INTENS, SPECTACULAIR, COMPROMISLOOS.

KIES UW UITVOERING

Het toonbeeld van de sportieve, luxueuze SUV. Kies uit vier verschillende uitvoeringen om uw reis te beginnen.  

Front view of Range Rover SV

RANGE ROVER SPORT

SV EDITION ONE

Een superieure mix van vermogen, innovatie en dynamiek.

Range Rover Sport Autobiography

RANGE ROVER SPORT

AUTOBIOGRAPHY

Onmiskenbare uitdrukking van sportieve luxe.

Range Rover Sport Dynamic S

RANGE ROVER SPORT

DYNAMIC

Visuele accentuering van de assertieve aanwezigheid.

Range Rover Sport in black front side view

RANGE ROVER SPORT

BAANBREKENDE INNOVATIE

De Range Rover Sport is de definitie van sportieve luxe, van gerichte prestaties op de weg tot wereldberoemde all-terrain capaciteiten, ondersteund door een scala aan opwindende en innovatieve technologieën.

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

De snelste Range Rover die ooit is gebouwd, met dynamische en technologische voorsprong. Hoewel de SV EDITION ONE volledig uitverkocht is, kan u als eerste kennismaken met toekomstige Range Rover Sport SV modellen door hier uw interesse aan te melden.

ELEKTRISCHE HYBRIDE AANDRIJVING

Met een gecertificeerde elektrische actieradius tot 123 km†2 en de snellaadfunctie op gelijkstroom (DC - Direct Current) biedt de elektrische plug-in hybride aandrijving (PHEV) met uitgebreide actieradius krachtige en elektriserende prestaties.

DE SPILLWAY CHALLENGE​

Bekijk hoe de Range Rover Sport en stuntvrouw Jessica Hawkins de overlaat van de Kárahnjúkar Dam trotseren. Samen doorstaan ze het meedogenloze terrein van Oost-IJsland, met ijs, rotsen en water. Heel veel water. De Range Rover Sport gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

DE SPILLWAY CHALLENGE​

Bekijk hoe de Range Rover Sport en stuntvrouw Jessica Hawkins de overlaat van de Kárahnjúkar Dam trotseren. Samen doorstaan ze het meedogenloze terrein van Oost-IJsland, met ijs, rotsen en water. Heel veel water. De Range Rover Sport gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

ONTDEK DE RANGE ROVER SPORT

Range Rover Sport Eiger grey satin parked

STEALTH & POWER

De Range Rover Sport straalt vermogen, prestaties en wendbaarheid uit, zonder overbodige details. 

Front view of the Range Rover SV

VERBETERDE PRESTATIES

Instinctief rijgedrag met aansprekende rijdynamiek en moeiteloze beheersing.

Man driving Range Rover sport

SPORTIEVE LUXE

De combinatie van dynamische sportieve persoonlijkheid en de ongeëvenaarde verfijning die u verwacht.

Range Rover Sport interior dashboard and infotainment system.

INTUÏTIEVE TECHNOLOGIE

Echte moderne luxe met de nieuwste technologieën voor comfort en gemak.

Bekijk WLTP-waarden.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO2-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden voor voertuigen in elektrische modus (EV) worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

††Oplaadtijden zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadinfrastructuur en de laadduur.

 

1Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Omvat een abonnement voor 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

 

2Elektrisch rijbereik onder reële omstandigheden (tot) 96 km

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.