UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

NIEUWE VAARDIGHEDEN AANLEREN

Een halve dag dag offroad rijden of een luxeavontuur in het buitenland: een Land Rover Experience draait volledig rond het leren van nieuwe vaardigheden en het overwinnen van moeilijke terreinen.

HET VERTROUWEN OM TE ONTDEKKEN

Krijg meer vertrouwen in uw rijvaardigheden en de terreincapaciteiten van Land Rover door over een heel gamma aan terreinen te navigeren.

GRENZEN VERLEGGEN

Drijf het Land Rover-gamma tot het uiterste van uw eigen kunnen.

DESKUNDIGE BEGELEIDING

Aan het stuur, met een bekwame instructeur aan uw zijde, kunt u uw terreinvaardigheden uitbreiden op hellingen, afdalingen en modder.

RONDLEIDINGEN ACHTER DE SCHERMEN

RANGE ROVER EXPERIENCE

Uw persoonlijke conciërge heet u welkom voor een totale onderdompeling in de Range Rover-wereld van Solihull. Uw rondleiding begint in het MeridianTM Theatre en vervolgens wordt u rondgereden naar de voornaamste productieplaatsen. Uw vipervaring omvat ook drankjes, een persoonlijke gids en toegang tot bevoorrechte ruimtes.

SOLIHULL MANUFACTURING TOUR

Laat u rondleiden in de productievestiging van Solihull en kom meer te weten over de nieuwste ultramoderne productieprocessen voor de Range Rover, de Range Rover Sport en de Discovery. Bekijk het vakkundig gestuurde constructieproces voor het koetswerk en verneem alles over hoe wagens worden afgewerkt en als "klaar voor de klant" worden vrijgegeven.

HALEWOOD MANUFACTURING TOUR

Laat u rondleiden in de productievestiging van Halewood en zie zelf hoe de Range Rover Evoque en de Discovery Sport worden gemaakt. Bekijk hoe koetswerkpanelen worden geperst, afgedicht, gelast en gemonteerd, en laat u onder de indruk brengen van hoe een wagen aan het einde van de 3,5 kilometer lange lijn van Trim en Final van de band rolt, getest en klaar voor de klant.

DESIGN & ENGINEERING TOUR IN GAYDON

Bezoek het bekroonde 'Automotive Design Centre of Excellence' van de design- en technologievestiging in Gaydon. Ervaar de jongste technische innovaties zoals de Virtual Reality-programma's en 3D-ontwerpgrotten. U komt er alles te weten over de strikte processen waarop de ontwikkeling van Land Rover-modellen steunt om de terreincapaciteiten te verzekeren.