UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

EEN MOEITELOZE WEG

Met een wereld aan mogelijkheden binnen handbereik en de luxe om zelf uw eigen tijd te beheren, is de weg naar uw nieuwe Land Rover comfortabeler dan ooit.

ONTWERP PERFECTIE IN EIGEN TEMPO

Hoe u zich de Land Rover van uw dromen ook voorstelt, dankzij deze snelle leveringsservice kunt u uw gewenste auto makkelijk configureren of identificeren, en dit in alle comfort bij u thuis.

INTEGRAAL TERUGBETAALBARE RESERVERINGSKOST

Reserveer uw auto via de betaling van een integraal recupereerbare reserveringskost van € 500. Dit garandeert u een snellere levering (en een optie van 7 dagen op de betreffende auto).

FINANCIERING OP MAAT VAN UW BEHOEFTE

Ontvang een gepersonaliseerde financieringssimulatie die perfect aansluit op uw individuele behoeften en ontvang desgewenst een onmiddellijke waardebepaling van uw over te nemen auto (onder voorbehoud van fysieke inspectie).

OVERNAME IN ALLE VERTROUWEN

Als toonaangevend automerk doen wij u een passend overnamevoorstel voor uw huidige auto indien u deze wil laten overnemen (onder voorbehoud van fysieke inspectie).

HOOGSTAANDE PERSONALISATIE

Zelfs wanneer de reserveringskost al is betaald, kunnen er in samenspraak met uw concessiehouder nog steeds wijzigingen worden aangebracht aan de configuratie, de overnamewaarde of de financieringsformule.

UW TOEGEWIJDE CONCESSIEHOUDER

Vanaf het moment dat u uw online bestelling plaatst, kunt u erop vertrouwen dat de concessiehouder van uw keuze u de service verleent die u verdient, gedurende uw hele reis als eigenaar van een toonaangevende auto.