LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

FINANCIERINGEN VOOR PARTICULIEREN

ALGEMEEN

Land Rover Financial Services biedt twee financieringsproducten aan die specifiek voor Land Rover-eigenaars werden uitgewerkt om aan al uw persoonlijke behoeften te voldoen. De "Classic" financiering (verkoop of lening op afbetaling) en Land Rover "Flex" financiering.
Bij Land Rover Financial Services handelt u met mensen die nauw samenwerken met uw plaatselijke concessiehouder en die even gepassioneerd zijn door Land Rover als uzelf.

/

"CLASSIC" FINANCIERING

Financiering (verkoop of lening op afbetaling) is de klassieke formule om een wagen te financieren. De overeenkomst is gemakkelijk af te sluiten en biedt flexibele voorwaarden op maat van uw behoeften.

Eigenschappen en voordelen

Met of zonder voorschot U blijft eigenaar van het voertuig De looptijd kan variëren van 24 tot 60 maanden* Vaste betalingen op maat van uw budget. Snelle en discreet afsluiting van uw dossier bij uw verdeler

Hoe het werkt

Zodra u de Land Rover van uw dromen hebt gekozen kiest u de terugbetalingsperiode die het best bij uw behoeften past. Uw plaatselijke Land Rover concessie kan dan uw maandelijkse aflossingen berekenen.

"Adverteerder en handelend als kredietagent: Land Rover Belux nv, Generaal Lemanstraat 47 – 2018 Antwerpen"

"Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door AlphaCredit nv, kredietgever, Ravensteinstraat 60/15 – 1000 Brussel."


ALL-IN 3 FINANCIERING

Geniet nu al van ons nieuwe financieringsformule All-In 3!

Wat houdt deze formule in?

- U geniet van een financiering aan een zeer interessante rentevoet op 3 jaar (36 maanden)
- U betaalt een voorschot van minimum 30% bij aankoop van het voertuig
- De restwaarde van het voertuig is vastgesteld op 30%

Dit product biedt u lagere maandelijkse aflossingen en de mogelijkheid tussen verschillende opties op het einde van uw 3-jarig contract (overname van het voertuig, herfinanciering van het resterende saldo, keuze voor een nieuwe wagen met nieuw contract in samenspraak met uw concessiehouder, enz…).

Deze periode komt ook overeen met de 3 jaar garantie, de 3 jaar bijstand Land Rover Assistance en sluit ook aan bij de performante producten van Land Rover Insurance met 3 jaar waardevastheid.

LAND ROVER "FLEX" FINANCIERING

Land Rover "Flex" financiering (verkoop of lening op afbetaling) combineert alle voordelen van klassieke financieringsmethoden tot een aantrekkelijke nieuwe formule om een Land Rover te kopen. U kiest of niet een voorschot te geven. Daarna betaalt u een aantal verlaagde maandaflossingen en, aan het einde van het contract de laatste verhoogde maandaflossing.

Eigenschappen en voordelen:

- De mogelijkheid om na twee of drie jaar met een nieuwe Land Rover te rijden
- Betaalbare maandelijkse aflossingen.
- De Land Rover Freedom overeenkomsten werden ontworpen om de vervangingscyclus in te korten en zo de onderhouds- en herstelkosten te beperken
- Looptijd 24, 36, 48 of tot 60 maanden
- Met of zonder voorschot

Op het einde van de overeenkomst biedt Land Rover Freedom u de keuze tussen de volgende mogelijkheden: Optie 1: U kiest een nieuwe Land Rover Optie 2: U houdt (van) uw Land Rover

Hoe het werkt:

Kies eerst de Land Rover van uw dromen en bevestig de duurtijd. Op basis van die informatie kan een restwaarde van uw wagen bepaald worden. Uw aflossingen wordt berekend op het saldo en op de restwaarde. Op het einde van de overeenkomst beschikt u over de volgende mogelijkheden:

Optie 1: U kiest een nieuwe Land Rover

Op het einde van uw contract kan u uw huidige Land Rover ruilen voor een nieuwe. U kan samen met uw Land Rover dealer een nieuw model kiezen, dat voldoet aan uw nieuwe behoeften en verwachtingen en in samenspraak en akkoord met de verdeler bespreekt u de overname van uw huidige Land Rover.

Optie 2: U houdt (van) uw Land Rover

U bent gehecht geraakt aan uw Land Rover... en dat kunnen we begrijpen. Geen probleem, u blijft gewoon met uw Land Rover rijden. U hoeft dan alleen de laatste maandaflossing en de restwaarde te betalen. U kunt dat bedrag uiteraard ook herfinancieren voor de periode die u zelf kiest.

"Adverteerder en handelend als kredietagent: Land Rover Belux nv, Generaal Lemanstraat 47 – 2018 Antwerpen"

"Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door AlphaCredit nv, kredietgever, Ravensteinstraat 60/15 – 1000 Brussel."

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.