URBAN PACK

Val op in de buitenwijken dankzij spraakmakend design, vertrouwen en controle.

URBAN PACK OMVAT:

New Range Defender pedals in silver and black

GEPOLIJSTE, ROESTVASTSTALEN SPORTPEDALEN

Deze pedalen dragen bij aan het doelmatige ontwerp en het duurzame interieur van de Defender.

Defender Loadspace Treadplate

ROESTVASTSTALEN BESCHERMPLAAT ACHTERAAN

Laad alle bagage voor uw weekendje weg zonder bang te zijn voor krassen.

Defender Front Undershield

BODEMBESCHERMPLAAT VOORAAN

De bodembeschermplaat vooraan vóór beschermt het onderste bumpergedeelte en de radiateur tijdens rijden over zwaar terrein.

WIELEN/VELGEN

Kies uit twee stijlen om uw Defender te upgraden.1

VASTE TREEPLANKEN2

Stap eenvoudiger in uw Defender.

Range Rover Defender in grey

UITKLAPBARE TREEPLANKEN2

De treeplanken zijn opgeborgen onder de dorpels en klappen automatisch uit bij het openen van de portieren. U kunt ze ook activeren met de afstandsbediening.

Range Rover Defender in grey

ROESTVASTSTALEN, BUISVORMIGE DORPELBESCHERMERS2

Roestvaststalen, buisvormige dorpelbeschermers accentueren de flanken van de auto en beschermen de zijdorpels en portieren tijdens het offroad-rijden.

WELK ACCESSOIREPACK IS GESCHIKT VOOR U?

Beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle en vind uw ideale accessoirepack.

WELK ACCESSOIREPACK IS GESCHIKT VOOR U?

Beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle en vind uw ideale accessoirepack.

DE LIFESTYLE COLLECTION

LITE GORE‑TEX® OPVOUWBARE JAS

De GORE‑TEX® SHAKEDRY opvouwbare jas kan tot 15% van zijn oorspronkelijke oppervlak worden opgevouwen.

Land Rover Hat

'ABOVE AND BEYOND' PET

Perfect voor dag en nacht. Deze pet is gemaakt van sneldrogend materiaal dat UPF 40-bescherming biedt. Dankzij reflecterende details bent u ook in het donker zichtbaar.

Lifestyle case.

LAND ROVER ZAKELIJKE KOFFER

Met deze zakelijke koffer in Graphite Grey, die qua ontwerp doet denken aan onze Land Rover beschermingsplaat, bent u klaar voor de werkdag. Met een behuizing van polycarbonaat, een frame van aluminium en door de TSA goedgekeurde sloten zijn uw belangrijke documenten altijd veilig.

Glasses

MERRICK-ZONNEBRIL

Een strak een hoogwaardig frame van acetaat. Beschikbaar in Tortoiseshell of Black met lenzen in Cobalt.

Ranger Rover Lifestyle collection

DE URBAN COLLECTION

- Mirovia-koffer

- 'Above and Beyond' pen

- Glazen waterfles

- Bluetooth-luidspreker

- Sleutelhanger

BEKIJK MEER ACCESSOIREPACKS

EXPLORER PACK

Baan uw eigen pad op elk terrein. Met het Explorer Pack is uw Defender uitgerust om met conventies te breken en de meest onherbergzame landschappen te verkennen.

Green Range Rover Defender

ADVENTURE PACK

Verleg de grenzen van uw passie. Met het Adventure Pack is uw Defender uitgerust om de natuur in te gaan, ver van de gebaande paden.

Side Shot Of A Defender On Road Against Lush Trees

COUNTRY PACK

Hoe meer modder, hoe beter. Met het Country Pack is uw Defender uitgerust om de elementen te trotseren en elke rit echt onvergetelijk te maken.

1De 20” lichtmetalen velgen met 5 dubbele spaken ‘Style 5095’ in Dark Grey afwerking zijn enkel beschikbaar als toebehoren, door uw erkend concessiehouder te monteren. 22" lichtmetalen velgen met 5 spaken 'Style 5098' in Gloss Black afwerking zijn ook beschikbaar als optie af-fabriek.

2Vaste treeplanken, uitklapbare treeplanken en roestvaststalen dorpelbeschermers zijn niet onderling compatibel met elkaar en kunnen bijgevolg niet samen worden gemonteerd. Uitklapbare treeplanken zijn alleen beschikbaar voor Defender 110.

 

De informatie, specificaties, motoren en kleuren op deze website zijn gebaseerd op Europese specificaties, kunnen per land verschillen en zijn onderhevig aan verandering zonder kennisgeving. Sommige auto's worden getoond met fabrieksopties en/of achteraf geplaatste accessoires die mogelijk niet beschikbaar zijn in elk land. Uw concessiehouder geeft u graag meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen per voertuigspecificatie verschillen (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie of configureer uw Land Rover online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

De Autohome X Land Rover daktent is een product onder licentie dat alleen compatible is met een officieel Land Rover Expedition-imperiaal op de 110.