De ‘Land Rover Collection’ is echt ontworpen voor avonturiers. Ze bevat aantrekkelijke kledij en handige, stijlvolle accessoires, die zowel gemaakt zijn om te genieten als om het hoofd te bieden aan hachelijke situaties en/of extreme weersomstandigheden.

De Heritage Collection is geïnspireerd door de legendarische reis van 30.000 km die twee Range Rover-ploegen in 1971 door Noord- en Zuid-Amerika hebben gemaakt. De Range Rover Collection is een collectie accessoires met sobere elegantie, die altijd de aandacht trekt. De lijn kwaliteitskledij Lifestyle Collection bestemd voor de hele familie, en de duurzame, veelzijdige koffers en accessoires zijn allemaal gemaakt in een typisch Britse stijl. En als laatste de HUE 166 Collection; een vintage stijl die vandaag weer helemaal in is. Er is voor elk wat wils en elk artikel toont het beste van de authenticiteit die de Land Rover levensstijl aanvult.

Bekijk onze catalogus en neem gewoon contact op met uw dichtstbijzijnde Land Rover dealer om artikelen uit de Land Rover Collection te bestellen. Artkelen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

DE ESSENTIE VAN AVONTUUR

DE ESSENTIE VAN AVONTUUR

DE LIFESTYLE COLLECTION

Het avontuur opzoeken met een typisch Britse stijl is gemakkelijk met de Land Rover Collection – een collectie hoogwaardige kleding voor het hele gezin, en duurzame, veelzijdige koffers en accessoires. Elk artikel voldoet aan de standaard van Land Rover en staat voor de echte geest van avontuur.

/

WAAR EEN REIS BEGINT

WAAR EEN REIS BEGINT

KIDS WORLD

Een avontuurlijke geest is een geest die voortdurend groeit. De Kids Collection stelt onze jongste fans centraal, met een collectie speelse basisstukken, accessoires en speelgoed. Van T-shirts en petten tot flessen en modelauto’s, hier start de honger naar avontuur.

/

EEN ONBREEKBARE GEEST

EEN ONBREEKBARE GEEST

DE HERITAGE COLLECTION

Een legendarische reis in 1971 in Noord- en Zuid-Amerika wordt voortgezet met de Land Rover Heritage Collection. Een kwaliteitsgamma kleding, geschenken en accessoires, geïnspireerd door dat uithoudingsvermogen dat alles overwint.

/
© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.