DESIGN MET INTEGRITEIT

EEN NIEUWE INTERPRETATIE VAN EEN ICOON

Montage of Defender specification

COUNTY EXTERIOR PACK

Een eigentijdse uitvoering van een klassieker, inclusief dak en kofferdeur in overeenstemmende contrastkleur, met unieke verlichte deurdrempelplaten met COUNTY woordmerk en exterieurdetails met gradueel kleurverloop.

 

75 years logo with Defender

DEFENDER 75TH LIMITED EDITION

Het Grasmere Green koetswerk is geïnspireerd op de iconische Series I Land Rover. Zo viert de Defender 75th Limited Edition het 75-jarig bestaan van de auto waar het allemaal mee begon.

ONGEËVENAARDE DUURZAAMHEID

ONSTUITBARE CAPACITEITEN

GERICHTE TECHNOLOGIE

Infotainment touch screen display

NIEUWSTE GENERATIE PIVI PRO

Blijf geconnecteerd dankzij het bekroonde Pivi Pro infotainmentsysteem3 , voorzien van een centraal aanraakscherm van 11,4” waarmee u altijd een intuïtieve bediening binnen handbereik hebt.

Range Rover Defender camera system

3D SURROUND CAMERA SYSTEM

Beweeg met vertrouwen. Het 3D omgevingscamerasysteem (3D Surround Camera System) met ClearSight Ground View technologie4 biedt een 360° zicht op uw omgeving, zodat u over elk terrein in het volste vertrouwen kunt manoeuvreren.

INTUÏTIEVE BESTUURDERSSCHERMEN

Blijf goed geïnformeerd aan de hand van het virtueel interactief instrumentenbord van 12,3" (Interactive Driver Display) en pas de getoonde voertuig- en ritgegevens aan uw wensen aan. Projecteer de belangrijkste informatie over uw rit op de voorruit via het optionele Head-Up Display systeem.

Meridian sound system

MEESLEPENDE KLANK

Beleef de audiokwaliteit van een concertzaal aan de hand van het Meridian Surround Sound audiosysteem van 700W, dat garant staat voor kristalheldere hoge tonen en rijke bastonen.

smiling girl sitting in the car

GECONNECTEERD GEBRUIKSGEMAK

Krijg toegang tot Amazon Alexa en Spotify via het Online Pack5, met Software-Over-The-Air updates (SOTA) die uw auto up-to-date houden. Opmerking: Amazon Alexa is niet beschikbaar in België.

ONBELEMMERD ZICHT

Laad de bagageruimte vol en behoud een volledig, onbelemmerd zicht naar achter via de live videoweergave in de ClearSight-achteruitkijkspiegel.6

Man is driving Defender on the bridge road

RIJHULPMIDDELEN

Kies uit een waaier aan innovatieve technologieën om het rijden en parkeren gemakkelijker en veiliger te maken.

KRACHTIGE PRESTATIES

Range Rover Defender in desert

DEFENDER 110

ELEKTRISCHE PLUG-IN HYBRIDE AANDRIJVING (PHEV)  

Compromissen zijn niet langer nodig. Met een elektromotor van 104 pk en een viercilinder benzinemotor van 300 pk levert de Defender 110 PHEV een zuiver elektrische actieradius tot 51 km en een totaal rijbereik tot 760 km.

DEFENDER 110 V8

Omarm echte kracht. De V8 Supercharged motor van 525 pk accelereert van van 0 tot 100 km/h in amper 5,4 seconden en haalt een topsnelheid van 240 km/h††.

SPECIFICATIES VAN DE ELEKTRISCHE PLUG-IN HYBRIDE (PHEV)

ELEKTRISCHE ACTIERADIUS

51

KM

Verwachte WLTP-actieradius onder reële rijomstandigheden: tot 43 km.

ACCELERATIE 0-100 KM/H

5,6

SECONDEN

LAADTIJD VIA PUBLIEK LAADPUNT (vanaf)

30

MINUTEN

Snelladen op gelijkstroom (DC - Direct Current) van 0 tot 80% in ca. 30 minuten.

SLEEPVERMOGEN (tot)

3.000

KG

De keuze van de motor kan van invloed zijn op het sleepvermogen.

ALLESOMVATTENDE PERSONALISATIE

BLIJF ONTDEKKEN

Close up view of LED headlight

UITVOERINGEN EN SPECIFICATIES

Bekijk het volledige modellengamma en de specificaties van Defender 110.

Defender parked on City Road

OVERZICHT DEFENDER 90

Defender in zijn zuiverste vorm.

Rear top view of parked car

OVERZICHT DEFENDER 130

Ruimte voor gedeelde, epische avonturen.

Bekijk de WLTP-waarden.
De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

*Met offroad-banden. Niet beschikbaar op Defender V8 uitvoeringen.

††De topsnelheid bedraagt 191 km/h indien de auto is uitgerust met 20" velgen.

1Niet compatibel met Front Expedition Protection System of 'A'-frame beschermbeugel.
2Controleer altijd de route en de ontkomingsmogelijkheden voordat u gaat waden.
3De geconnecteerde navigatie vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.
4Beeld is niet live. Controleer voor uw veiligheid de omgeving.
5Fair Use-beleid mogelijk van toepassing. Standaard abonnement van 1 jaar dat kan worden verlengd na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.
6Beschikbaarheid van de functie is afhankelijk van lokale voorschriften. Bestuurders die een varifocale of bifocale bril of lenzen dragen, kunnen aanpassingsproblemen ervaren met de digitale modus van de spiegel. De normale spiegelmodus kan echter altijd worden gebruikt.