UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

MEER BESPARINGEN. DUURZAMER. VERFIJNDER

Met een Land Rover als bedrijfswagen, wordt uw onderneming ondersteund door meer dan 70 jaar aan capaciteiten, rijcomfort en luxe. En als u een Land Rover Plug-in Hybrid (PHEV) als bedrijfswagen bezit, komen daar nog eens verhoogde duurzaamheid, verfijning en kostenbesparingen van elektriciteit bij.

GUNSTIGERE FISCALITEIT OP BEDRIJFSWAGENS

Op sommige PHEV's is een gunstigere fiscaliteit van toepassing dan op benzine- of dieselauto's. Fiscale gunsttarieven kunnen o.m. betrekking hebben tot het VAA (Voordelen van Alle Aard) en de fiscale aftrekbaarheid. Contacteer uw concessiehouder voor concrete informatie.

ZEER LAGE EMISSIES

Land Rover PHEV's rijden met een nuluitstoot wanneer ze volledig elektrisch rijden in de EV-modus en kunnen helpen de algehele milieu-impact van uw organisatie te verminderen en uw betrokkenheid bij duurzaam ondernemen weerspiegelen.

BESPAAR TOT EEN DERDE AAN BRANDSTOFKOSTEN

In vergelijking met benzine en diesel is elektriciteit de meest kostenefficiënte manier om uw wagenpark dagelijks op de weg te houden. Door thuis tegen daltarieven te laden kunnen bestuurders hun brandstofkosten met maar liefst een derde verlagen (afhankelijk van de van kracht zijnde energietarieven, zowel op brandstof als op elektriciteit).

LAGERE ACCIJNZEN EN REGISTRATIEKOSTEN

De accijnzen zijn voor elektrische auto's doorgaans lager (markafhankelijk). In landen waar kentekenplaten bij de auto moeten worden aangekocht, of verkregen via loting, bieden elektrische auto's het voordeel van lagere kosten en mogelijk kunt u de loting voor voertuigregistratie zelfs helemaal vermijden (marktafhankelijk).

LAND ROVER BUSINESS CONTRACT HIRE

Business Contract Hire is een praktisch verhuurplan voor zakelijke klanten en biedt vaste maandelijkse huurtarieven over een overeengekomen termijn die passen bij uw budget. U kunt zelfs het optionele onderhoudspakket toevoegen (marktafhankelijke beschikbaarheid) om uw Land Rover in perfecte staat te houden.

SUBSIDIES VOOR LAADAPPARATUUR

In sommige landen bieden overheden regelingen voor laadpunten op de werkplek, waarmee de aankoop- en installatiekosten van gemeenschappelijke laadpunten aanzienlijk kunnen worden verlaagd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer informatie.

WIJ MAKEN DE OVERSTAP NAAR ELEKTRISCH GEMAKKELIJK VOOR U

Het zijn niet alleen onze auto's die een eersteklas service bieden. Ons team van Fleet & Business-experts zal zorgen voor een naadloze transitie van uw onderneming van alleen benzine en diesel naar de nieuwe luxe van elektrisch rijden.

SPECIALE OPLAADSTRATEGIEËN

In elke Land Rover concessie is een aangewezen EV-specialist aanwezig om u bij het aankoopproces te begeleiden. Dit omvat onder meer het aanbevelen van de beste leveranciers van oplaaddiensten en oplaadstrategieën die passen bij de omvang van uw bedrijf.

PROFILEREN VAN UW WAGENPARK

Wij zullen samen met u in kaart brengen welke elementen van uw wagenpark het meest geschikt zijn voor elektrificatie op basis van bestaand gebruik. Hierbij kunnen bedrijfsbrede enquêtes worden gehouden en bepaalde modellen gedurende een proefperiode worden uitgeprobeerd (afhankelijk van de beschikbaarheid van het moment).

PROFILEREN VAN BESTUURDERS

Elk type EV (Electric Vehicle) heeft specifieke voordelen op het gebied van opladen, actieradius en prestaties. Wij zullen samen met u proberen vast te stellen welk type EV het meest geschikt is voor uw chauffeurs op basis van hun rijpatronen en -gedrag.

LAND ROVER PHEV MODELLEN

NIEUWE RANGE ROVER PHEV

De ultieme Range Rover. Dit model is toonaangevend met adembenemende moderniteit en ongeëvenaarde verfijning en Land Rover capaciteiten.

 

- EV-actieradius tot 113 km

- CO2 vanaf 18 g/km

RANGE ROVER SPORT PHEV

De meest dynamische Range Rover. Met sportievere designkenmerken, krachtig vermogen en een gespierde uitstraling is de Range Rover Sport ontworpen om de aandacht te trekken.

 

- EV-actieradius tot 40 km

- CO2 vanaf 72 g/km

RANGE ROVER VELAR PHEV

De indrukwekkende, veelzijdige Range Rover. De Velar zet de toon in vooruitstrevend design met vertrouwen, individualiteit en elegantie.

 

- EV-actieradius tot 53 km

- CO2 vanaf 49 g/km

RANGE ROVER EVOQUE PHEV

De compacte urban Range Rover voor de stad en daarbuiten. Het coupé-achtige silhouet en moderne luxe-interieur maken indruk in iedere omgeving.

 

- EV-actieradius tot 62 km

- CO2 vanaf 32 g/km

DISCOVERY SPORT PHEV

De veelzijdige, compacte SUV. De Discovery Sport is klaar voor elk avontuur met het hele gezin.

 

- EV-actieradius tot 59 km

- CO2 vanaf 34 g/km

DEFENDER PHEV

De meest capabele Land Rover. Met onze meest robuuste materialen en getest tot het uiterste is de Defender ontworpen met het oog op optimale onverwoestbaarheid. PHEV enkel beschikbaar op Defender 110.

 

- EV-actieradius tot 43 km

- CO2 vanaf 74 g/km

TWEE ICONISCHE MERKEN. ÉÉN UITZONDERLIJK PORTFOLIO

De Land Rover PHEV-modellen worden aangevuld door de nieuwe geëlektrificeerde wereld van Jaguar, waaronder de 100% elektrische Jaguar I-PACE. Eén indrukwekkend portfolio biedt u een reeks buitengewone modellen voor alles wat uw onderneming nodig heeft – en deze kunnen allemaal eenvoudig worden ondergebracht onder één zakelijke overeenkomst.

SCHAKEL OVER NAAR ELEKTRISCH RIJDEN

Neem contact op met ons gespecialiseerde team voor uw volgende stappen op weg naar elektrificatie van uw bedrijf met Land Rover en Jaguar.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO₂-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden voor voertuigen in elektrische modus (EV) worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute.