De Land Rover Collection van 2017 is klaar voor de lancering. Zij is echt ontworpen voor avonturiers. De collecties van dit seizoen bevatten aantrekkelijke kleding en accessoires die zowel gemaakt zijn om te genieten als om ertegen te kunnen.

Het gamma van dit jaar bestaat uit de Heritage Collection, die geïnspireerd werd door de legendarische reis van 18.000 mijl die twee Range Rover-ploegen in 1971 door Noord- en Zuid-Amerika hebben gemaakt. De Range Rover Collection is een collectie accessoires met sobere elegantie, die altijd de aandacht trekt. De lijn kwaliteitskledij voor vader en zoon van de Lifestyle Collection, en de duurzame, veelzijdige koffers en accessoires zijn allemaal gemaakt in een typisch Britse stijl. En als laatste de HUE 166 Collection; een vintage stijl voor het hele gezin, die vandaag weer helemaal in is. Er is voor elk wat wils en elk artikel toont het beste van de authenticiteit die de Landrover-levensstijl aanvult.

Via uw plaatselijke dealer bestelt u gemakkelijk artikelen uit de Land Rover Collection van 2017. Bekijk onze catalogus en neem gewoon contact op met uw dichtstbijzijnde Land Rover dealer om te bestellen.

Geniet van de fantastische collectie kleding en accessoires van dit jaar, die exclusief ontworpen is door Land Rover. Zolang de voorraad strekt.

DE ESSENTIE VAN AVONTUUR

DE ESSENTIE VAN AVONTUUR

DE LIFESTYLE COLLECTION

Het avontuur opzoeken met een typisch Britse stijl is gemakkelijk met de Land Rover Collection van 2017 – een collectie hoogwaardige kleding voor het hele gezin, en duurzame, veelzijdige koffers en accessoires. Elk artikel voldoet aan de standaard van Land Rover en staat voor de echte geest van avontuur.

/

WAAR EEN REIS BEGINT

WAAR EEN REIS BEGINT

KIDS WORLD

Een avontuurlijke geest is een geest die voortdurend groeit. De Kids Collection van 2017 stelt onze jongste fans centraal, met een collectie speelse basisstukken, accessoires en speelgoed. Van T-shirts en petten tot flessen en modelauto’s, hier start de honger naar avontuur.

/

EEN ONBREEKBARE GEEST

EEN ONBREEKBARE GEEST

DE HERITAGE COLLECTION

Een legendarische reis in 1971 in Noord- en Zuid-Amerika wordt voortgezet met de Land Rover 2017 Heritage Collection. Een kwaliteitsgamma kleding, geschenken en accessoires, geïnspireerd door dat uithoudingsvermogen dat alles overwint.

/

Op dit moment bevinden we ons in een tijdelijke overgangsfase van het modeljaar 2018 naar 2019 doorheen ons gamma. Aarzel niet om uw erkend concessiehouder aan te spreken om te weten te komen welke prijzen en gegevens gepubliceerd zijn voor welk model. Hij zal u bijstaan om de voor u meest geschikte oplossing te vinden in functie van uw persoonlijke behoeften. We danken u voor uw begrip.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.