UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

DE VOORDELEN VAN GROENER RIJDEN

Veel minder tijdverlies aan tankstations, aanzienlijke belastingvoordelen en geen kosten in verband met emissieheffingen en lage-emissiezones in veel steden. Dit zijn slechts enkele van de manieren waarop u elke dag geld kunt besparen door de overstap naar een Land Rover plug-in hybrid (PHEV).

BESPAAR TOT EEN DERDE AAN BRANDSTOFKOSTEN

In vergelijking met benzine en diesel is rijden op elektriciteit in de EV-modus (Electric Vehicle) de meest kostenefficiënte manier om uw auto dagelijks te gebruiken. Opladen via een thuislader kan uw brandstofkosten met wel een derde verlagen – dus hoe meer u laadt, hoe meer u bespaart.

VOORDELIGERE AUTOFISCALITEIT

In de meeste landen zijn lagere belastingtarieven en emissieheffingen van toepassing op PHEV's dan op vergelijkbare auto's met alleen een benzine- of dieselmotor. Wagenpark- en bedrijfseigenaren kunnen voor hun organisatie ook profiteren van een aftrekpost waarmee de waarde van de auto wordt afgetrokken van de jaarlijkse winst (marktafhankelijk).

BLIJF ELEKTRISCH RIJDEN ONTDEKKEN

LAND ROVER ELEKTRISCHE AUTO’S

Ontdek ons gamma oplaadbare hybrides (PHEV - Plug-in Hybrid Electric Vehicle) en semi-hybrides (MHEV - Mild Hybrid Electric Vehicle) die onze moderne visie op de capaciteiten en luxe van Land Rover weerspiegelen.

DE PHEV-ACTIERADIUS UITGELEGD

In een Land Rover PHEV is geen enkele afstand ooit te ver. Bekijk hoe u de elektrische kant van uw auto tijdens elke rit kunt maximaliseren.

EEN PHEV OPLADEN

Van laadtijden tot kostenbesparingen: leer alles wat u moet weten over het thuis of op uw bestemming opladen van uw PHEV.