UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

EEN NIEUWE INTERPRETATIE VOOR VANDAAG EN MORGEN

Maak kennis met onze plug-in hybride (PHEV - Plug-in Hybrid Electric Vehicle) en semi-hybride (MHEV - Mild Hybrid Electric Vehicle) modellen – de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van luxe en capaciteiten van Land Rover.

PHEV: PLUG-IN HYBRID ELECTRIC VEHICLE

Een combinatie van een benzinemotor en een elektromotor. Schakel om van puur elektrisch woon-werkverkeer met nul uitstoot naar een mix van benzinemotor en elektrisch vermogen voor een lagere uitstoot tijdens lange ritten. Het opladen van de elektrische kant van uw PHEV kan eenvoudig vanuit huis of op verplaatsing.

MHEV: MILD HYBRID ELECTRIC VEHICLE

Opladen is niet nodig. De semi-hybride modellen van Land Rover (MHEV - Mild Hybrid Electric Vehicle) worden ondersteund door een kleine elektromotor, die de efficiëntie en verfijning van de benzine- en dieselmotoren helpen verbeteren dankzij het hergebruiken van de energie die wordt teruggewonnen tijdens het vertragen en het regeneratief remmen.

VOLLEDIG ELEKTRISCHE LAND ROVER MODELLEN VANAF 2024

Vanaf 2024 kunt u kiezen voor de eerste van de zes aangekondigde, volledig elektrische Land Rover modellen. Dit is een belangrijke stap in onze visie om vervuiling drastisch terug te dringen en een werkelijk duurzame toekomst te realiseren.

NIEUWE RANGE ROVER PHEV

De Range Rover is toonaangevend met adembenemende moderniteit, ongeëvenaarde verfijning en Land Rover capaciteiten.

- EV-actieradius tot 113 km
- CO2 vanaf 18 g/km

NIEUWE RANGE ROVER SPORT PHEV    

Intens, spectaculair, compromisloos.

- EV-actieradius tot 113 km
- CO2 vanaf 18 g/km

RANGE ROVER VELAR PHEV

De indrukwekkende, veelzijdige Range Rover. De Velar zet de toon in vooruitstrevend design met vertrouwen, individualiteit en elegantie.

- EV-actieradius tot 53 km
- CO2 vanaf 49 g/km

RANGE ROVER EVOQUE PHEV

De compacte urban Range Rover voor de stad en daarbuiten. Het coupé-achtige silhouet en moderne luxe interieur maken overal indruk.

- EV-actieradius tot 62 km
- CO2 vanaf 32 g/km

DISCOVERY SPORT PHEV

De veelzijdige, compacte SUV. Klaar voor elk avontuur met het gezin.

- EV-actieradius tot 59 km
- CO2 vanaf 34 g/km

DEFENDER PHEV

De meest capabele Land Rover. Met onze meest robuuste materialen en getest tot het uiterste is de Defender ontworpen met het oog op optimale onverwoestbaarheid. PHEV enkel beschikbaar op Defender 110.

- EV-actieradius tot 51 km
- CO2 vanaf 57 g/km

NIEUWE RANGE ROVER MHEV

De Range Rover is toonaangevend met adembenemende moderniteit, ongeëvenaarde verfijning en Land Rover capaciteiten.

- CO2 vanaf 198 g/km (WLTP)

NIEUWE RANGE ROVER SPORT MHEV

Intens, spectaculair, compromisloos.

- CO2 vanaf 196 g/km (WLTP)

RANGE ROVER VELAR MHEV

De indrukwekkende, veelzijdige Range Rover. De Velar zet de toon in vooruitstrevend design met vertrouwen, individualiteit en elegantie.

- CO2 vanaf 139 g/km (NEDC)††
- CO2 vanaf 165 g/km (WLTP)

RANGE ROVER EVOQUE MHEV

De compacte urban Range Rover voor de stad en daarbuiten. Het coupé-achtige silhouet en moderne luxe interieur maken overal indruk.

- CO2 vanaf 131 g/km (NEDC)††
- CO2 vanaf 158 g/km (WLTP)

DISCOVERY MHEV

De veelzijdige full-size SUV met ruimte en praktische functionaliteit. Klaar voor avonturen met tot zeven personen aan boord.

- CO2 vanaf 194 g/km (NEDC)††
- CO2 vanaf 217 g/km (WLTP)

DISCOVERY SPORT MHEV

De veelzijdige, compacte SUV. Klaar voor elk avontuur met het gezin.

- CO2 vanaf 132 g/km (NEDC)††
- CO2 vanaf 166 g/km (WLTP)

DEFENDER MHEV

De meest capabele Land Rover. Met onze meest robuuste materialen en getest tot het uiterste is de Defender ontworpen met het oog op optimale onverwoestbaarheid.

- CO2 vanaf 199 g/km (NEDC)††
- CO2 vanaf 223 g/km (WLTP)

BLIJF ELEKTRISCH RIJDEN ONTDEKKEN

RIJDEN IN EEN LAND ROVER PHEV

Elektrische aandrijving voegt nieuwe niveaus van duurzaamheid, raffinement en responsiviteit toe aan de auto's waarmee u met het volste vertrouwen overal naartoe rijdt.

DE PHEV-ACTIERADIUS UITGELEGD

In een Land Rover PHEV is geen enkele afstand ooit te ver. Bekijk hoe u de elektrische kant van uw auto tijdens elke rit kunt maximaliseren.

EEN PHEV OPLADEN

Van laadtijden tot kostenbesparingen: leer alles wat u moet weten over het thuis of op uw bestemming opladen van uw PHEV.

De EV-actieradius is bepaald met een productiemodel over een standaardroute.  De behaalde actieradius hangt o.m. af van factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de auto en de accu.


††De hier vermelde waarden zijn NEDC-waarden voortkomend uit de officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig geladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO₂-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. NEDC-cijfers worden gecorreleerd vanuit WLTP-cijfers (nieuwe officiële testcyclus) om de overgang mogelijk te maken. Waarden worden ter informatie opgegeven t.b.v. de taxatie. Juiste belastingtarieven kunnen zo worden bepaald.


De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO₂-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden voor voertuigen in elektrische modus (EV) worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute.