BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

BELANGRIJKSTE UITRUSTING

  • VEELZIJDIG DESIGN

    De veelzijdigheid van het interieur wordt gekenmerkt door de eenvoudig configureerbare interieurindeling met zeven zitplaatsen (optie) en uitgebreide opbergmogelijkheden. Daarbij is slim gebruikgemaakt van de ruimte en biedt de auto een hoogstaand comfort. Met Intelligent Seat Fold kunt u de tweede en derde zitrij configureren via schakelaars in de bagageruimte of via het touchscreen.

  • INGENIEUZE TECHNOLOGIE

    Het infotainmentsysteem biedt het hoogste niveau van connectiviteit, informatie en entertainment. Van intelligente hulpmiddelen voor parkeren en het trekken van een trailer tot state-of-the-art technologieën: er gaat een wereld voor u open.

  • TOONAANGEVENDE CAPACITEITEN

    De Discovery voelt zich niet alleen volkomen thuis in de stad of op de (snel)weg, maar rijdt ook perfect offroad. De Discovery heeft ongeëvenaarde trekcapaciteiten, met een trekgewicht tot wel 3.500 kg1 en een uitgebreide keuze aan functies die het trekken van een trailer nog eenvoudiger en vertrouwder maken. De geoptimaliseerde offroad-geometrie zorgt in combinatie met unieke Land Rover technologieën voor toonaangevende all-terrain capaciteiten.

DESIGN

BEKIJK EXTERIEUR

De Discovery heeft fraaie proporties en een krachtige en atletische uitstraling.

Please enable javascript on your browser.
Please enable javascript on your browser.

BEKIJK INTERIEUR

Een nieuwe interpretatie van de klassieke Discovery. Het slimme gebruik van ruimte in het interieur biedt de bestuurder en passagiers mogelijkheden die uniek zijn in deze klasse.

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

Tik en ontdek

VEELZIJDIGHEID

Discovery
Land Rover Discovery 4x4 Interieur

7 ZETELS

172liter

Met een derde zitrij (optie) biedt het interieur de mogelijkheid om gemakkelijk zeven volwassenen mee te kunnen nemen. De nettowaarde (vast of bruikbaar volume) hierboven komt overeen met een brutowaarde (vloeibaar volume) van 258.

Land Rover bagage

6 ZETELS

547liter

Gebruik slechts één zitplaats op de derde zitrij, zodat u genoeg ruimte hebt voor uw bagage. De nettowaarde (vast of bruikbaar volume) hierboven komt overeen met een brutowaarde (vloeibaar volume) van 698.

Land Rover bagage

5 ZETELS

986liter

Met het hele gezin comfortabel een weekend weg, met genoeg ruimte voor al uw bagage. De nettowaarde (vast of bruikbaar volume) hierboven komt overeen met een brutowaarde (vloeibaar volume) van 1.231.

Land Rover bagage

4 ZETELS

1419liter

Vier zitplaatsen gebruiken en de interieurruimte optimaal benutten voor grotere dingen, zoals een skizak. De nettowaarde (vast of bruikbaar volume) hierboven komt overeen met een brutowaarde (vloeibaar volume) van 1.739.

Land Rover bagage

3 ZETELS

1635liter

Ook bij drie zitplaatsen hebt u genoeg bagageruimte die u naar eigen wens kunt indelen. De nettowaarde (vast of bruikbaar volume) hierboven komt overeen met een brutowaarde (vloeibaar volume) van 1.992.

Land Rover bagage

2 ZETELS

2068 liter

Met vijf neergeklapte zitplaatsen is er meer dan genoeg plaats in de bagageruimte voor uw sportuitrusting, tassen en nog veel meer. De nettowaarde (vast of bruikbaar volume) hierboven komt overeen met een brutowaarde (vloeibaar volume) van 2.500.

Land Rover bagage

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

De 'vloeibare' inhoud is de norm in de auto-industrie en wordt gemeten door de bagageruimte te vullen met vloeistof. De 'droge' of 'vaste' inhoud wordt gemeten met massieve blokken (200 x 50 x 100 mm) en duidt de hoeveelheid nuttig laadvolume in de auto aan.

TECHNOLOGIE

CAPACITEITEN

PRESTATIES

KIES UW MODEL

De meest veelzijdige SUV

Land Rover Discovery off-road SUV, uitvoering S
Land Rover Discovery off-road SUV, uitvoering SE
Land Rover Discovery off-road SUV, uitvoering HSE
Land Rover Discovery off-road SUV, uitvoering HSE Luxury
Nieuwe Landmark Edition

1De werking van ondersteuningssystemen voor rijden met een trailer kan negatief worden beïnvloed als een trailer met LED-verlichting wordt aangekoppeld. Uw Land Rover concessiehouder geeft u graag meer informatie. Wettelijk regels voor het trekken van een trailer variëren per land. Houd u aan de relevante wetgeving in uw land.
2Optie op SE, HSE, HSE Luxury en Landmark Edition.
3Standaard op HSE en HSE Luxury, optie op S, SE en Landmark Edition.
4Optie op SE, HSE, HSE Luxury en Landmark Edition. Niet i.c.m. Si4 benzinemotor.
5Optie op HSE en HSE Luxury. Doorwaaddiepte (25 graden in- en uitrijden) 750 mm, doorwaaddiepte diep water (9 graden in- en uitrijden) 900 mm.

Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de gekozen motor. Voor meer informatie over beschikbaarheid en de volledige voorwaarden in uw land kunt u contact opnemen met een Land Rover concessiehouder. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.

De hier vermelde waarden zijn NEDC 2.0 waarden (ook wel gecorreleerde NEDC-waarden genoemd), berekend op basis van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. CO2-uitstoot- en brandstofverbruikscijfers kunnen variëren al naargelang de gemonteerde velgen en opties. NEDC 2.0 waarden worden berekend met een wettelijk bepaalde formule op basis van WLTP-cijfers en geven een equivalent van wat die cijfers zouden zijn geweest met de vorige NEDC-test. Dat is de reden waarom deze in sommige gevallen ook gecorreleerde NEDC-waarden worden genoemd. De juiste belastingtarieven kunnen zo worden bepaald.