De ‘Land Rover Collection’ is echt ontworpen voor avonturiers. Ze bevat aantrekkelijke kledij en handige, stijlvolle accessoires, die zowel gemaakt zijn om te genieten als om het hoofd te bieden aan hachelijke situaties en/of extreme weersomstandigheden.

De Heritage Collection is geïnspireerd door de legendarische reis van 30.000 km die twee Range Rover-ploegen in 1971 door Noord- en Zuid-Amerika hebben gemaakt. De Range Rover Collection is een collectie accessoires met sobere elegantie, die altijd de aandacht trekt. De lijn kwaliteitskledij Lifestyle Collection bestemd voor de hele familie, en de duurzame, veelzijdige koffers en accessoires zijn allemaal gemaakt in een typisch Britse stijl. En als laatste de HUE 166 Collection; een vintage stijl die vandaag weer helemaal in is. Er is voor elk wat wils en elk artikel toont het beste van de authenticiteit die de Land Rover levensstijl aanvult.

Bekijk onze catalogus en neem gewoon contact op met uw dichtstbijzijnde Land Rover dealer om artikelen uit de Land Rover Collection te bestellen. Artkelen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.