FASCINEREND KARAKTER

BAANBREKENDE INNOVATIE

De nieuwste infotainment en technologie, het verfijnde ontwerp en de innovatie werken in harmonie om een Range Rover Evoque met moeiteloze luxe te creëren.

ELEKTRISERENDE PRESTATIES

Met een gecertificeerde volledig elektrische actieradius tot 62 km†† biedt de elektrische plug-in hybride aandrijving (PHEV) een efficiënt en moeiteloos rijgedrag; de accu kan bovendien met een snellader op gelijkstroom (DC - Direct Current) in 30 minuten van 0 tot 80% worden opgeladen. 

INSPIRATIE

Deze zorgvuldig door onze ontwerpers samengestelde kenmerken en uitrusting bieden de perfecte balans tussen het fascinerende karakter en de luxe van de Range Rover Evoque, u hoeft alleen nog maar een keuze te maken en te bestellen.

KEUZE UIT VERSCHILLENDE UITVOERINGEN

Kies uit vier verschillende uitvoeringen om uw reis te beginnen.

Range Rover Evoque standing on motor showroom

RANGE ROVER EVOQUE

AUTOBIOGRAPHY

Een onmiskenbare uitdrukking van verfijnd ontwerp.

Range Rover Evoque standing on motor showroom

RANGE ROVER EVOQUE DYNAMIC HSE

Luxe die de aandacht opeist.  

Range Rover Evoque standing on motor showroom

RANGE ROVER EVOQUE DYNAMIC SE

Een Range Rover Evoque die vertrouwen uitstraalt.

Range Rover Evoque standing on motor showroom

RANGE ROVER EVOQUE
S

De Range Rover Evoque in zijn puurste vorm. 

ONTDEK DE RANGE ROVER EVOQUE

Side view of Range Rover Evoque

KARAKTERISTIEK DESIGN

Compromisloos vervaardigd. Voortgebouwd op het design-DNA van Range Rover, met perfect geoptimaliseerde proporties en strakke oppervlakken.

Montage of the Range Rover Evoque  infotainment system & city highway

GECONNECTEERD GEBRUIKSGEMAK

Geavanceerde technologie betekent dat u up-to-date bent met een reeks innovaties, zodat elke rit beter wordt. 

Range Rover Evoque view of seat

MODERN COMFORT

Sereniteit gegarandeerd. Met de gebruikelijke verfijning van de Range Rover Evoque, voor meer comfort, gemak en welzijn.

Range Rover evoque charging at the phev station point

GEËLEKTRIFICEERDE ELEGANTIE

Dit model biedt een geëlektrificeerde efficiëntie met een boeiende en evenwichtige dynamiek, en de kenmerkende capaciteiten van Range Rover op elke ondergrond.

††Klik hier om de Range Rover Evoque WLTP-waarden te bekijken.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO₂-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden voor voertuigen in elektrische modus (EV) worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute.


Oplaadtijden zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder: leeftijd, staat, temperatuur en laadstatus van de accu, de gebruikte laadplaatsen en de laadduur.