BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

LAND ROVER SUMMER DEALS: LAAT UW DROMEN NIET WACHTEN!

RIJ AL IN EEN NIEUWE LAND ROVER VANAF € 99/MAAND IN FINANCIËLE RENTING.

Na alles wat we hebben meegemaakt, kijken we allemaal uit naar betere dagen. Daarom bieden we u een nieuw tijdelijk aanbod. Dankzij een formule van uitgestelde betaling in financiële renting, kunt u uzelf trakteren op de Land Rover van uw dromen vanaf € 99 per maand in 2020, met het saldo gespreid over de resterende maandelijkse betalingen. Geniet dus onmiddellijk van uw Land Rover en vrijwaar uw cashflow tot 2021, wanneer de economische situatie opnieuw een grotere stabiliteit vertoont. Dit aanbod is voorbehouden aan professionele gebruikers, maar uw Land Rover verdeler kan u op verzoek andere financieringsmogelijkheden aanbieden. Hij beantwoordt uw vragen graag telefonisch of in de showroom, uiteraard met volledige inachtneming van de COVID-19 veiligheidsmaatregelen.

HOE UW IDEALE LAND ROVER CONFIGUREREN?

CONFIGUREER UW IDEALE LAND ROVER

Kies uw model en ervaar de binnen- en buitenafwerkingen, de functionaliteiten, kleuren en technologieën

CONFIGURATOR

UW WAGEN IN 360°

Bewonder uw wagen in 360° en wijzig of pas uw keuzes desnoods aan zo vaak u wenst

BEWAAR UW CONFIGURATIE

U bent niet verplicht om uw configuratie in één keer af te werken. Bewaar uw configuratie en kom later terug indien u van mening verandert

LAAT UW LAND ROVER ZIEN

Wanneer u tevreden bent, kan u uw configuratie afdrukken en aan uw Land Rover concessiehouder bezorgen of delen met uw vrienden

*Prijs en klantenvoordeel zijn inclusief btw. Het vermelde klantenvoordeel is reeds verrekend in de van toepassing zijnde nettoprijs en is mogelijk gemaakt dankzij een gezamenlijke inspanning van Land Rover Belux en uw erkend concessiehouder. Acties geldig tot 31/08/2020. De afgebeelde voertuigen komen mogelijk niet volledig overeen met de opgegeven versie en prijs en kunnen uitgerust zijn met extra opties.

Enkel bestemd voor professionele doeleinden, maandtarief excl. btw.