COMPROMISLOOS VERVAARDIGD

GECONNECTEERD GEBRUIKSGEMAK

Montage of the Range Rover Evoque  infotainment system & city highway

NIEUWSTE GENERATIE PIVI PRO 

Alle bedieningselementen van ons bekroonde Pivi Pro infotainmentsysteem1 zijn vervat in een nieuw zwevend centraal touchscreen van 11,4" met gebogen glas. Voor optimaal gemak hebt u de volume-, klimaat- en zetelfuncties altijd bij de hand.      

Range Rover Evoque interior dashboard and infotainment system.

INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

Het 12,3” Interactive Driver Display werkt naadloos samen met het Pivi Pro infotainmentsysteem. Toon navigatie-instructies, mediaselectie, voertuiginstellingen of reisgegevens en geef prioriteit aan de informatie die voor u relevant is.

Range Rover Evoque infotainment system

3D SURROUND CAMERA SYSTEM

De 3D-omgevingscamera’s (3D Surround Camera System) bieden u een 360°-overzicht2 van uw omgeving, waardoor u meer vertrouwen krijgt en gemakkelijker in en uit krappe plekken kunt manoeuvreren.  

Sound speaker of the Range Rover Evoque

MERIDIAN™ SURROUND SOUND

Ga helemaal op in uw muziek met het Meridian™ Surround Sound audiosysteem. Dankzij de zorgvuldig geplaatste luidsprekers en de HiFi-weergave voelt u elk nummer.

Range Rover Evoque infotainment system

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

Naadloze connectiviteit betekent dat het Pivi Pro infotainmentsysteem1 altijd up-to-date is dankzij Software-Over-The-Air3. Met What3words-navigatie kunt u met een minimale inspanning nauwkeurige locaties vinden, door bestemmingen met drie woorden in te voeren. 

NAADLOZE CONNECTIVITEIT

Kom nooit meer zonder stroom te zitten dankzij de verschillende USB-C-poorten zodat alle inzittenden geconnecteerd kunnen blijven, terwijl het draadloos opladen de interieurruimte vrijwaart van overtollige laadkabels.

Front view woman driving Range Rover Evoque

RIJHULPSYSTEMEN

Kies uit een reeks functies om de inspanningen van de bestuurder tot een minimum te beperken en het parkeren gemakkelijker te maken. Er is een verscheidenheid aan innovatieve technologieën beschikbaar, om elke rit beter te maken. 

SERENE OMGEVING

ELEKTRISERENDE PRESTATIES

Range Rover evoque charging at the phev station point

ELEKTRISCHE PLUG-IN HYBRIDE AANDRIJVING (PHEV)

De Range Rover Evoque PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) biedt het beste van alle werelden, waarbij hybride technologie een elektromotor van 80 kW combineert met een Ingenium benzinemotor. Geniet van meeslepend elektrisch rijden met een gecertificeerde actieradius tot 62 km††.

Side view of the Range Rover Evoque

SEMI-HYBRIDE AANDRIJVING (MHEV)

De MHEV-technologie (Mild Hybrid Electric Vehicle), ook wel lichte of semi-hybride genoemd, maakt de Range Rover Evoque tot een geraffineerde en comfortabele metgezel in de stad. Verbetering van de efficiëntie en alertheid in diverse rijomstandigheden, met een soepelere Stop/Start-functionaliteit. 

ELEKTRISCHE HYBRIDE SPECIFICATIES

ELEKTRISCHE ACTIERADIUS WLPT (TOT)

62

KM††

Verwachte actieradius onder werkelijke rijomstandigheden: tot 48 km.

CO₂-UITSTOOT (VANAF)

 

31

G/KM††

Nul uitlaatemissies in de EV-modus.

OPLAAD PUBLIEKE LAADPUNTEN (VANAF)

30

MINUTEN

Snelladen op gelijkstroom (DC - Direct Current) van 0 tot 80 % in ca. 30 minuten.

OPLAAD THUISLADER (VANAF)

 

2

UUR 12 MINUTEN

Tot 100% met een 7 kW thuislader op wisselstroom (AC - Alternating Current).

ALL-TERRAIN CAPACITEITEN

ADAPTIEVE TECHNOLOGIEËN

Intelligent All Wheel Drive en Torque Vectoring by Braking, met de gebruikelijke All Terrain capaciteiten van Range Rover, ondersteund door baanbrekende technologieën zoals All Terrain Progress Control en Terrain Response 2, zorgen onder alle omstandigheden voor een gerust gevoel.

OPTIMALE TRACTIE

Het hellingstartassistentiesysteem Hill Launch Assist biedt u nog meer zekerheid, om te voorkomen dat uw auto ongewild terugrolt. Roll Stability Control en Dynamic Stability Control verbeteren de capaciteiten bij gladde ondergrond, bijvoorbeeld op nat gras, sneeuw en ijs, terwijl Trailer Stability Assist een evenwichtige vooruitgang helpt behouden wanneer u een aanhangwagen trekt.

Range Rover Evoque X-ray view
Range Rover evoque running on snowy road
Autoplay Start
Autoplay Stop

PERSONALISEREN

BLIJF ONTDEKKEN

Montage of the Range Rover Evoque & city traffic

UITVOERINGEN EN SPECIFICATIE

Bekijk de volledige modelreeks en specificaties.

OVERZICHT

Ervaar de Range Rover Evoque

††Bekijk de WLTP-waarden
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO₂-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute.


Oplaadtijden zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder: leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplaatsen en de laadduur.

1Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Spreek uw Land Rover concessiehouder aan m.b.t. de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Verbinding met mobiele netwerken kan niet op elke locatie worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. De geconnecteerde navigatie vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

23D Surround Camera System. Getoond beeld is niet live. Controleer voor uw veiligheid de omgeving. Afhankelijk van lokale wet- en regelgeving.

3Alleen i.c.m. compatibele smartphones. Afhankelijk van het mobiele netwerk, de signaalsterkte en het gebruikersprofiel van de klant. Mobiele data of WiFi-verbinding vereist.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer informatie of configureer uw auto online.

 

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

 

Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.

 

Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.