UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

OPLADEN OP VERPLAATSING

Naast het ultieme gemak en de kostenbesparing van thuis opladen kan op tijd opladen op uw bestemming een handige manier zijn om de elektrische actieradius van uw Land Rover plug-in hybrid (PHEV) gedurende de dag te verhogen.

Dit helpt ook uw brandstofkosten te verlagen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen omdat u in de EV-modus geen uitlaatemissies genereert.

WAAR KAN IK ONDERWEG OPLADEN?

Dankzij een snel groeiend netwerk van laadpunten – bij o.a. winkelcentra, sportscholen, parkeerterreinen en zelfs uw werkplek – hebt u meer mogelijkheden dan ooit om uw auto op te laden terwijl die geparkeerd staat. Bovendien kunt u al die laadpunten heel eenvoudig vinden.

VIND ALTIJD EEN LAADSTATION IN DE BUURT: LAND ROVER CHARGING APP

Onze Public Charging App, powered by Plugsurfing, is met een Europees netwerk van meer dan 300.000 laadstations in 27 landen de ideale app voor het vinden van een laadplek.

VIND LAADPUNTEN MET BEHULP VAN DE NAVIGATIE IN UW AUTO

Met het InControl-navigatiesysteem1 van uw Land Rover hebt u altijd honderden toegankelijke laadpunten binnen handbereik, plus deur-tot-deur-navigatieroutes en live verkeersbewaking.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

HOE LAAD IK DE ACCU ONDERWEG OP?

Uw Land Rover PHEV maakt gebruik van een gecombineerd laadsysteem (CCS - Combined Charging System) voor aansluiting op een oplaadpunt. Dit is compatibel met lagere laadsnelheden op wisselstroom en voor bepaalde modellen ook met hoge laadsnelheden op gelijkstroom. Sommige andere autofabrikanten gebruiken verschillende oplaadsystemen, zoals CHAdeMO. Deze worden op minder grote schaal gebruikt in het oplaadnetwerk en zijn niet compatibel met de PHEV's van Land Rover.

Op plaatsen als winkelcentra, sportscholen en parkeerplaatsen bevinden zich tragere oplaadpunten op wisselstroom (AC - Alternating Current). Snelladers op gelijkstroom (DC - Direct Current) bevinden zich doorgaans langs snelwegen en hoofdwegen.

LADEN OP WISSELSTROOM

Bij de meeste openbare oplaadpunten op wisselstroom (AC - Alternating Current) moet u uw eigen kabel gebruiken. Alle Land Rover PHEV's worden dus standaard geleverd met een AC-laadkabel. Dit is dezelfde kabel die u ook kunt gebruiken voor uw professioneel geïnstalleerde thuislader of wallbox.

SNELLADEN OP GELIJKSTROOM

De snelste manier om onderweg op te laden. De snelladers op gelijkstroom (DC - Direct Current) hebben hun eigen kabels, u hoeft de laadkabel van uw auto dus niet te gebruiken.

HOE BETAAL IK VOOR OPLADEN?

BLIJF ELEKTRISCH RIJDEN ONTDEKKEN

EEN PHEV OPLADEN

Van laadtijden tot kostenbesparingen: leer alles wat u moet weten over het thuis of op uw bestemming opladen van uw PHEV.

EEN THUISLADER VOOR UW AUTO INSTALLEREN

Een professioneel geïnstalleerde thuislader is de handigste en voordeligste manier om elke dag volledig opgeladen te beginnen.

1Alleen i.c.m. compatibele smartphones. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de platformen van derde partijen in uw markt en de signaalsterkte van het mobiele netwerk.