OPTIEPACKS

Met een reeks opties die elkaar aanvullen, kunnen onze optie- en accessoirepacks zowel het design als de aandrijving van uw Range Rover Evoque verbeteren en personaliseren.

BLACK PACK

Kies voor zwarte exterieurdetails voor een donkere, stealth-achtige stijl: 

 

– Woordmerk op motorkap in Narvik Black afwerking 
– Woordmerk op kofferklep in Narvik Black afwerking 
– Sierlijsten in voorvleugels in Narvik Black afwerking 
– Grillepatroon in Narvik Black afwerking
– Binnenste grille-omlijsting ('Smile Line') in Narvik Black afwerking 
– Afdekking sleepoogvoorziening in Narvik Black afwerking

Extra op Dynamic en Autobiography: Narvik Black afwerking voor de motorkaplouvres, de onderste luchtinlaten en inserts onderin de achterbumper.

TECHNOLOGY PACK

Reis met de ClearSight achteruitrijcamera en het 3D Surround Camera System1 voor een superieure sereniteit en zichtbaarheid, terwijl Head-Up Display u op de hoogte houdt van belangrijke informatie over uw rit.

DYNAMIC HANDLING PACK

De Range Rover Evoque zorgt voor een nog strakkere beheersing van het onderstel, dankzij Configurable Dynamics en het Adaptive Dynamics ophangingssysteem. Pas de gasklepregeling, de transmissieschakelpunten, de stuurinstellingen en de ophanging van de Evoque aan met behulp van de functie Configurable Dynamics.

DRIVER ASSISTANCE PACK

Kies uit een reeks functies zoals Blind Spot Assist2 en Rear Collision Monitor, ontworpen om het rijden en parkeren nog eenvoudiger te maken. 

Montage of Range Rover Evoque & model
Range Rover Evoque infotainment system
Range Rover Evoque display
Range Rover Evoque infotainment system
Autoplay Start
Autoplay Stop

CONVENIENCE PACK

Rijden in het donker met de Range Rover Evoque wordt nog gemakkelijker dankzij de automatische grootlichten (Automatic High Beam Assist). De elektrisch bediende kofferklep geeft u moeiteloos toegang tot de bagageruimte, terwijl de sleutelloze ver- en ontgrendeling (Keyless Entry) zorgt voor nog meer gebruiksgemak.

COLD CLIMATE PACK

U kunt comfortabel rijden, hoe koud het ook wordt, dankzij de voorruitverwarming, de verwarmbare voor- en achterzetels en het verwarmbaar stuur.

COMFORT PACK

Maak het interieur nog uitnodigender. Het geavanceerde luchtzuiveringssysteem Cabin Air Purification Plus, de configureerbare interieurverlichting en de automatische airco met 2 zones verbeteren allemaal uw rijcomfort.

TOWING PACK

Het rijden is gemakkelijker, ongeacht het terrein of de belasting: het Towing Pack3, samengesteld uit Advanced Tow Assist en een elektrisch uit/-inklapbare trekhaak, wordt het slepen kinderspel. 

EXTERIEUROPTIES

Dankzij de keuze uit aantrekkelijke kleuren, velgen en dakopties kunt u uw Range Rover Evoque gemakkelijker op maat personaliseren.


KLEUROPTIES

Geef uitdrukking aan uw persoonlijkheid aan de hand van ons uitgebreide kleurenpalet, met onder meer Arroios Grey, Tribeca Blue en Corinthian Bronze.

Evoque side view

KIES UW DAK

Personaliseer uw Range Rover Evoque verder of breng meer natuurlijk licht in het interieur, met een vast panoramadak, een panoramisch schuifdak4 of een contrasterende dakkleur in Corinthian Bronze of Narvik Black.

Range Rover Evoque closeup view of wheel

VELGOPTIES

Maak uw auto nog fraaier met lichtmetalen velgen tot 21”, verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder Silver, Satin Dark Grey, Gloss Black en Gloss Dark Grey met Diamond Turned contrast. 

ACCESSOIRES

Personaliseer uw Range Rover Evoque verder met een selectie exterieur- en interieuraccessoires, ontworpen als aanvulling op uw levensstijl. 

VOOR PRAKTISCH GEBRUIK 

Met de Activity-collectie bent u op alles voorbereid, dankzij de dwasdragers voor transportsystemen op het dak. Verbeter het comfort van de achterpassagiers met het multifunctionele ‘Click & Go’ systeem. Kies uit diverse uitbreidingen, waaronder de ‘Click & Work’ vouwtabel.

VOOR DIERENVRIENDEN

Houd alle passagiers tevreden en zorg tegelijkertijd voor de bescherming van uw Range Rover Evoque. Ons assortiment accessoires voor huisdieren bestaat uit een opvouwbare reismand en een koffervloerbescherming.

VOOR PERFECTE BESCHERMING

Zorg ervoor dat uw Range Rover Evoque in perfecte staat blijft met een scala aan beschermende accessoires, zoals de rubberen matten. Er is ook een Dash Cam beschikbaar, voor meer gemoedsrust onderweg.

Range Rover Evoque top view
Dog seating in pet carrier
Autoplay Start
Autoplay Stop

BLIJF ONTDEKKEN

ONTDEK DE RANGE ROVER EVOQUE

Op alle gebieden markant en betrouwbaar.

Montage of the Range Rover Evoque & city traffic

UITVOERINGEN EN SPECIFICATIE

Bekijk de volledige modelreeks en specificaties.

1ClearSight Ground View alleen i.c.m. 360° Surround Camera System. Getoond beeld is niet live. Controleer voor uw veiligheid de omgeving. Optie.

2Blind Spot Assist kan aanrijdingen helpen voorkomen. Wanneer u van rijstrook gaat veranderen en uw auto detecteert een ander voertuig in de dode hoek, zorgt het systeem voor nauwkeurig berekend tegenstuur ─ als indicatie dat u een stuurcorrectie moet maken.

3Slepen en het gebruik van lagere verhoudingen zullen de EV-actieradius aanzienlijk beïnvloeden.

4De aanwezigheid van het panoramisch open dak met schuif- en kantelfunctie reduceert de hoofdruimte voor- en achterin.

 

N.B.: bij het selecteren van een andere uitvoering kan bepaalde standaarduitrusting worden vervangen door andere uitrusting. Uitrusting kan ook verschillen afhankelijk van de geselecteerde motor of transmissie.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer informatie of configureer uw auto online.