UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

NERGENS ZO GOED ALS THUIS

Een Land Rover plug-in hybrid (PHEV) zal grotendeels thuis worden opgeladen.

Dit is meestal de goedkoopste en handigste manier om op te laden – net zo eenvoudig als het aansluiten van uw telefoon – en u hoeft nooit meer te tanken voor korte ritten door de stad.

SNELLER MET EEN THUISLADER

De snelste manier om uw PHEV thuis op te laden is met een professioneel geïnstalleerde thuislader. Het thuislaadprogramma voor elektrische voertuigen van de overheid ondersteunt u mogelijk in de kosten (marktafhankelijk).

VEILIG OPLADEN, ONGEACHT HET WEER

Onze aanbevolen thuisladers zijn veilig te gebruiken in alle weersomstandigheden. Of het nu regent of de zon schijnt, u bent altijd klaar om elektrisch te rijden.

ONDERWEG OPLADEN

HOUD DE VOORTGANG VAN UW LAADPROCES OVERAL BIJ

LAADTIJDEN VOOR PHEV

Onze cijfers voor de snelladers op gelijkstroom (DC - Direct Current) – die gewoonlijk worden aangetroffen bij tankstations langs de snelweg en de hoofdwegen – betreffen cijfers voor het opladen tot 80%. Dit komt doordat de laadsnelheid aanzienlijk vertraagt boven de 80% om de accu te beschermen en de levensduur ervan te optimaliseren.

Modellen Maximale elektrische actieradius Laden op wisselstroom (AC - Alternating Current), thuis en openbaar, 7 kW, 0 – 100% Snelladen op gelijkstroom (DC - Direct Current), 50 kW, 0 – 80%
Nieuwe Range Rover PHEV Tot 113 km Vanaf 2 uur 45 minuten2 -
Nieuwe Range Rover Sport PHEV Tot 113 km Vanaf 2 uur 45 minuten2 Vanaf 40 minuten2
Nieuwe Range Rover Velar PHEV Tot 64 km Vanaf 2 uur 30 minuten2 Vanaf 30 minuten2
Range Rover Evoque PHEV Tot 62 km Vanaf 2 uur 12 minuten2 Vanaf 30 minuten2
Discovery Sport PHEV Tot 59 km Vanaf 2 uur 12 minuten2 Vanaf 30 minuten2
Defender PHEV Tot 43 km Vanaf 2 uur 30 minuten2 Vanaf 30 minuten2

BLIJF ELEKTRISCH RIJDEN ONTDEKKEN

EEN THUISLADER VOOR UW AUTO INSTALLEREN

Een professioneel geïnstalleerde thuislader is de handigste en voordeligste manier om elke dag volledig opgeladen te beginnen.

ONDERWEG OPLADEN    

Opladen onderweg is een fantastische manier om tijdig op te laden als u niet thuis bent. Ontdek waar u dit doet en hoe u ervoor betaalt.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO₂-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden voor voertuigen in elektrische modus (EV) worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute.


1Alleen i.c.m. compatibele smartphones. Afhankelijk van de marktbeschikbaarheid van platformen van externe providers, en van de signaalsterkte van het mobiele netwerk.

2Laadtijden zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplaatsen en de laadduur.