UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

TECHNOLOGIE

Volledig uitgerust voor het leven in de 21e eeuw.

PIVI EN PIVI PRO INFOTAINMENTSYSTEMEN

Tot de standaard kenmerken van het Pivi infotainmentsysteem behoren:

- 10" touchscreen
- Digitale radio (DAB+)
- Nieuw ontworpen interface
- Apple CarPlay®1
- Android AutoTM2
- Remote3

Kies voor een upgrade naar Pivi Pro4 en u wordt in de auto begeleid door de nieuwste kunstmatige intelligentie, die functies biedt als het zelflerende navigatiesysteem, voor volledig geconnecteerde verplaatsingen.

INFORMATIE IN ÉÉN OOGOPSLAG

U kunt kiezen uit verschillende lay-outs, waaronder 3D-navigatie op volledig scherm, rij-informatie, of snel aflezen welk nummer wordt afgespeeld – allemaal op het nieuw 12,3" virtueel interactief instrumentenpaneel (HD Interactive Driver Display).

Head-Up Display5, beschikbaar in optie, projecteert belangrijke informatie over uw rit op de voorruit. U leest gemakkelijk de snelheid van de auto, de geselecteerde versnelling en navigatie-instructies af – het systeem biedt kristalheldere kleurenafbeeldingen met hoge resolutie.

MERIDIANTM SURROUND SOUND AUDIOSYSTEEM

Een absoluut betrokken, uiterst authentieke concertzaalbeleving. Bestuurder en passagiers worden als het ware omhuld door de volle en heldere klanken van een open, ruim concert, via een set zij-, front- en achterluidsprekers. En dankzij de TrifieldTM-technologie wordt het allemaal naadloos geïntegreerd, zodat u achterover kunt leunen en van elk detail kunt genieten.

14 luidsprekers en een tweekanaals subwoofer, 650W-versterker

Kenmerken: Digital Signal Processing, Meridian Cabin Correction, Meridian Digital Dither Shaping, Trifield

Entertainment dashboard
Digital directions on windscreen
Bird's eye view of the interior of a Land Rover vehicle
Autoplay Start
Autoplay Stop

SOFTWARE-UPDATES

Uw auto blijft up-to-date dankzij software-updates6. Het infotainmentsysteem, de telematica en de verschillende regelmodules in de auto kunnen allemaal op afstand worden geüpdatet om zo optimale prestaties te blijven garanderen. Zo wordt uw auto steeds beter.

ONLINE PACK

Het Online Pack7 biedt nog meer geconnecteerde diensten via een ingebouwde simkaart, die toegang biedt tot onbeperkte streaming van media8 en weerberichten.

DRAADLOZE TELEFOONLADER

Het draadloos opladen van mobiele apparaten inclusief telefoonsignaalversterker9, beschikbaar in optie, maakt het mogelijk compatibele smartphones via inductie op te laden zonder dat u kabels of een oplaadstation nodig hebt. Uw telefoon maakt, wanneer deze zich in de auto bevindt, gebruik van de auto-antenne voor een sterker signaal en een betere gesprekskwaliteit.

IONISATIE VAN INTERIEURLUCHT

Ionisatie van interieurlucht (Cabin Air Purification), beschikbaar in optie, verbetert het welzijn van de bestuurder en passagiers. Door het indrukken van de knop 'PURIFY' schakelt u een speciaal ontworpen filter in, dat fijne deeltjes (tot PM2,5 klein) en allergenen zoals stof en pollen uit de buitenlucht aantrekt en vasthoudt.

CAPACITEITEN

Een combinatie van capaciteiten voor elke dag en een zelfverzekerde offroad-ervaring.

The Range Rover Evoque driving down a snowy city road

ALL WHEEL DRIVE (AWD)

Zorgt voor een zelfverzekerde rijbeleving, zowel op de weg als bij offroad-rijden. Op gladde ondergrond, zoals gras en sneeuw, kan het aandrijfkoppel naadloos worden verdeeld over de voor- en achterwielen, ten behoeve van maximale grip.

Close-Up Photo Of A Wheel Of A Evoque Car Parked On A Road

TERRAIN RESPONSE 2

Ga iedere uitdaging aan en overwin moeilijk terrein; optimaliseer de rijbeleving van de Range Rover Evoque door te kiezen uit één van de vijf Terrain Response instellingen. Terrain Response 2 evalueert de rijomstandigheden. Dit bekroonde systeem tilt het autorijden naar het hoogste niveau door systematisch de meest geschikte instelling te selecteren in functie van de ondergrond.

The centre console within the Range Rover Evoque

CLEARSIGHT GROUND VIEW

Met ClearSight Ground View10 kunt u als het ware 'door' de motorkap kijken en tijdens het rijden meerdere exterieuraanzichten van de auto bekijken, zoals de bodem onder de voorzijde of de wielen.

HILL DESCENT CONTROL

Land Rover's gepatenteerde Hill Descent Control (HDC) is standaard. Dit systeem helpt de bestuurder om moeilijke hellingen beheerst af te dalen. Het systeem doet dit door een constante afdaalsnelheid aan te houden en de wielen individueel af te remmen.

LOW TRACTION LAUNCH

Low Traction Launch biedt een optimale regeling van het aandrijfkoppel wanneer u wegrijdt vanuit stilstand en verbetert zo de tractie op gladde ondergrond, zoals nat gras, sneeuw en ijs.

HILL LAUNCH ASSIST

Hill Launch Assist wordt automatisch ingeschakeld bij het optrekken op een helling, zodat uw Range Rover Evoque niet achteruit rolt. De remkracht wordt vastgehouden, zodat u tijd hebt om uw voet van het rempedaal naar het gaspedaal te verplaatsen.

PRESTATIES

Of u nu op zoek bent naar een zelfverzekerd rijgedrag of een zuiniger brandstofverbruik, er is altijd een motor die perfect aan uw behoeften voldoet.

SPECIFICATIES PLUG-IN HYBRID (PHEV)

ELEKTRISCHE ACTIERADIUS (TOT)

62

KM††

Getoonde waarde: elektrische actieradius onder de WLTP-cyclus (TEL - Test Energy Low).​

CO2-UITSTOOT (VANAF)

32

G/KM††

Profiteer zelfs van volledig emissieloos rijden in integraal elektrische rijmodus (EV).

OPLAADTIJD THUIS (VANAF)

2 UUR 12

MIN* tot 100%

Laad tot 100% op in 5 uur met een 7

kW-thuislader op wisselstroom (AC).​

OPLAADTIJD OPENBAAR (VANAF)

30

MIN* tot 80%

Laad tot 80% op in minder dan 30 minuten met een 32 kW-snellader op gelijkstroom (DC).​

AANDRIJFLIJNEN

Van vermogen en puur rijplezier tot laag brandstofverbruik en raffinement: er is een uitgebreid motorenpalet beschikbaar voor de Range Rover Evoque, inclusief een PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle).

TRANSMISSIE

Kies tussen een manuele zesversnellingsbak of een acht- of negentrapsautomaat en breng de Range Rover Evoque tot leven.

ADAPTIVE DYNAMICS OPHANGINGSSYSTEEM

De Range Rover Evoque biedt met het via het touchscreen geselecteerde Adaptive Dynamics ophangingssysteem een nog betere koetswerkbeheersing, met minder overhellen en een scherpere respons.

CONFIGURABLE DYNAMICS

Met de functie Configurable Dynamics kunt u de gasklepinstellingen, transmissieschakelpunten, besturing en wielophanging van de Range Rover Evoque configureren om deze af te stemmen op uw rijvoorkeuren.

VEELZIJDIGHEID

Gemaakt en ontworpen om het maximum uit het moderne leven te halen.

5 ZITPLAATSEN

De bruto inhoud (standaard in de auto-industrie) bedraagt 591 liter en de bruikbare inhoud is 472 liter. U kunt dus gemakkelijk met vier vrienden op pad.

1 bag and 2 suitcases

Verplaats de cursor op de schuifbalk om de verschillende volumes van de bagageruimte te bekijken.

4 ZITPLAATSEN

Klap een van de zitplaatsen achterin neer en profiteer van een extra bruto inhoud van 908 liter. Zo kunt u alle tassen en koffers meenemen die u nodig hebt dankzij een bruikbare inhoud van 746 liter.

Suitcases And Travel Bag

Verplaats de cursor op de schuifbalk om de verschillende volumes van de bagageruimte te bekijken.

3 ZITPLAATSEN

Met deze configuratie wordt de bagageruimte vergroot tot 1.066 liter als u rijdt met twee passagiers. De bruikbare kofferinhoud wordt dan 882 liter.

Suitcases And Travel Bag

Verplaats de cursor op de schuifbalk om de verschillende volumes van de bagageruimte te bekijken.

2 ZITPLAATSEN

Profiteer volop van de beschikbare bagageruimte als u met één passagier rijdt, met een bruto inhoud van maximaal 1.383 liter en een bruikbare inhoud van maximaal 1.156 liter.

Suitcases And Travel Bag

Verplaats de cursor op de schuifbalk om de verschillende volumes van de bagageruimte te bekijken.

Het vloeibaar koffervolume komt overeen met het theoretisch of bruto koffervolume en wordt gemeten door de laadruimte via simulatie te vullen met vloeistof. De 'droge' of 'vaste' inhoud wordt gemeten met massieve blokken (200 x 50 x 100 mm), overeenkomstig de VDA-norm, en duidt de hoeveelheid nuttig laadvolume in de auto aan.

'CLEARSIGHT' ACHTERUITKIJKSPIEGEL

Een primeur voor Land Rover, en een van de vele innovatieve technologieën die het rijplezier in de Range Rover Evoque nog vergroten. Deze optionele technologie zorgt voor een onbelemmerd uitzicht op de weg achter u, zelfs met personen op de achterbank of met grote objecten in de bagageruimte11.

MATRIX LED-KOPLAMPEN

Onze Matrix LED-koplampen met LED-signature dagrijverlichting, onderdeel van onze waaier aan innovatieve technologieën, bieden een adaptieve lichtbundel. Deze maximaliseert het aantal grootlichtsecties voor ultiem zicht, en werpt een schaduw over tegemoetkomend verkeer om zo verblinding te voorkomen.

RIJHULPMIDDELEN

Kies uit een reeks functies die het rijden en parkeren gemakkelijker en veiliger maken. Er zijn talrijke innovatieve technologieën beschikbaar ─ alle functies zijn ontworpen om uw rijbeleving te optimaliseren en uw veiligheid te vergroten.

VEILIGHEID

Voor nog meer veiligheid voor het hele gezin zijn standaard twee ISOFIX-bevestigingspunten voor baby-/kinderzitjes geïntegreerd in beide buitenste zitplaatsen van de achterbank. Een uitgebreid systeem van zes airbags, inclusief front- en zij-airbags voor bestuurder en voorpassagier, en doorlopende gordijnairbags voor inzittenden voor- en achterin is standaard aanwezig, om de inzittenden maximaal te beschermen.

CONFIGURATOR

Creëer de perfecte Range Rover Evoque volgens uw behoeften en lifestyle.


PERSONALISEER UW RANGE ROVER EVOQUE​

Bouw uw perfecte Range Rover Evoque aan de hand van onze online configurator.​

BLIJF ONTDEKKEN

RANGE ROVER EVOQUE UITVOERINGEN

Hier vindt u alle uitvoeringen, met een uitgebreide keuze uit fantastische designelementen, prestatie-ondersteunende systemen en toonaangevende technologieën.

SPECIFICATIES

Ontdek de specificaties tot in de kleinste details. Meer weten over over motorprestaties, afmetingen verbruik en uitstoot.

OPTIES EN ACCESSOIRES

Stijlvol, stoer en praktisch: personaliseer uw Range Rover Evoque nog verder met een uitgebreid gamma accessoires voor interieur en exterieur.

FOTOGALERIJ

Buitengewone aandacht voor detail vormt altijd het fundament voor de creatie van onze auto's. De Range Rover Evoque is een unieke verschijning.

*Oplaadtijden zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder, maar niet beperkt tot: leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplaatsen en de laadduur.


††Klik hier om de Range Rover Evoque WLTP-waarden te bekijken.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO2-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden voor voertuigen in elektrische modus (EV) worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute. ​


1Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay (beschikbaarheid onder voorbehoud). De diensten die worden aangeboden door Apple CarPlay zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.apple.com/benl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

2Uw auto is voorbereid voor Android Auto (beschikbaarheid onder voorbehoud). De diensten die worden aangeboden door Android Auto zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie https://www.android.com/auto/ voor meer informatie.

3Land Rover Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. De Land Rover Remote App moet worden gedownload uit de Apple App Store/Google Play Store.

4De geconnecteerde navigatie vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

5Aanwijzingen van het navigatiesysteem worden alleen geprojecteerd op de voorruit bij auto's met het Pivi Pro infotainmentsysteem.

6Voor updates is een dataverbinding vereist.

7Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Omvat een abonnement voor 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

8Fair Use-beleid van toepassing. Indien binnen een maand 20 GB aan data is verbruikt, is het mogelijk dat de datasnelheid en -functionaliteit in de auto de rest van de maand afneemt. Voor meer informatie over het Fair Use-beleid dat van toepassing is, raadpleeg de voorwaarden voor InControl Pivi Pro op www.landrover.be/nl/ownership/incontrol/terms-and-conditions.html. Hoeveel streamingtijd mogelijk is binnen de databundel is afhankelijk van de streamingprovider en de resolutie van bekeken video's. Bekijken van HD-video's zal het dataverbruik aanzienlijk verhogen.

9Alleen i.c.m. compatibele smartphones.

10ClearSight Ground View alleen i.c.m. 3D Surround Camera System. Getoond beeld is niet live. Controleer voor uw veiligheid de omgeving. Afhankelijk van lokale wet- en regelgeving.

11Beschikbaarheid functie is afhankelijk van lokale voorschriften. Bestuurders die een varifocale of bifocale bril of lenzen dragen, kunnen aanpassingsproblemen ervaren met de digitale modus van de spiegel. De normale spiegelmodus kan echter altijd worden gebruikt.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer informatie of configureer uw auto online.


De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.


Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies omvatten een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Amazon, Alexa en alle gerelateerde logo’s zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of geaffilieerde bedrijven. Bepaalde Alexa-functionaliteiten zijn afhankelijk van smart home-technologie. Voor het gebruik van Amazon Alexa is een Amazon-account vereist.


Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.


Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.


Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.