EXPLORER PACK

Breek met conventies en verken de meest onherbergzame landschappen.

EXPLORER PACK OMVAT:

Exterior Side Mounted Gear Carrier

EXTERNE, AAN DE ZIJKANT GEMONTEERDE ACCESSOIREDRAGER

U kunt vuile of natte voorwerpen eenvoudig en veilig opbergen in deze waterdichte en vergrendelbare accessoiredrager.

Defender Expedition Roof Rack

EXPEDITION DAKIMPERIAAL

Ongelooflijk licht en toch in staat een dynamische belasting van 132 kg2. te dragen.

VERHOOGDE LUCHTINLAAT

Wanneer uw avontuur u naar stoffige of zanderige gebieden brengt, zorgt deze inlaat ervoor dat schonere lucht naar de motor wordt geleid.

Land Rover Defender close front side view

WIELKASTBESCHERMING

Voor de gevaarlijke offroad-routes. Biedt aanvullende bescherming in de vorm van duurzaam en hoogwaardig composietmateriaal en draagt bij aan de onmiskenbare uitstraling van de Defender.

Land rover close view silver tyre

KLASSIEKE SPATLAPPEN VOOR EN ACHTER

Spatlappen reduceren opspattend water en helpen het lakwerk van uw Defender te beschermen tegen vuil. Ze vormen een nuttige aanvulling op het exterieurdesign van de auto.

Range Rover Defender 110

MATZWARTE MOTORKAPVERSIERING

Stijlvolle motorkapdetails in 'Matte Black'. Geef uitdrukking aan uw individualiteit.

Extreme Crop of Defender Front Bumper

FRONT EXPEDITION PROTECTION SYSTEM

Combineert de bodembeschermplaat vooraan met een hoogwaardige A-frame beschermingsbeugel voor optimale bescherming. De verhoogde hoeken zorgen voor een grotere bodemvrijheid.

Defender Side Step Citroen Jumpy Space

VASTE TREEPLANKEN3

Stap eenvoudiger over modder heen en in uw Defender.

Deployable Roof Ladder for Land Rover Defender 2020

UITKLAPBARE DAKLADDER1

Klapt uit in twee stappen en maakt het laden van uw spullen op het dak nog eenvoudiger.

UITKLAPBARE TREEPLANKEN3

De treeplanken zijn opgeborgen onder de dorpels en klappen automatisch uit bij het openen van de portieren. U kunt ze ook activeren met de afstandsbediening.

Range Rover Defender in grey

ROESTVASTSTALEN, BUISVORMIGE DORPELBESCHERMERS3

Roestvaststalen, buisvormige dorpelbeschermers accentueren de flanken van de auto en beschermen de zijdorpels en portieren tijdens het offroad-rijden.

WELK ACCESSOIREPACK IS GESCHIKT VOOR U?

Beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle en vind uw ideale accessoirepack.

WELK ACCESSOIREPACK IS GESCHIKT VOOR U?

Beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle en vind uw ideale accessoirepack.

DE LIFESTYLE COLLECTION

T Shirt Designed To Keep You Warm Or Cool

OMKEERBARE ONDERKLEDING

De onderkleding is ontworpen om u warm of koel te houden en past zich aan uw omgeving aan. Gemaakt van merinowol en hoogwaardige ademende materialen.

Men's Tephra Shell Parka

TEPHRA GORE‑TEX® SHELL PARKA

Duurzaamheid, bescherming en comfort. De parka is vervaardigd van een drielaags GORE‑TEX®-materiaal en is zowel ademend als volledig waterdicht.

Mens Welded Thermo Jacket

GELASTE THERMOJAS

Het ontwerp omvat PrimaLoft®, gelaste naden en een ingebouwd RECCO®-reddingssysteem. Direct klaar voor onvoorspelbare outdoor landschappen.

Lifestyle Explorer pack

DE EXPLORER COLLECTION

- 'Above and Beyond' handschoenen

- Rodina-riem

- Multitool

- 'Above and Beyond' pen

BEKIJK MEER ACCESSOIREPACKS

Green Range Rover Defender

ADVENTURE PACK

Verleg de grenzen van uw passie. Met het Adventure Pack is uw Defender uitgerust om de natuur in te gaan, ver van de gebaande paden.

Side Shot Of A Defender On Road Against Lush Trees

COUNTRY PACK

Hoe meer modder, hoe beter. Met het Country Pack is uw Defender uitgerust om de elementen te trotseren en elke rit echt onvergetelijk te maken.

A shot of the Defender's side profile

URBAN PACK

Heers over de betonnen jungle. Met het Urban Pack valt uw Defender op in de buitenwijken dankzij spraakmakend design, zelfbewustzijn en controle.

1Dakrails vereist voor montage.

2Indien gemonteerd op 110 met offroad-banden. Niet beschikbaar op Defender V8 uitvoeringen. Voor Defender V8 uitvoeringen is geen dynamische daklast toegestaan.

3Vaste treeplanken, uitklapbare treeplanken en roestvaststalen dorpelbeschermers zijn niet onderling compatibel met elkaar en kunnen bijgevolg niet samen worden gemonteerd. Uitklapbare treeplanken zijn alleen beschikbaar voor Defender 110.

 

De informatie, specificaties, motoren en kleuren op deze website zijn gebaseerd op Europese specificaties, kunnen per land verschillen en zijn onderhevig aan verandering zonder kennisgeving. Sommige auto's worden getoond met fabrieksopties en/of achteraf geplaatste accessoires die mogelijk niet beschikbaar zijn in elk land. Uw concessiehouder geeft u graag meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen per voertuigspecificatie verschillen (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie of configureer uw Land Rover online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.