DESIGN


KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN
Please enable javascript on your browser.

BEKIJK EXTERIEUR

De Range Rover Sport heeft een gespierd en perfect geproportioneerd uiterlijk. Hij is ontworpen om indruk te maken, ongeacht uw bestemming.

/
/
Please enable javascript on your browser.

Klik en ontdek

Tik en ontdek

BEKIJK INTERIEUR

De Range Rover Sport is luxueus, uitermate comfortabel en uitzonderlijk functioneel; een echte rijdersauto, door en door.

/
/

PRESTATIES

/
/
/
/

TECHNOLOGIE

/
/

VEELZIJDIGHEID


KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

**De derde zitrij is geschikt om door oudere kinderen te worden gebruikt, die de veiligheidsgordel voor volwassenen kunnen gebruiken, al dan niet in combinatie met een stoelverhoger. De derde zitrij is niet geschikt voor kinderen in kinderzitjes, waar de veiligheidsgordel indirect wordt gebruikt om het kind vast te zetten.

/

CAPACITEITEN

/
/
/
TERUG

UW MODEL KIEZEN

RANGE ROVER SPORT

Uw Model Kiezen

/

Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de gekozen motorisatie. Voor meer informatie over beschikbaarheid en de volledige voorwaarden in uw land kunt u contact opnemen met een Land Rover concessiehouder. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.

Op dit moment bevinden we ons in een tijdelijke overgangsfase van het modeljaar 2018 naar 2019 doorheen ons gamma. Aarzel niet om uw erkend concessiehouder aan te spreken om te weten te komen welke prijzen en gegevens gepubliceerd zijn voor welk model. Hij zal u bijstaan om de voor u meest geschikte oplossing te vinden in functie van uw persoonlijke behoeften. We danken u voor uw begrip.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.