BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

Birds eye view of Defender on ice

Het nieuwe model vertegenwoordigt 70 jaar aan kennis en innovatie, en integreert de vertrouwde robuustheid waar de Defender om bekend staat in een auto die klaar is voor de 21e eeuw.

HOOGTEPUNTEN

 • DUURZAAMHEID

  Met onze meest robuuste materialen tot nu toe en tot het uiterste getest. De Defender is ontworpen met het oog op optimale onverwoestbaarheid.

 • CAPACITEITEN

  Van nature capabel. De Defender kan extreem terrein moeiteloos aan en brengt u vol vertrouwen van de stadsjungle naar mul zand en ijzige omgevingen.

 • DESIGN

  Dit is design met een onweerlegbare integriteit. En ongeëvenaarde doelmatigheid.

 • INTERIEURTECHNOLOGIE

  Onze meest intuïtieve technologieën tot nu toe zijn berekend op avonturen in de 21e eeuw en zorgen voor gemak, connectiviteit en zichtbaarheid.

EXTERIEURDESIGN

De Defender heeft een ongeëvenaard exterieur. Het unieke, kenmerkende silhouet toont onmiddellijk het karakter van de auto.

Please enable javascript on your browser.
Please enable javascript on your browser.

INTERIEURDESIGN

Een doelbewust interieur. Het interieur van de Defender kan worden gepersonaliseerd naargelang uw behoeften.

Please enable javascript on your browser.

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

Please enable javascript on your browser.

KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

KIES UW DEFENDER

Grootsheid is leverbaar in alle vormen, maten en koetswerktypes.

 • DEFENDER

  Ontworpen als geen ander. De Defender is de meest robuuste en meest capabele auto die wij ooit hebben gecreëerd. Met permanente All Wheel Drive1, twin-speed tussenbak en een monocoque-architectuur kan hij alles aan. En elk terrein.

 • DEFENDER X-DYNAMIC

  Gebouwd voor de meest veeleisende omstandigheden. Met ongekend robuuste Robustec-accenten in de zetelbekleding, zwarte, zichtbare sleepogen achteraaan en een krachtige exterieurstyling.

 • DEFENDER X

  Onstuitbaar. Waar ook ter wereld. De Defender X combineert toonaangevende capaciteiten met een offroad-uitstraling, waardoor u verder kunt gaan dan ooit tevoren. Je hebt robuust. En je hebt de Defender X.

NIEUW VOOR DEFENDER

De Defender is de ultieme expressie van kracht, capaciteiten en design. Nu met drie nieuwe toevoegingen aan het gamma.

 • DEFENDER V8

  Een echte rijdersauto. De gasklepverbinding van de Defender V82 is afgesteld om de offroad-controle en het onroad-karakter te optimaliseren. De V8-motor levert een vermogen van 525 pk en een koppel van 625 Nm, die de Defender 90 in slechts 5,2 seconden van 0-100 km/u
 catapulteert en een topsnelheid van 240 km/u
 mogelijk maakt3.

  Beschikbaar in België. Voor meer informatie m.b.t. bestelbaarheid, prijzen, uitrustingen, specificaties en levertermijnen, gelieve uw Land Rover concessiehouder te raadplegen.​

 • DEFENDER V8 CARPATHIAN EDITION

  De Defender V8 Carpathian Edition2 heeft dezelfde offroad-controle en hetzelfde onroad-karakter als de Defender V8. De verschillen zitten in de designkenmerken van het exterieur, waaronder de exclusieve combinatie van Carpathian Grey lak en een beschermende folielaag in satijnglans, samen met een zwart contrasterende kofferklep en motorkap.

  Niet beschikbaar in België.

 • DEFENDER XS EDITION

  De Defender XS Edition is beschikbaar in Gondwana Stone, Hakuba Silver, Santorini Black of Silicon Silver. Dit kenmerkende model heeft onderste flanklijsten en wielkasten in koetswerkkleur met 20" lichtmetalen velgen met 5 dubbele spaken 'Style 5095' in Gloss Dark Grey en Contrast Diamond Turned afwerking.

  Niet beschikbaar in België.

PHEV

DEFENDER PLUG‑IN HYBRID (PHEV)

De offroad-capaciteiten blijven gehandhaafd en zijn onder bepaalde omstandigheden zelfs beter dan voorheen. De Land Rover Defender Plug-in Hybrid (PHEV) kan precies hetzelfde terrein aan als een benzine- of dieselvariant en heeft dezelfde doorwaaddiepte van 900 mm4.​​

ACCESSOIREPACKS

Onbeperkte mogelijkheden. Kies een van de vier onderstaande packs om meer uit uw leven te halen.

 • EXPLORER PACK

  Baan uw eigen pad op elk terrein. Met het Explorer Pack is uw Defender uitgerust om met conventies te breken en de meest onherbergzame landschappen te verkennen.

 • ADVENTURE PACK

  Verleg de grenzen van uw passie. Met het Adventure Pack is uw Defender uitgerust om de natuur in te gaan, ver van de gebaande paden.

 • COUNTRY PACK

  Hoe meer modder, hoe beter. Met het Country Pack is uw Defender uitgerust om de elementen te trotseren en elke rit echt onvergetelijk te maken.

 • URBAN PACK

  Heers over de betonnen jungle. Met het Urban Pack valt uw Defender op in de buitenwijken dankzij spraakmakend design, zelfbewustzijn en controle.

Help me choose

KEUZEHULP

Beantwoord drie korte vragen om uw perfecte Defender en accessoirepakket te vinden.

BLIJF ONTDEKKEN

 • SELECTEER UW LAND ROVER DEFENDER

  Het volledige modellengamma is hier te vinden, met een uitgebreide selectie ongeëvenaarde designs, prestatiehulpmiddelen en technologieën.

 • FOTOGALERIJ

  Buitengewone aandacht voor detail vormt altijd het fundament voor de creatie van onze auto's. De Defender is zo gemaakt dat u groter kunt dromen.

 • SPECIFICATIES

  Ontdek de fijnste details. Ontdek meer over motorprestaties, afmetingen en brandstofverbruik.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO2-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden voor voertuigen in elektrische modus (EV) worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute. ​


1Permanente AWD-aandrijving is standaard op de Land Rover Defender, behalve op die met de nieuwe D200, D250 en D300 zescilinder dieselmotoren, welke over een intelligent AWD-systeem beschikken.

2Defender V8-modellen hebben geen dynamisch laadvermogen voor het dak.

3Indien de auto met 20" velgen uitgerust is, bedraagt de topsnelheid 191 km/u
.

4Waden is alleen mogelijk wanneer de brandstofmotor is ingeschakeld. Offroad rijden en het gebruik van de lage versnellingsbakverhoudingen zullen de actieradius in 100% elektrische rijmodus aanzienlijk beïnvloeden. Op de afbeeldingen van de Defender Plug-in Hybrid zijn professionele offroad-banden te zien (beschikbaarheid varieert per land. enkel beschikbaar als accessoire en door een erkende verdeler te plaatsen).


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.


De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.


Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Bepaalde functies vereisen een micro-simkaart en een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.


Offroad-opnames gemaakt op afgesloten terrein, met alle vergunningen.


Voor uitdagende offroad-omstandigheden is speciale training en ervaring vereist. Risico op letsel en schade. Rijd niet in omstandigheden die uw rijvaardigheid te boven gaan.


Controleer altijd de route, de ondergrond, basis en ontkomingsmogelijkheden voordat u op bevroren terrein gaat rijden.


Voor updates is een dataverbinding vereist.