UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

PRESTATIES MET FUNCTIONALITEIT

Bij Jaguar en Land Rover bieden we met trots een wagenpark aan dat overal klaar voor is. Net als u en uw team zijn ze doelgericht en nooit bang om een uitdaging aan te gaan. Dankzij deze kwaliteiten hebben ze al het vertrouwen van vele nooddiensten over de hele wereld verdiend.

Van unieke all-terrain prestaties tot ongeëvenaarde snelheid en wendbaarheid in de stad, we zijn ervan overtuigd dat hun vermogen om van dienst te zijn, u goed ten goede zal komen.

HET LAND ROVER GAMMA

De auto's van Land Rover zijn uitgerust om vrijwel overal naartoe te gaan. Dankzij de toonaangevende mogelijkheden, veelzijdige designs en innovatieve technologie kunnen ze allerlei uitdagende situaties aan, waar ze zich ook bevinden.

HET JAGUAR GAMMA

Wanneer u reageert op een noodsituatie, start een race tegen de klok. Daarom zijn Jaguars ideaal als noodhulpvoertuigen, omdat ze uitzonderlijke prestaties bieden zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit.

BESPAAR GELD EN WEES EEN HELD

Wij begrijpen het belang van totale eigendomskosten (Total Cost of Ownership). Daarom wordt elke auto uit ons assortiment gedekt door een reeks onderhouds- en reparatievoordelen* die u kunnen helpen om niet alleen levens te redden, maar ook geld te besparen.

DRIE JAAR GARANTIE

Profiteer van de zekerheid van probleemloze reparaties en vervangingen dankzij de fabrieksgarantie van 3 jaar / 100.000 km (eerst bereikte limiet).

24/7 PECHVERHELPING**

In geval van pech bieden wij depannage naar de dichtstbijzijnde erkende hersteller, 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

LEVERING VAN PRIORITEITSONDERDELEN

Eventuele vervangingen of reparaties die onder uw garantie vallen, worden gratis uitgevoerd met originele onderdelen van Jaguar en Land Rover.

DESKUNDIGE MONTEURS

Alle reparaties worden uitgevoerd door onze deskundige monteurs, die zijn getraind bij onze Technical Training Academy van hoog niveau.

NEEM CONTACT OP MET EEN GESPECIALISEERD VERKOOPSTEAM

Hoe uniek het verzoek voor uw wagenpark ook is, ons gespecialiseerd verkoopsteam bespreekt samen met u de ombouw van uw Jaguar en/of Land Rover naar een nooddienstvoertuig (‘Emergency Services Conversion’) tot in de kleinste details.

Naam : Cederic Loubers

Tel: +32 (0)479 221 385

E-mail: cloubers@jaguarlandrover.com

*Neem contact op met uw plaatselijke Fleet & Business-specialist voor specifieke services die beschikbaar zijn in uw markt.
** Per land verschillend.
***Inhoud (VDA norm): inhoud gemeten met massieve blokken conform VDA-norm (200 mm x 50 mm x 100 mm). Inhoud (bruto liters): inhoud gemeten door laadruimte via simulatie te vullen met vloeistof.