UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

EEN UNIEKE UITSTRALING DIE LANG MEEGAAT

Behoud het onderscheidende zachte, geanodiseerde uiterlijk van de onberispelijke satijnglans afwerking van uw Land Rover met de hulp van onze SV Bespoke-lakexperts.

WAS MET DE HAND

Als u lichte druk uitoefent met een zachte spons voorkomt u dat het lakoppervlak 'afvlakt' en er een ongewenst gepolijst effect ontstaat. Was de auto niet in direct zonlicht, zo voorkomt u vervaging door uv-licht.

HANDEL SNEL

Voorkom dat hardnekkige substanties en verontreinigingen in uw lak vast blijven zitten door dode insecten, vogeluitwerpselen, vingerafdrukken, boomhars, oliën, was, vet, brandstoffen en teervlekken snel te verwijderen.

GEBRUIK TOEPASSELIJKE PRODUCTEN

Speciale reinigingsproducten en beschermingsmiddelen moeten altijd worden gebruikt op basis van hun specifieke ingrediënten die zijn samengesteld voor de eigenschappen van een satijnglans lakafwerking.

GEBRUIK GEEN AUTOMATISCHE WASSTRATEN

Gemechaniseerde schoonmaakapparatuur zoals automatische wasstraten en carwash kunnen schade aan de buitenkant van uw auto veroorzaken.

BRENG GEEN STICKERS AAN

Zelfklevende stickers, folie en magnetische platen kunnen het beschermende oppervlak van uw lak beschadigen en kunnen dus beter niet worden aangebracht.

VERMIJD POLIJSTEN

Het polijsten of in de was zetten van een satijnglans afwerking kan een vermindering van effect, duurzaamheid en levensduur veroorzaken. Het gebruik van de juiste reinigings- en beschermingsproducten zal optimale resultaten opleveren.