UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

NATIONALE CONTACTGEGEVENS

Ons Fleet & Business verkoopsteam staat voor u klaar met gespecialiseerd advies zowel over ons Land Rover gamma als over onze Jaguar modellen, alsook over alle bijbehorende diensten.

CONTACT

Nom: Cederic Loubers
Tél. : +32 (0)479 221 385
E-mail : cloubers@jaguarlandrover.com

ZOEK EEN CONCESSIEHOUDER

Vind uw dichtstbijzijnde Land Rover concessiehouder

SPECIALE KLANTEN

Wij bieden wereldwijd een uitgebreid gamma van uiterst capabele, luxueuze modellen. Wij voorzien hierbij in de wensen en eisen van diplomaten, ambassadepersoneel en Defensie, en klanten die een gepantserde wagen willen aanschaffen.

NOODDIENSTEN

Ons gamma Jaguar en Land Rover wagens wordt vertrouwd door hulpdiensten van over de hele wereld, en biedt u de terreinprestaties en toonaangevende capaciteiten om vol zelfvertrouwen op elke oproep te reageren.

VERKOOP AAN DEFENSIE

Als organisatie komt Defensie mogelijk in aanmerking voor speciale tarieven voor auto's uit het volledige Land Rover gamma.

DIPLOMATIC SALES

Via Land Rover Diplomatic Sales bieden wij een programma prestigieuze modellen - om te voldoen aan de specifieke behoeftes van de diplomatieke gemeenschap.

VERKOOP AAN AMBASSADES

Met onze verscheidenheid aan Land Rover modellen, die perfect zijn afgestemd op het ambassadeleven, is Land Rover in staat om wagenparken op maat te leveren voor overheden wereldwijd.