Sergio Herman en Anton Corbijn samen

De afgelopen zomer vonden autoliefhebbers en levensgenieters opnieuw vlot de weg naar Knokke-Heist, met Zoute Grand Prix als hoogtepunt. Zowel de Range Rover SV Bespoke als de Range Rover Sport SV Edition One konden op ruime belangstelling rekenen. Op de zeedijk van Knokke-Heist zorgde een line-up van tientallen nieuwe Defenders voor een indrukwekkend zicht.

 

Zoute Grand Prix is uitgegroeid tot één van de meest prestigieuze evenementen in Europa voor classic cars en exclusieve modellen. Verspreid over twee paviljoenen en diverse podia kunnen bezoekers er in een exclusief kader kennismaken met classic cars, concept cars en opvallende primeurs. Ook dit jaar tekenden Jaguar, Range Rover en Defender present met enkele iconische klassiekers en spraakmakende nieuwe modellen.

Range Rover House presents: de nieuwe Range Rover SV Bespoke

Al enkele maanden voor de Zoute Grand Prix, op 1 juli, opende het Range Rover House op het vernieuwde Albertplein de deuren. Iedereen kon er uitgebreid kennismaken met de wereld van Range Rover en de nieuwe Range Rover SV Bespoke. Deze wagen is het summum op het vlak van persoonlijke luxe en ultiem raffinement. Meer dan ooit symboliseert Range Rover tijdloze moderniteit, unieke designfilosofie en uitzonderlijke capaciteiten, zowel op de weg als ernaast. Het Range Rover House mocht de afgelopen maanden tal van bezoekers ontvangen en eigenaars van een Range Rover kregen op vertoon van hun autosleutel een speciale attentie.

Pure performance in het PRADO Zoute paviljoen

Ook de Range Rover Sport SV Edition One was een van de blikvangers op Zoute Grand Prix. Bezoekers konden deze wagen van dichtbij ontdekken in het PRADO Zoute paviljoen. Met zijn speciaal afgestelde 4.4 liter V8 Twin-Turbo benzinemotor van 635 pk en vele revolutionaire technologieën is het de snelste en meest dynamische Range Rover ooit gebouwd. Zijn gespierde en uitgepuurde design kon rekenen op vele bewonderende blikken van de talrijke bezoekers. Het beperkte aantal exemplaren dat van deze wagen werd geproduceerd, is ondertussen volledig uitverkocht. De Belgische klanten die snel beslisten en binnenkort de sleutels van hun Range Rover Sport SV Edition One in ontvangst mogen nemen, werden op 7 oktober alvast als Special Guest ontvangen in het Range Rover House.

Tientallen nieuwe Defenders palmden de zeedijk in

De nieuwe Defender werd enkele jaren geleden gelanceerd en is nu al iconisch. Heel wat Defender klanten namen deel aan de Defender Beauty Contest en konden hierdoor op vrijdagnamiddag 6 oktober hun wagen parkeren op de zeedijk lter hoogte van het PRADO Zoute paviljoen. De officiële Zoute Grand Prix Jury en een publieksjury verkozen de mooiste Defender en beloonden hierdoor de winnaar met een Defender Experience voor twee personen.

 

Met de Range Rover SV Bespoke, de Range Rover Sport SV Edition One en de nieuwe Defender toonden we op Zoute Grand Prix aan deel uit te maken van de meest toonaangevende constructeurs op het vlak van moderne luxe en opwindende prestaties. Wij kijken alvast uit naar de editie 2024, die zal plaatsvinden van 3 t.e.m. 6 oktober 2024.