BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

Dit is de Land Rover Defender: een auto met krachtige visuele proporties, die uitstraalt dat hij alles aankan, en met duurzaamheid als ontegensprekelijk uitgangspunt. Een nieuwe interpretatie voor de 21e eeuw, met ongeëvenaarde capaciteiten.

DEFENDER 90

Een expert van wereldklasse, zowel offroad als op de weg. Ziet er robuust uit, omdat hij dat ook is.

/

DEFENDER 110

Net als de 90, straalt dit model uit dat hij alles aankan, maar biedt hij daarnaast meer ruimte en de mogelijkheid van een derde zitrij.

/

DNA VAN DE DEFENDER

DOELBEWUST DESIGN

Het direct herkenbare silhouet van de Defender is enerzijds vertrouwd en anderzijds geheel eigentijds.

/

UITGERUST VOOR 21E EEUWSE AVONTUREN

Onze meest intuïtieve boordtechnologieën ooit zijn geïnspireerd door uw smartphone en staan garant voor optimaal gebruiksgemak, connectiviteit en beter zicht. De Defender is een nieuwe interpretatie voor de 21e eeuw.

/

De sterke, robuuste en zeer functionele Land Rover Defender is een fascinerende combinatie van emotioneel aantrekkelijk design en technische integriteit.

GERRY MCGOVERN

KIES HET PERFECTE ACCESSOIREPACK

Met slechts drie vragen helpen wij u het perfecte accessoirepack voor uw Defender te vinden.

*Optie, beschikbaar als onderdeel van een pack.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.