DE PERFECTE MANIER OM OP TE LADEN

Voor de snelste en handigste manier van opladen, adviseren wij u om uw wagen thuis op te laden met een professioneel geïnstalleerde thuislader, ook wel een wallbox of laadpunt genoemd.

Voorafgaand aan de aanschaf van uw wagen, zullen onze aanbevolen leveranciers van thuisladers u helpen te controleren of uw woning geschikt is. De installatie kan afhankelijk zijn van factoren zoals het bouwjaar van uw woning, de beschikbaarheid van een eigen parkeerplaats of een geschikte stroomvoorziening.

UW VIER EENVOUDIGE STAPPEN VOOR DE INSTALLATIE

Charging Illustration Icon

1. KIES UW PROVIDER

Om te beginnen met het installatieproces van uw thuislader zal uw Land Rover concessiehouder u helpen een thuislaadpartner te kiezen.

Illustartion Icon

2. VUL UW GESCHIKTHEIDSENQUÊTE IN

Een snelle enquête door de leverancier van de oplader wijst uit of uw huis geschikt is voor een thuislader. Tot de algemene vereisten behoren een eigen parkeerplaats en een geschikte stroomvoorziening.

3. MAAK EEN AFSPRAAK VOOR DE INSTALLATIE

Spreek een installatiedatum af met de door u gekozen leverancier voordat uw auto wordt afgeleverd. Als u in aanmerking komt voor subsidie om u te helpen met de kosten, zorgt uw provider hier namens u voor (marktafhankelijk).

Charging Icon

4. AAN DE SLAG MET OPLADEN

Op de installatiedatum monteert de provider de thuislader en legt hij de basisbeginselen van het opladen uit.

BLIJF ELEKTRISCH EN HYBRID RIJDEN ONTDEKKEN

OPLADEN

Van laadtijden tot kostenbesparingen: leer alles wat u moet weten over het thuis of op uw bestemming opladen van uw wagen.

Range Rover Evoque

OPLADEN BIJ OPENBARE LAADPUNTEN

Opladen op uw bestemming is een handige manier om tussentijds op te laden als u weg van huis bent. Ontdek waar u dit kunt doen en hoe u ervoor betaalt.

1Alleen i.c.m. compatibele smartphones. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de platformen van derde partijen in uw markt en de signaalsterkte van het mobiele netwerk.