BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

Land-Rover-Special-Offers

LAND ROVER
SALONCONDITIES

De saloncondities blijven ook dit jaar een feit, met een voordeel tot € 10.000 en meer afhankelijk van het gekozen model.

Alle saloncondities zijn mogelijk gemaakt dankzij een gezamenlijke inspanning van Jaguar Land Rover Belux en uw Land Rover concessiehouder. Aarzel niet om hem aan te spreken voor meer informatie.

*Tarieven btwi. Klantenvoordeel reeds verrekend in de nettoprijs en mogelijk gemaakt dankzij een gezamenlijke inspanning van Jaguar Land Rover Belux en uw erkende Land Rover concessiehouder. Actie geldig tot 31/01/2021. De afgebeelde voertuigen komen mogelijk niet volledig overeen met de opgegeven versie en prijs en kunnen uitgerust zijn met extra opties.

**Enkel bestemd voor professionele doeleinden. Tarieven excl. btw.