INCONTROL SECURE

InControl Secure werkt op basis van opsporingstechnologie. Het systeem waarschuwt u bij een poging tot diefstal en bezorgt de locatie van uw wagen aan de betreffende instanties om hem snel te kunnen recupereren.

HOE INCONTROL SECURE WERKT

Als iemand inbreekt in uw wagen of hem zonder toelating verplaatst, start InControl Secure* automatisch de opsporingsfunctie. Het waarschuwt u en de opsporingscentrale, en helpt exact te bepalen waar de wagen zich bevindt om hem zo snel mogelijk te recupereren. Mocht uw wagen met de sleutels gestolen worden, dan kunt u de opsporingscentrale verwittigen via de InControl Protect Remote Smartphone App. Er wordt vervolgens alles aan gedaan om hem veilig en zo snel mogelijk te recupereren. Als de wagen uitgerust is met InControl Protect, wordt InControl Secure automatisch samen met InControl Protect geactiveerd.

*Enkel beschikbaar in bepaalde markten. Raadpleeg uw lokale concessiehouder.

/

INCONTROL SECURE FAQ'S

We hebben de belangrijkste informatie over de werking en functies bij elkaar gezet om u nog beter wegwijs te maken in Land Rover InControl Secure.

INFOTAINMENT

Ons intuïtieve en volledig nieuwe multimediasysteem.

CONNECTIVITEIT

Naadloze connectiviteit tussen uw wagen, uw smartphone, en de rest van de wereld.

INCONTROL PROTECT

Houd uw wagen in de gaten en vraag om hulp waar u zich ook bevindt.

INCONTROL SUPPORT

Kom meer te weten over de InControl-producten en contactgegevens.

© JAGUAR LAND ROVER LIMITED 2019

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070

De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.