BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

Birds eye view of Defender on ice

Het nieuwe model vertegenwoordigt 70 jaar aan kennis en innovatie, en integreert de vertrouwde robuustheid waar de Defender om bekend staat in een auto die klaar is voor de 21e eeuw.

HOOGTEPUNTEN

 • DUURZAAMHEID

  Met onze meest robuuste materialen tot nu toe en tot het uiterste getest. De Defender is ontworpen met het oog op optimale onverwoestbaarheid.

 • CAPACITEITEN

  Van nature capabel. De Defender kan extreem terrein moeiteloos aan en brengt u vol vertrouwen van de stadsjungle naar mul zand en ijzige omgevingen.

 • DESIGN

  Dit is design met een onweerlegbare integriteit. En ongeëvenaarde doelmatigheid.

 • INTERIEURTECHNOLOGIE

  Onze meest intuïtieve technologieën tot nu toe zijn berekend op avonturen in de 21e eeuw en zorgen voor gemak, connectiviteit en zichtbaarheid.

EXTERIEURDESIGN

De Defender heeft een ongeëvenaard exterieur. Het unieke, kenmerkende silhouet toont onmiddellijk het karakter van de auto.

Please enable javascript on your browser.
Please enable javascript on your browser.

INTERIEURDESIGN

Een doelbewust interieur. Het interieur van de Defender kan worden gepersonaliseerd naargelang uw behoeften.

Please enable javascript on your browser.

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

Please enable javascript on your browser.

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

KIES UW DEFENDER

Grootsheid is leverbaar in alle vormen, maten en koetswerktypes.

 • DEFENDER

  Ontworpen als geen ander. De Defender is de meest robuuste en meest capabele auto die wij ooit hebben gecreëerd. Met permanente All Wheel Drive1, twin-speed tussenbak en een monocoque-architectuur kan hij alles aan. En elk terrein.

 • DEFENDER FIRST EDITION

  De Defender First Edition beschikt over 20" lichtmetalen velgen met 5 spaken ‘Style 5098’ in Gloss Sparkle Silver afwerking, First Edition-badges en een groot aantal andere functies, zoals de ClearSight-achteruitkijkspiegel en Premium LED-koplampen met LED-signature dagrijverlichting.

 • DEFENDER X-DYNAMIC

  Gebouwd voor de meest veeleisende omstandigheden. Met ongekend robuuste Robustec-accenten in de zetelbekleding, zwarte, zichtbare sleepogen achteraaan en een krachtige exterieurstyling.

 • DEFENDER X

  Onstuitbaar. Waar ook ter wereld. De Defender X combineert toonaangevende capaciteiten met een offroad-uitstraling, waardoor u verder kunt gaan dan ooit tevoren. Je hebt robuust. En je hebt de Defender X.

 • DEFENDER PLUG-IN HYBRID (PHEV)

  De offroad-capaciteiten blijven gehandhaafd en zijn onder bepaalde omstandigheden zelfs beter dan voorheen. De Land Rover Defender Plug-in Hybrid (PHEV)2 kan precies hetzelfde terrein aan als een benzine- of dieselvariant en heeft dezelfde doorwaaddiepte van 900 mm3.

ACCESSOIREPACKS

Onbeperkte mogelijkheden. Kies een van de vier onderstaande packs om meer uit uw leven te halen.

 • EXPLORER PACK

  Baan uw eigen pad op elk terrein. Met het Explorer Pack is uw Defender uitgerust om met conventies te breken en de meest onherbergzame landschappen te verkennen.

 • ADVENTURE PACK

  Verleg de grenzen van uw passie. Met het Adventure Pack is uw Defender uitgerust om de natuur in te gaan, ver van de gebaande paden.

 • COUNTRY PACK

  Hoe meer modder, hoe beter. Met het Country Pack is uw Defender uitgerust om de elementen te trotseren en elke rit echt onvergetelijk te maken.

 • URBAN PACK

  Heers over de betonnen jungle. Met het Urban Pack valt uw Defender op in de buitenwijken dankzij spraakmakend design, zelfbewustzijn en controle.

Help me choose

KEUZEHULP

Beantwoord drie korte vragen om uw perfecte Defender en accessoirepakket te vinden.

BLIJF ONTDEKKEN

 • SELECTEER UW LAND ROVER DEFENDER

  Het volledige modellengamma is hier te vinden, met een uitgebreide selectie ongeëvenaarde designs, prestatiehulpmiddelen en technologieën.

 • FOTOGALERIJ

  Buitengewone aandacht voor detail vormt altijd het fundament voor de creatie van onze auto's. De Defender is zo gemaakt dat u groter kunt dromen.

 • SPECIFICATIES

  Ontdek de fijnste details. Ontdek meer over motorprestaties, afmetingen en brandstofverbruik.

De auto's van Jaguar Land Rover zijn sinds 2018 gehomologeerd volgens de WLTP ("World Harmonised Light Vehicle Test Procedure"), een nieuwe, meer realistische testprocedure om o.a. brandstofverbruik, CO2‑uitstoot en elektrisch rijbereik van de auto te meten. De WLTP vervangt de vroegere Europese testprocedure NEDC ("New European Driving Cycle"). Bij de oude NEDC‑testprocedure werd enkel rekening gehouden met de rolweerstand van de banden, niet met de opties en accessoires van de auto. De nieuwe WLTP houdt wel rekening met opties en bepaalde accessoires van de auto die invloed hebben op het gewicht en de stroomlijn. Hierdoor, alsook door de meer realistische testomstandigheden, liggen het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot, gemeten volgens WLTP, in veel gevallen hoger dan die gemeten volgens de NEDC. Om WLTP‑gehomologeerde auto's in de overgangsperiode toch nog te kunnen vergelijken met NEDC‑wagens, worden nog tot eind 2021 de WLTP‑waarden omgerekend naar overeenstemmende NEDC‑waarden ('gecorreleerde' NEDC). WLTP-cijfers vindt u in onze brochure en prijslijst terug.

Op basis van gekend en beslist beleid, blijft CO2‑gebaseerde autofiscaliteit voor alle voertuigen in België berekend met de NEDC CO2‑waarde tot en met 31 december 2020.


1Permanente AWD-aandrijving is standaard op de Land Rover Defender, behalve op die met de nieuwe D200, D250 en D300 zescilinder dieselmotoren, welke over een intelligent AWD-systeem beschikken.

2Offroad rijden en het gebruik van de lage versnellingsbakverhoudingen zullen de actieradius in 100% elektrische rijmodus aanzienlijk beïnvloeden. Op de afbeeldingen van de Defender Plug-in Hybrid zijn professionele offroad-banden te zien (beschikbaarheid varieert per land / enkel beschikbaar als accessoire en door een erkende verdeler te plaatsen).

3Waden is alleen mogelijk wanneer de brandstofmotor is ingeschakeld.


De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.


Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een micro-simkaart en een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.


Offroad-opnames gemaakt op afgesloten terrein, met alle vergunningen.


Voor uitdagende offroad-omstandigheden is speciale training en ervaring vereist. Risico op letsel en schade. Rijd niet in omstandigheden die uw rijvaardigheid te boven gaan.


Controleer altijd de route, de ondergrond, basis en ontkomingsmogelijkheden voordat u op bevroren terrein gaat rijden.


Voor updates is een gegevensverbinding vereist.