UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

RIJFUNCTIES

InControl omvat verschillende rijhulpmiddelen (standaard en optie), die u helpen om uw Land Rover optimaal te gebruiken en zo veilig mogelijk te rijden, ongeacht uw bestemming. Raadpleeg uw concessiehouder om te ontdekken wat de beste opties voor u zijn.

EMERGENCY BRAKING

Emergency Braking kan aanrijdingen met voetgangers, fietsers of andere voertuigen helpen voorkomen. Het systeem waarschuwt voor een mogelijke aanrijding en activeert automatisch de remmen indien er geen actie wordt ondernomen.

LANE KEEP ASSIST

De rijstrookassistent Lane Keep Assist merkt wanneer uw auto onbedoeld buiten uw rijvak dreigt te komen en zorgt voor tegenstuur om uw auto subtiel weer terug te sturen.

BLIND SPOT ASSIST

Blind Spot Assist1 helpt u om veiliger van rijstrook te wisselen. In de buitenspiegel gaat een waarschuwingslampje branden als het systeem een ander voertuig in uw dode hoek detecteert. Het systeem zorgt voor subtiel tegenstuur om u veilig weg te leiden als een mogelijke aanrijding wordt gedetecteerd.

TRAFFIC SIGN RECOGNITION & ADAPTIVE SPEED LIMITER

Het verkeersbordherkenningssysteem geeft duidelijk de snelheidslimieten en inhaalverbodsborden weer op het instrumentenpaneel of via het optionele Head-Up Display systeem wanneer aanwezig. Als de adaptieve snelheidsbegrenzer actief is, past dit systeem met behulp van Traffic Sign Recognition2 uw snelheid overeenkomstig aan.

DRIVER CONDITION MONITOR

De vermoeidheidssensor, Driver Condition Monitor, detecteert, door het evalueren van uw stuurbewegingen en uw gebruik van gas- en rempedaal, wanneer u zich slaperig begint te voelen en adviseert u bijtijds via een melding om een pauze te nemen.

REAR COLLISION MONITOR

Rear Collision Monitor detecteert of een achteropkomend voertuig niet tijdig afremt en een potentieel botsrisico vormt. Het systeem probeert de achterligger vervolgens te waarschuwen door de alarmknipperlichten automatisch te laten knipperen, zodat deze bijtijds kan remmen.

PARKEERFUNCTIES

Deze functies helpen u om uw Land Rover in de kleinste parkeerplekken te parkeren. Raadpleeg uw concessiehouder om te ontdekken wat de beste opties voor u zijn.

PARKEERSENSOREN VOOR EN ACHTER

Maakt manoeuvreren nog gemakkelijker. Als u de achteruitversnelling selecteert of de parkeersensoren handmatig inschakelt, worden de sensoren in de voor- en achterbumper automatisch geactiveerd. Terwijl u parkeert, geven beelden op het touchscreen en geluidssignalen aan hoe dicht u bij obstakels bent.

REAR TRAFFIC MONITOR

Rear Traffic Monitor waarschuwt u voor voertuigen, voetgangers of ander potentieel gevaar dat achteraan van links en rechts komt. Vooral handig bij het achteruit wegrijden uit een parkeervak.

CLEAR EXIT MONITOR

Clear Exit Monitor helpt achterpassagiers veilig uit te stappen, door hen via een waarschuwingslampje in het achterportier te waarschuwen voor naderend gevaar zoals passerende auto's en fietsers.

CONFIGURATOR

Bouw een auto die bij u past aan de hand van onze online configurator.

RANGE ROVER

Ongeëvenaard raffinement en luxe.

RANGE ROVER SPORT

Intens, spectaculair, compromisloos.

RANGE ROVER VELAR

De avant-garde Range Rover.

RANGE ROVER EVOQUE

Tijd om een statement te maken.

DISCOVERY

De meest veelzijdige SUV met zeven zitplaatsen.

DISCOVERY SPORT

De veelzijdige, compacte SUV.

DEFENDER

In staat tot topprestaties.

1De dodehoekmonitor met actieve assistentie (Blind Spot Assist) kan aanrijdingen helpen voorkomen. Wanneer u van rijstrook gaat veranderen en uw auto een ander voertuig in de dode hoek detecteert, zorgt het systeem voor tegenstuur om uw auto veilig weg te leiden en zo een aanrijding te voorkomen.

2Alleen beschikbaar i.c.m. Pivi Pro.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn) en land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.