COUNTRY PACK

Trotseer de elementen en maak elke rit echt onvergetelijk.

COUNTRY PACK OMVAT:

Land rover close view silver tyre

KLASSIEKE SPATLAPPEN VOOR EN ACHTER

Spatlappen reduceren opspattend water en helpen het lakwerk van uw Defender te beschermen tegen vuil. Ze vormen een nuttige aanvulling op het exterieurdesign van de auto.

Land Rover Defender trunk with metal bars

BAGAGEVANGREK – VLOER TOT DAK

Het bagagevangrek scheidt de bagageruimte af van de rest van interieur.

Defender Loadspace Treadplate

ROESTVASTSTALEN BESCHERMPLAAT ACHTERAAN

Beschermt de bumper tegen krassen tijdens inladen van de bagageruimte en ook tegen struikgewas en lage begroeiing tijdens offroad-rijden.

Man with Portable Rinse System, cleaning boxes

DRAAGBAAR AFSPOELSYSTEEM

Verwijder de modder die u offroad hebt opgepikt. Spoel uw fiets schoon. En laat uw laarzen weer glanzen. U kunt het systeem op druk brengen door het bij een kraan te vullen of met de handpomp.

Land Rover Defender close front side view

WIELKASTBESCHERMING

Wanneer u begroeide gebieden betreedt, biedt de wielkastbescherming aanvullende bescherming in de vorm van duurzaam en hoogwaardig composietmateriaal. Verder draagt de bescherming bij aan de onmiskenbare uitstraling van de Defender.

Range Rover Defender front bumber

A-FRAME BESCHERMINGSBEUGEL

Meer bescherming aan de voorzijde van de Defender zodat u uitdagend terrein met vertrouwen aankunt.

Defender Side Step Citroen Jumpy Space

VASTE TREEPLANKEN*

Stap eenvoudiger in uw Defender.

UITKLAPBARE TREEPLANKEN*

De treeplanken zijn opgeborgen onder de dorpels en klappen automatisch uit bij het openen van de portieren. U kunt ze ook activeren met de afstandsbediening.

Range Rover Defender in grey

ROESTVASTSTALEN, BUISVORMIGE DORPELBESCHERMERS*

Roestvaststalen, buisvormige dorpelbeschermers accentueren de flanken van de auto en beschermen de zijdorpels en portieren tijdens het offroad-rijden.

WELK ACCESSOIREPACK IS GESCHIKT VOOR U?

Beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle en vind uw ideale accessoirepack.

WELK ACCESSOIREPACK IS GESCHIKT VOOR U?

Beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle en vind uw ideale accessoirepack.

DE LIFESTYLE COLLECTION

Lifestyle Collection Sunglasses

SNOWDEN-ZONNEBRIL

Het frame van deze zonnebril is vervaardigd van materialen en onderdelen van mat acetaat en is speciaal ontworpen voor een actieve outdoor lifestyle.

Land Rover Pen

'ABOVE AND BEYOND' PEN

De 'Above and Beyond' pen heeft een nauwkeurig afgewerkte behuizing van T6-aluminium van vliegtuigkwaliteit met een hardgeanodiseerde coating. De pen is ontworpen en vervaardigd om de vorm en kracht van onze meest duurzame en capabele auto's te weerspiegelen.

Land Rover Lifestyle collection

DE COUNTRY COLLECTION

- Roestvaststalen reismok

- Lederen weekendtas

- Land Rover paraplu

BEKIJK MEER ACCESSOIREPACKS

EXPLORER PACK

Baan uw eigen pad op elk terrein. Met het Explorer Pack is uw Defender uitgerust om met conventies te breken en de meest onherbergzame landschappen te verkennen.

Land Rover Defender in Green

ADVENTURE PACK

Verleg de grenzen van uw passie. Met het Adventure Pack is uw Defender uitgerust om de natuur in te gaan, ver van de gebaande paden.

Defender Side Profile

URBAN PACK

Heers over de betonnen jungle. Met het Urban Pack valt uw Defender op in de buitenwijken dankzij spraakmakend design, zelfbewustzijn en controle.

*Vaste treeplanken, uitklapbare treeplanken en roestvaststalen dorpelbeschermers zijn niet onderling compatibel met elkaar en kunnen bijgevolg niet samen worden gemonteerd. Uitklapbare treeplanken zijn alleen beschikbaar voor Defender 110.

 

De informatie, specificaties, motoren en kleuren op deze website zijn gebaseerd op Europese specificaties, kunnen per land verschillen en zijn onderhevig aan verandering zonder kennisgeving. Sommige auto's worden getoond met fabrieksopties en/of achteraf geplaatste accessoires die mogelijk niet beschikbaar zijn in elk land. Uw concessiehouder geeft u graag meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen per voertuigspecificatie verschillen (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie of configureer uw Land Rover online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.