ONTDEK INFOTAINMENT

InControl is het connected car-systeem van Land Rover dat u en uw auto met de wereld verbindt. InControl brengt u het nieuwste op het gebied van naadloze en intuïtieve connectiviteit, van gesprekken, media en navigatie tot klimaatregeling, instellingen voor de bestuurder en toegang op afstand via uw smartphone.

INCONTROL TOUCH PRO

InControl Touch Pro is het meest geavanceerde multimediasysteem dat Land Rover ooit heeft aangeboden. Het is vanaf de herfst van 2015 beschikbaar voor bepaalde modellen, en het responsieve multi-touchscreen ondersteunt veeg- en knijpbewegingen en biedt onze meest uitgebreide audio-visuele entertainment ooit. Om de ervaring nog verder te verrijken, is er ook een beginscherm dat volledig naar voorkeur kan worden ingesteld en een natuurlijke spraakbediening die ondersteuning biedt voor opdrachten als 'Meer van dit' bij het kiezen van tracks. 10GB van de solid-state drive (SSD) is toegewezen voor mediaopslag en om Gracenote-albumafbeeldingen te kunnen weergeven.

/

INCONTROL TOUCH

InControl Touch is het nieuwe standaard multimediasysteem en beschikt over een touchscreen van 8 inch dat intuïtief bediend kan worden met aanraken en vegen. Het systeem beschikt over een innovatief navigatiesysteem met 2D- of 3D-kaarten en gesproken aanwijzingen. Er is een naadloze connectiviteit met telefoons, alsook bediening van klimaatregeling, entertainment en voertuigsystemen naar uw voorkeur. InControl Touch is de hub voor veel actieve veiligheidsfuncties en extra opties.

/

INCONTROL TOUCH PLUS

Het InControl Touch Plus geeft u de volledige controle over uw rit, van de klimaatregeling tot het navigatiesysteem, maar ook over uw iPod of mp3-speler, compleet met afspeellijsten en de weergave van muziek per artiest, album en genre. Luister naar muziek van digitale of AM/FM radiozenders, op cd's, op de harde schijf of van een externe geluidsbron zoals een iPod. Maak de luisterervaring nog beter met een van de uitzonderlijke audio-installaties van Meridian™. Bel en neem telefoongesprekken aan met de toetsen op het aanraakscherm of het stuurwiel.

/

KAARTUPDATES

Zorg dat uw navigatiesysteem up-to-date is door de nieuwste kaartupdates te downloaden.

TOUCH PRO AND TOUCH PRO DUO

CONNECTIVITEIT

Naadloze connectiviteit tussen uw wagen, uw smartphone, en de rest van de wereld.

MEER WETEN
INCONTROL PROTECT

Houd uw wagen in de gaten en vraag om hulp waar u zich ook bevindt.

MEER WETEN
INCONTROL SECURE

Bij diefstal kan uw wagen worden opgespoord en gerecupereerd.

MEER WETEN
INCONTROL SUPPORT

Kom meer te weten over de InControl-producten en contactgegevens.

MEER WETEN

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.