UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL

BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • DESIGN

  Hoogwaardig en doelmatig design met een lagere, bredere uitstraling.

 • VEELZIJDIGHEID

  De Discovery tilt veelzijdigheid naar een nog hoger niveau.

 • CAPACITEITEN

  De Discovery is ideaal om op avontuur te trekken met het hele gezin.

 • INTERIEURTECHNOLOGIE

  Pivi Pro is ons meest geavanceerde infotainmentsysteem tot dusver.

DESIGN

BEKIJK HET EXTERIEUR

Designupdates geven de Discovery een lagere, bredere uitstraling. Van de koplampen en achterlichten tot het verfijnde radiatorrooster en de bumpers. De verbeterde visuele harmonie van de achterkant en de 20" tot zelfs 22" velgen dragen bij aan de eigentijdse verleidelijkheid.

Please enable javascript on your browser.

MATRIX LED-KOPLAMPEN

Vormgegeven lampen met een unieke LED-signatuur en Matrix LED-koplamptechnologie voor maximaal zicht.

 • LAND ROVER DISCOVERY

  Een onmiskenbaar en doelbewust ontwerp. Een groot aantal subtiele en geavanceerde verfijningen vergroten de premium kwaliteiten van de zeer veelzijdige Land Rover Discovery.

 • LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC

  De Land Rover Discovery R-Dynamic biedt een aantrekkelijke combinatie van een sportief karakter en veelzijdigheid. Met unieke bumpers, wielen en achterlichten.

 • LAND ROVER DISCOVERY METROPOLITAN EDITION

  De Metropolitan Edition combineert een ongeëvenaarde stijl met praktische functionaliteit, wat resulteert in onze meest hoogwaardige Discovery ooit. 22" velgen in Diamond Turned afwerking en exclusieve, zwarte Land Rover remklauwen, gecombineerd met een radiatorrooster en een Discovery-woordmerk in Bright Atlas afwerking, dragen bij aan de stedelijke aantrekkingskracht van de auto.

VEELZIJDIGHEID

ZEVEN ZITPLAATSEN

Om tot 7 volwassenen plaats te laten nemen.

Verplaats de cursor op de schuifbalk om alle laadvermogens weer te geven.

ZES ZITPLAATSEN

Gebruik slechts één zitplaats op de derde zitrij, zodat er genoeg ruimte overblijft voor uw bagage.

Verplaats de cursor op de schuifbalk om alle laadvermogens weer te geven.

VIJF ZITPLAATSEN

Reis comfortabel en gemakkelijk met maximaal 4 medepassagiers.

Verplaats de cursor op de schuifbalk om alle laadvermogens weer te geven.

VIER ZITPLAATSEN

Klap een van de zitplaatsen op de tweede rij neer om eenvoudig meer opbergruimte te creëren.

Verplaats de cursor op de schuifbalk om alle laadvermogens weer te geven.

DRIE ZITPLAATSEN

Voldoende opbergruimte voor u en twee passagiers om comfortabel te reizen.

Verplaats de cursor op de schuifbalk om alle laadvermogens weer te geven.

TWEE ZITPLAATSEN

Ruimte zonder compromissen. Neem sportuitrusting, bagage en nog veel meer mee.

Verplaats de cursor op de schuifbalk om alle laadvermogens weer te geven.

Het vloeibaar koffervolume komt overeen met het theoretisch of bruto koffervolume en wordt gemeten door de laadruimte via simulatie te vullen met vloeistof. Het vast of bruikbaar koffervolume (VDA-norm), wordt gemeten met massieve blokken (200 x 50 x 100 mm) en is een indicatie van de hoeveelheid praktische bagageruimte in de auto.

 • SEVEN FULL-SIZE SEATS

  ZEVEN VOLWAARDIGE ZITPLAATSEN

  Voor tripjes met maximaal zeven personen, of het nu met uw kinderen of vrienden is, biedt onze Land Rover Discovery met zeven zitplaatsen alles wat u nodig hebt. En met de in stadion opgestelde zitrijen, elk beschibaar met verwarmbare zetels, kan iedereen in alle comfort genieten van het uitzicht tijdens de rit.

 • FUNCTIONALITEIT

  Van de portieren tot verborgen compartimenten, in de Land Rover Discovery is er voor alles een plekje. Praktische functies, zoals meerdere USB-C-oplaadpunten en de mogelijkheid om de zitplaatsen op de tweede en derde rij met één druk op de knop te configureren, bieden een ongeëvenaarde flexibiliteit.

 • ELEKTRISCH BEDIEND COMFORT

  De Land Rover Discovery biedt een breed scala aan functies om uw leven makkelijker te maken. Open en sluit de kofferklep, ook als u uw handen vol hebt, dankzij de handenvrije, elektrische bediending. Neem plaats op de elektrisch bediende binnenste achterklep om te genieten van een evenement of gewoon om de modderige laarzen van de kinderen uit te trekken.

 • VEILIGHEID

  De Land Rover Discovery heeft een Euro NCAP-score van vijf sterren. Een combinatie van maximaal vijf ISOFIX-punten, een resem aan rijhulpmiddelen die manoeuvreren en parkeren makkelijker maken en maximaal acht bestuurders- en passagiersairbags helpen uw gezin veilig te houden.

CAPACITEITEN

SEMI-HYBRIDE MOTOREN (MHEV – MILD HYBRID ELECTRIC VEHICLES)

Schoner. Zuiniger. Semi-hybride motoren (MHEV - Mild Hybrid Electric Vehicle) maken gebruik van een accu om energie die normaal gesproken verloren gaat tijdens het afremmen of uitrollen op te vangen en op te slaan en vervolgens opnieuw in te zetten. Beschikbaar i.c.m. D250-, D300- en P360-motoren.

SLEEPVERMOGEN

Het toonaangevende sleepvermogen van de Land Rover Discovery gaat tot 3.500 kg en wordt gecombineerd met een reeks trektechnologieën – waaronder Advanced Tow Assist – zodat u alles met vertrouwen kunt trekken, van paardentrailers tot aanhangwagens.

ALL WHEEL DRIVE (AWD)

Zorgt voor een zelfverzekerde rijbeleving, zowel op de weg als bij offroad-rijden. Op gladde oppervlakken, zoals gras en sneeuw, werken All Wheel Drive (AWD) en Terrain Response samen om automatisch het aandrijfkoppel gelijk over de voor- en achterwielen te verdelen voor een maximale tractie.

INTERIEURTECHNOLOGIE

PIVI PRO INFOTAINMENTSYSTEEM

Pivi Pro staat altijd klaar, is altijd in werking en is ons meest intuïtieve infotainmentsysteem tot nu toe. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer: 

- 11,4" touchscreen 
- Nieuw ontworpen interface 
- DAB+ radiotuner (Digital Audio Broadcasting)
- Apple CarPlay®1
- Android AutoTM2
- Remote3

U profiteert ook van de volgende hoogwaardige functies:

- Snelle opstart
- Artificiële intelligentie
- Volledig nieuw intelligent navigatiesysteem4
- 2D- en 3D-kaarten met automatische updates
- Live verkeersinformatie

MERIDIANTM SURROUND SOUND AUDIOSYSTEEM

Een absoluut betrokken, uiterst authentieke concertzaalbeleving. Bestuurder en passagiers worden als het ware omhuld door de volle en heldere klanken van een open, ruim concert, via een set zij-, front- en achterluidsprekers. En dankzij de TrifieldTM-technologie wordt het allemaal naadloos geïntegreerd, zodat u achterover kunt leunen en van elk detail kunt genieten.

14 luidsprekers, een tweekanaals subwoofer en 700W-versterker.

Kenmerken: Digital Signal Processing, Meridian Cabin Correction, Meridian Digital Dither Shaping, Trifield.

PIVI PRO INTERIOR DASHBOARD
Autoplay Stop
 • SOFTWARE-UPDATES

  Uw auto blijft up-to-date met software-updates5. Het infotainmentsysteem, de telematica en de verschillende regelmodules in de auto kunnen allemaal op afstand worden geüpdatet om zo optimale prestaties te blijven garanderen. Zo blijft uw auto zich verbeteren.

 • ONLINE PACK

  Het Online Pack6 7 met data-abonnement biedt nog meer geconnecteerde diensten via een ingebouwde SIM-kaart, waarmee u toegang hebt tot:

  - Onbeperkt streamen van media
  - Weersvoorspellingen
  - Online agendasynchronisatie

 • DRAADLOOS OPLADEN

  In optie kunt u kiezen voor het draadloos opladen van mobiele apparaten, inclusief signaalversterker voor de telefoon: dit maakt het mogelijk om compatibele smartphones op te laden zonder dat u kabels of een oplaadstation nodig hebt. In de auto gebruikt uw telefoon de antenne van de auto voor een sterker signaal en duidelijkere gesprekken.

 • LUCHTZUIVERING VOOR HET INTERIEUR MET PM2,5-FILTER

  NanoeTM-ionisatietechnologie, beschikbaar in optie, draagt bij tot het welzijn van bestuurder en passagiers. Door het indrukken van de knop PURIFY schakelt u een speciaal ontworpen filter in, dat fijne deeltjes (tot PM2,5 klein) en allergenen zoals stof en pollen uit de buitenlucht aantrekt en vasthoudt.

UW LAND ROVER DISCOVERY

 • CONFIGURATOR

  Onze meest veelzijdige auto ooit. Gebruik de configurator om uw perfecte Land Rover Discovery te ontwerpen.

 • LAND ROVER APPROVED: JONGE TWEEDEHANDSWAGENS

  Als u niet ziet dat het een tweedehands is, weet u zeker dat het een Land Rover Approved is.

BLIJF ONTDEKKEN

 • SELECTEER UW LAND ROVER DISCOVERY

  Het volledige modellengamma is hier te vinden, met een uitgebreide selectie ongeëvenaarde designs, prestatiehulpmiddelen en technologieën.

 • FOTOGALERIJ

  Buitengewone aandacht voor detail vormt altijd het fundament voor de creatie van onze auto's. Land Rover Discovery. Onmiskenbaar en doelbewust.

 • SPECIFICATIES

  Ontdek de fijnste details. Ontdek meer over motorprestaties, afmetingen en brandstofverbruik.

LAND ROVER ACCESSOIRES

Stijlvol, stoer en praktisch, maak uw Discovery nog persoonlijker door te kiezen uit een uitgebreid gamma interieur- en exterieuraccessoires.

Pet Packs Safe and comfortable space

PET PACKS

Maak een keuze uit ons aanbod Pet Packs om uw huisdier veilig en comfortabel mee te nemen op elke reis, en tegelijkertijd het interieur van uw auto te beschermen.

LIFESTYLE COLLECTION

Ons exclusief gamma accessoires is geïnspireerd op onze auto's en gemaakt met een typisch Brits gevoel voor stijl.

††Klik hier om de Discovery WLTP-waarden te bekijken.
WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-uitstoot, actieradius en brandstof- en energieverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Deze is ontwikkeld om cijfers te verkrijgen die de resultaten onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. Cijfers m.b.t. brandstofverbruik en CO2-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires.


1Uw auto is voorbereid voor Apple CarPlay (beschikbaarheid onder voorbehoud).​ De diensten die worden aangeboden door Apple CarPlay zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie www.apple.com/benl/ios/feature-availability/#apple-carplay voor meer informatie.

2Uw auto is voorbereid voor Android Auto (beschikbaarheid onder voorbehoud).​ De diensten die worden aangeboden door Android Auto zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van functies in uw land. Zie www.android.com/intl/auto/ voor meer informatie.

3Land Rover Remote omvat een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. De Land Rover Remote App moet worden gedownload uit de Apple App Store/Google Play Store.

4Connected Navigation vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

5Voor updates is een dataverbinding vereist.

6Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Standaard abonnement van 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

7Fair Use-beleid van toepassing. Indien binnen een maand 20 GB aan data is verbruikt, is het mogelijk dat de datasnelheid en functionaliteit in de auto de rest van de maand afneemt.
Raadpleeg de voorwaarden voor InControl Pivi Pro op https://www.landrover.be/nl/ownership/incontrol/terms-and-conditions.html voor meer informatie over het Fair Use-beleid dat bij deze functie hoort.
Hoeveel streaming-tijd mogelijk is binnen de databundel is afhankelijk van de streamingprovider en de resolutie van bekeken video's.
Bekijken van HD-video's zal het dataverbruik aanzienlijk verhogen.


De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.


Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies zijn inclusief een abonnement dat moet worden verlengd na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.


Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.
MeridianTM is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. TrifieldTM en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.

NanoeTM is een gedeponeerd handelsmerk van Panasonic Corporation.

We gebruiken YouTube-video's op onze website. 0m deze video's te bekijken, moet u de cookies accepteren die YouTube op uw toestel plaatst. Deze worden door Land Rover geklasseerd als niet-essentiële functionele cookies.
 • FUNCTIONELE COOKIES