Ons gamma accessoires draagt bij tot het gepersonaliseerde karakter, de stijl en de capaciteiten van uw Land Rover. Deze opties hebben betrekking op:

  • De stijl van het koetswerk
  • Interieuraccenten
  • Het laad- en sleepvermogen
  • Lichtmetalen velgen
  • Kinderstoelen

Gespecialiseerde Land Rover accessoires

Alle accessoires zijn individueel verkrijgbaar en kunnen op elk moment worden gemonteerd – niet alleen wanneer de wagen nieuw is.

Als u interesse hebt in specifieke details, kunt u terecht bij uw Land Rover concessiehouder of u kan de online catalogus bekijken.

UW TECHNOLOGIE UPGRADEN

MAAK VERBINDING MET BLUETOOTH®

Land Rover biedt Bluetooth®-connectiviteit, een systeem waarmee u compatibele mobiele telefoons kunt aansluiten op een goedgekeurde mobiele-telefoonset. Zo kunt u de hoofdfuncties van uw smartphone bedienen terwijl hij gewoon in uw jas of tas blijft zitten. De telefoon bedienen kan via de hoofdeenheid van het audiosysteem, het aanraakscherm, de toetsen op het stuurwiel en de spraakbediening 'Land Rover Voice Control'.

NAVIGATIE & KAARTEN

Wanneer uw satellietnavigatiesysteem meer dan een jaar oud is, krijgt u van Land Rover een navigatie-update die mogelijke wijzigingen op de weg zo accuraat mogelijk weergeeft. Elk jaar worden duizenden nieuwe Points of Interest toegevoegd om belangrijke bezienswaardigheden in de kijker te zetten. Ook de functies 'kortste' en 'snelste' route zullen ongetwijfeld hun nut bewijzen.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.