RANGE ROVER BIEDT NIEUWE SV BESPOKE-SERVICE AAN VOOR MEER GEPERSONALISEERDE LUXE EN VERFIJNING

SV Bespoke Commissioning Suite in het Verenigd Koninkrijk

Range Rover vestigt nieuwe normen op het gebied van moderne luxe met de introductie van een SV Bespoke-service die klanten een nog hoger niveau van personalisering en raffinement biedt. Deze service is beschikbaar op de Range Rover Autobiography- en SV-modellen, terwijl een reeks verbeteringen over het hele gamma garandeert dat Range Rover zijn status als meest begeerlijke luxe-SUV ter wereld nog versterkt. De Range Rover is de originele luxe-SUV en staat al meer dan 50 jaar aan de top van zijn segment door sereen comfort en evenwicht te combineren met onstuitbare capaciteiten.

Andere updates voor de Range Rover zijn onder meer het Pivi Pro-infotainmentsysteem van de nieuwste generatie, terwijl de nieuwe oplaadbare plug-inhybrides krachtiger zijn dan voorheen. De Range Rover SV is voor het eerst ook verkrijgbaar met een plug-inhybride aandrijving op het model met lange wielbasis, terwijl de V8 als vlaggenschip over ‘mild hybrid’-technologie beschikt die het brandstofverbruik verlaagt. Op de exclusieve Range Rover SV wordt een nieuwe variant van 452 kW/ 615 pk geïntroduceerd voor het ultieme vermogen.

Geraldine Ingham, Managing Director Range Rover: “Range Rover is synoniem met exclusiviteit en luxe. Nu, met de nieuwe SV Bespoke-service, nodigen we onze meest veeleisende klanten uit om de ontwerper te worden van hun echt unieke wagen, door de gewenste afwerking te kiezen en zich te laten begeleiden door ons designteam. Door de verbeterde personalisering te combineren met een weergaloos raffinement en ongeëvenaarde capaciteiten blijft Range Rover de ultieme moderne luxe bieden.”

SV BESPOKE

De SV Bespoke-service vertegenwoordigt het toppunt van personalisering en is verkrijgbaar op de Range Rover Autobiography en Range Rover SV. Om hun perfecte specificaties te realiseren, kunnen klanten hun Range Rover samenstellen in de SV Bespoke Commissioning Suite in het Verenigd Koninkrijk. Ook kunnen ze een bezoek brengen aan geselecteerde wereldwijde concessiehouders of, voor het ultieme gebruiksgemak, hun bestelling online afronden via een exclusieve virtuele dienst.

SV Bespoke biedt toegang tot een brede waaier aan materialen en interieur- en exterieurafwerkingen. Klanten doorlopen een uniek en compleet creatieproces in zeven stappen dat rekening houdt met kleuren, thema’s, exclusieve SV-opties, materialen, fineersoorten en afwerkingen, maatwerk en personaliseringsmogelijkheden. Elke afgewerkte wagen belooft even uniek te zijn als zijn ontwerper. Om de klanten enigszins op weg te helpen, heeft het designteam van Range Rover zelf reeds enkele designcombinaties samengesteld.

Binnenin zijn er tot 391 kleurenschema’s mogelijk, terwijl het SV Bespoke-kleurenpalet meer dan 230 kleuren in satijn- en glansafwerking telt. Als alternatief kan de SV Bespoke Match to Sample-lakservice elke gewenste koetswerkkleur namaken, wat grenzeloze mogelijkheden biedt voor individualiteit.

Het vakmanschap van de experten van SV Bespoke blijkt uit de aandacht voor detail bij het opschrift op de achterklep en de motorkap van de Range Rover, dat verkrijgbaar is in een reeks edelmetaal afwerkingen waaronder 24kt goud.