BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

VOOR ELKE ERVARING

Elk item in onze collectie is geïnspireerd op de duurzaamheid en capaciteiten van de Defender en is speciaal ontworpen voor avonturen. Waar deze u ook heen brengen.

 • Rodninia Jacket

  RODINIA HYBRIDE JACK

  Ultieme veelzijdigheid. Waterbestendig en winddicht, met snelle ritstechnologie die het jack in één snelle beweging verandert in een vest.

 • Land Rover pen

  ‘ABOVE AND BEYOND’ PEN

  Prachtig uitgevoerd. Onder water, ondersteboven, in extreme hitte en kou, de pen schrijft waar u maar wilt. Vervaardigd uit aluminium van luchtvaartkwaliteit.

 • Mirovia Seam Sealed Backpack

  MIROVIA RUGZAK MET VERZEGELDE NADEN

  Bestendig en beschermend. De ruime, waterbestendige, oprolbare bovenkant en de warmteverzegelde naden helpen de inhoud tegen de elementen te beschermen.

 • ‘ABOVE AND BEYOND’ RIEM

  Dit uiterst handige item is voorzien van de veiligste en sterkste ANSI COBRA®-gesp ter wereld en gemaakt van hoogwaardig nylon. Getest onder extreme omstandigheden.

 • Reversible base layer

  OMKEERBARE ONDERKLEDING

  De onderkleding is ontworpen om u warm of koel te houden en past zich aan uw omgeving aan. Gemaakt van merinowol en hoogwaardige ademende materialen.

 • Branded flask

  ‘ABOVE AND BEYOND’ VELDFLES

  Essentieel voor elke rit, vervaardigd uit dubbelwandig roestvast staal met een inhoud van 500 ml. Robuuste constructie voor alle omgevingen en met een parachutekoord voor eenvoudig meenemen.

LIFESTYLE COLLECTION PACKS

Veeleisende levensstijlen worden eenvoudiger met de juiste uitrusting. Onze Lifestyle Collection Packs zijn speciaal voor u ontworpen en omvatten een reeks producten die net zo duurzaam zijn als de Defender.

 • EXPLORER PACK

  Technische hulpmiddelen en uitrusting die echt 'Above and Beyond' gaan. Ontworpen met het oog op verovering.

 • Adventure Pack

  ADVENTURE PACK

  Technische materialen en een praktisch ontwerp zorgen ervoor dat u klaar bent voor elk avontuur.

 • COUNTRY PACK

  Geïnspireerd op het buitenleven en voorbereid op grote en kleine avonturen.

 • Urban pack

  URBAN PACK

  Voor de urban ontdekkingsreiziger. Tijdloos ontwerp, gericht op functionaliteit, alledaagse benodigdheden voor elke omgeving.

ULTIEME PERSONALISATIE

Haal meer uit uw wereld. Met de Defender kunt u de auto volledig aanpassen aan uw levensstijl.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen per voertuigspecificatie verschillen (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie of configureer uw Land Rover online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.


De productie en uitlevering van de nieuwe Defender 90 werden vertraagd als gevolg van omstandigheden waarop wij geen invloed hebben. De nieuwe Defender 90 kan op dit moment wel al besteld worden bij uw concessiehouder; de eerste auto’s worden pas vanaf januari 2021 geleverd. Leveringstermijnen voor de nieuwe Defender 110 blijven ongewijzigd.