UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

DE PERFECTE MANIER OM OP TE LADEN

Voor de snelste manier en de handigste manier om uw Land Rover plug-in hybrid (PHEV) thuis op te laden, raden we een professioneel geïnstalleerde thuislader aan – ook wel bekend onder de namen Wallbox of thuislaadpunt.

Voordat u uw auto koopt, zullen onze aanbevolen leveranciers u helpen de geschiktheid van uw woning te controleren. De installatie kan afhankelijk zijn van factoren zoals het bouwjaar van uw woning, de beschikbaarheid van een eigen parkeerplaats of een geschikte stroomvoorziening.

UW VIER EENVOUDIGE STAPPEN VOOR DE INSTALLATIE

1. KIES UW PROVIDER

Om te beginnen met het installatieproces van uw thuislader zal uw Land Rover concessiehouder u helpen een thuislaadpartner te kiezen.

2. VUL UW GESCHIKTHEIDSENQUÊTE IN

Een snelle enquête door de leverancier van de oplader wijst uit of uw huis geschikt is voor een thuislader. Tot de algemene vereisten behoren een eigen parkeerplaats en een geschikte stroomvoorziening.

3. MAAK EEN AFSPRAAK VOOR DE INSTALLATIE

Spreek een installatiedatum af met de door u gekozen leverancier voordat uw auto wordt afgeleverd. Als u in aanmerking komt voor subsidie om u te helpen met de kosten, zorgt uw provider hier namens u voor (marktafhankelijk).

4. AAN DE SLAG MET OPLADEN

Op de installatiedatum monteert de provider de thuislader en legt hij de basisbeginselen van het opladen uit.

BLIJF ELEKTRISCH RIJDEN ONTDEKKEN

EEN PHEV OPLADEN

Van laadtijden tot kostenbesparingen: leer alles wat u moet weten over het thuis of op uw bestemming opladen van uw PHEV.

ONDERWEG OPLADEN

Opladen onderweg is een fantastische manier om tijdig op te laden als u niet thuis bent. Ontdek waar u dit doet en hoe u ervoor betaalt.

1Alleen i.c.m. compatibele smartphones. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de platformen van derde partijen in uw markt en de signaalsterkte van het mobiele netwerk.