HOE WERKT HET

Car Icon with Euro sign

VOORUITBETALING

Kies eerst het bedrag van de vooruitbetaling dat u wenst te betalen. Een hogere vooruitbetaling vermindert uw maandelijkse huurbedrag.

Euro sign with Calendar Icon

MAANDELIJKSE HUUR

Gedurende de vastgestelde looptijd van de overeenkomst betaalt u maandelijks een vast huurbedrag.

Note Sign with Euro Icon

EINDE VAN DE OVEREENKOMST

Aan het einde van het contract hoeft u alleen maar het voertuig in goede staat en binnen de in uw contract vastgelegde aantal kilometers terug te brengen.

Car Icon with Euro sign

AUTO EN VOORUITBETALING

Kies een Land Rover die bij uw levensstijl past. Vervolgens kan u het bedrag van een eventuele vooruitbetaling bepalen.

Illustration of vector icons

EEN CONTRACT OP MAAT MAKEN

Bepaal hoeveel kilometer u waarschijnlijk per jaar zult afleggen en hoelang u wilt dat de overeenkomst loopt (tussen de 2 en 5 jaar).

Illustration of vector icons

UW OVEREENKOMST FINALISEREN

Bepaal of u andere diensten wilt opnemen dan deze die reeds zijn voorzien (bv. winterbanden, brandstofkaart,...) Het uiteindelijke bedrag van uw maandelijkse huur kan dan worden berekend op basis van uw keuzes.

Car Icon with Euro sign

VOORUITBETALING

Totale prijs: € 57.000
Vooruitbetaling: € 3450

Euro sign with Calendar Icon

MAANDELIJKSE BETALINGEN

Duur van de overeenkomst: 36 maanden
Jaarlijkse kilometrage: 16.000 kilometer
Maandelijkse betalingen: € 570

Note Sign with Euro Icon

TOTALE KOSTEN

Totale maandelijkse betalingen: € 24.100

NUTTIGE INFORMATIE

Hier volgen antwoorden op de meest gestelde vragen over deze overeenkomst.

WAT ZIJN DE VOORWAARDEN WAT BETREFT HET AANTAL GEREDEN KILOMETERS?

 •   

  Het minimum aantal is 10.000 kilometer per jaar. De maximale kilometrage is afhankelijk van het type voertuig en de motorisatie. Als er met het voertuig aan het einde van de leaseperiode meer kilometers zijn gereden dan is toegestaan volgens het contract, worden er extra kosten in rekening gebracht. Het contractueel vastgelegde aantal kilometers wordt ook pro rata verrekend in geval van vroegtijdige beëindiging van het contract.

WAT IS DE MINIMALE EN MAXIMALE CONTRACTDUUR?

 •   

  De minimale contractduur bedraagt 25 maanden en de maximale contractduur 60 maanden.

WAT IS HET BELEID WAT BETREFT DE TERUGNAME VAN EEN LAND ROVER-AUTO?

 •   

  U dient het voertuig in goede staat te houden (normale slijtage is aanvaardbaar), binnen het overeengekomen aantal kilometers en volledig onderhouden in overeenstemming met de voorwaarden en bepalingen van uw overeenkomst. 

   

  BEKIJK DE RENTA-NORMEN

KAN IK HET CONTRACT WIJZIGEN ALS MIJN OMSTANDIGHEDEN VERANDEREN?

 •   

  Ja, u kunt uw duur en het aantal kilometers van uw contract wijzigen als uw omstandigheden veranderen, behalve tijdens de eerste en laatste 6 maanden van het contract.

WAT VOOR SOORT VERZEKERING HEB IK NODIG?

 •   

  We verwachten dat u voor het voertuig gedurende de ganse looptijd van het leasingcontract de nodige verzekeringen afsluit. In België is het wettelijk verplicht om een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid voor het voertuig af te sluiten. Hiernaast verwachten we van u dat u een verzekering rechtsbijstand en een waarborg eigen schade (omnium) afsluit.*

OP ZOEK NAAR IETS ANDERS?

GENIET VAN MEER FLEXIBILITEIT

Met een MultiOption
Pas uw voorschot, maandelijkse betalingen en jaarlijkse kilometrage aan op basis van uw wensen en kies of u uiteindelijk de auto wilt houden, een nieuw model wilt kiezen of bij ons wilt inleveren.

KOPEN MET MAANDELIJKSE BETALINGEN

Met klassieke financiering
Spreid de aankoopkosten door middel van vaste maandelijkse betalingen en zonder kilometerbeperkingen. Kies een voorschot en een maandaflossing die aansluit op uw behoeften.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit n.v., kredietgever, Warandeberg 8C, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel.Adverteerder: Jaguar Land Rover Belux NV, agent in nevenfunctie, Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen, BTW/TVA BE 0456 612 553 , BE59 7330 1490 8526 / KREDBEBB , RPR/RPM Brussel/Bruxelles. Het aangaan van een kredietopening van onbepaalde duur valt onder de wetgeving op het consumentenkrediet, meer bepaald onder boek VII van het Wetboek van economisch recht.

 

AlphaCredit SA gebruikt het merk Land Rover onder licentie van Jaguar Land Rover Limited, die eigenaar is van de merken Jaguar en Land Rover.

 

Land Rover Leasing is een product dat enkel wordt aangeboden aan professionele klanten (zelfstandigen, vrije beroepen en kmo's) gevestigd in België, via de verhuurder, Arval Belgium nv, Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem, RPR Brussel BTW BE 0436.781.102. De op deze website verstrekte informatie geldt niet als aanbod. Een huurovereenkomst wordt slechts gesloten na aanvaarding van uw dossier door Arval Belgium NV en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden operationele leasing.

De maandelijkse huurprijzen zijn indicatief en onderhevig aan wijzigingen in de fiscaliteit, de catalogusprijs van het voertuig en wijzigingen in de opties, configuratie en uitrusting van het voertuig. De geafficheerde maandelijkse huurprijs (exclusief btw) hangt af van de overeengekomen looptijd en de jaarkilometrage. De maandelijkse huurprijs omvat onderhoud, reparaties, onbeperkt aantal zomerbanden bij normale slijtage, belasting op de inverkeerstelling, verkeersbelasting, afschrijvingen en interesten, Europese pechverhelping, een vervangwagen van één categorie lager na 24 uur immobilisatie. Niet inbegrepen in de maandelijkse huurprijs: winterbanden, brandstof en verkeersboetes, btw, en verzekeringen* (BA-, rechtsbijstands- en bestuurdersverzekering). De CO2-waarden zijn eveneens indicatief en afhankelijk van de geselecteerde opties en/of de door de constructeur verstrekte gegevens. 

Aan het einde van de overeenkomst gebeurt er een afrekening van kilometers aan de verrekenprijzen vermeld in het contract. Bij voortijdige beëindiging van de leaseovereenkomst wordt daarenboven een verbrekingsvergoeding aangerekend. Geen aankoopoptie.         

 

*We verwachten dat u voor het voertuig gedurende de ganse looptijd van het leasingcontract de nodige verzekeringen afsluit. In België is het wettelijk verplicht om een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid voor het voertuig af te sluiten. Hiernaast verwachten we van u dat u een verzekering rechtsbijstand en een waarborg eigen schade (omnium) afsluit.

 

De uitrusting en de levertermijn van de wagen hangen af van de beschikbaarheid bij de constructeur en/of invoerder en van de gekozen configuratie.

 

Arval Belgium NV is niet aansprakelijk voor de onjuistheid van informatie op deze website. Afgebeelde foto’s zijn ter illustratie en kunnen mogelijk afwijken van de aangeboden wagens.

 

Verantwoordelijke uitgever: Jaguar Land Rover Belux NV, agent à titre accessoire, Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen, BTW/TVA BE 0456 612 553 , BE59 7330 1490 8526 / KREDBEBB , RPR/RPM Brussel/Bruxelles.

 

Arval Belgium gebruikt het merk Land Rover onder licentie van Jaguar Land Rover Limited, die eigenaar is van de merken Jaguar en Land Rover.