UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

UW HUIDIGE CONFIGURATIE

Klaar om er uw nieuwe Defender van te maken?

ONMISKENBAAR DEFENDER

YOUR CURRENT BUILD

Ready to make this your new Land Rover?

BAANBREKENDE INNOVATIE

Innovatie is de kern, waaronder ons gloednieuwe infotainmentsysteem en aangepast lichtgewicht monocoque-onderstel. Dit is de krachtigste en meest capabele Defender ooit.

PHEV: PLUG-IN HYBRID ELECTRIC VEHICLE

Compromisloze mogelijkheden om overal heen te rijden dankzij de snellaadfunctie op gelijkstroom (DC - Direct Current).

 

KEUZE UIT VERSCHILLENDE UITVOERINGEN

Perfectie is beschikbaar in alle vormen, afmetingen en koetswerkuitvoeringen.

Defender

DEFENDER 90

De Defender in zijn puurste vorm.

Land Rover Defender 110 Base

DEFENDER 110

Bijzonder verleidelijk en uiterst capabel, met aanpasbare bagageruimte. 

Defender 130 SE model

DEFENDER 130

Klaar om epische avonturen te delen, dankzij zijn 8 zitplaatsen.

DEFENDER JOURNEYS

Doorkruis de meest imponerende woestijnlandschappen en bekijk de meest iconische wilde dieren van Afrika met onze spectaculaire routes door Namibië en Botswana.

DEFENDER JOURNEYS

Doorkruis de meest imponerende woestijnlandschappen en bekijk de meest iconische wilde dieren van Afrika met onze spectaculaire routes door Namibië en Botswana.

ONTDEK DE DEFENDER

DOELBEWUST DESIGN

Uit zijn onmiddellijk herkenbare silhouet en indrukwekkende proporties blijkt dat alles aan het ontwerp van de Defender draait om integriteit. 

 

TOT IN HET EXTREME GETEST

Een meesterlijke implementatie van duurzaamheid en functionaliteit, getest tot het uiterste. Niet alleen ziet hij er robuust uit. Dat is hij ook. 

 

ONSTUITBARE CAPACITEITEN

Een onbetwistbaar vermogen op elke ondergrond, in staat om zelfs in de meest uitdagende omstandigheden met absoluut vertrouwen te presteren.

RESPONSIEVE TECHNOLOGIE

Blijf geconnecteerd dankzij het intuïtieve Pivi Pro infotainmentsysteem1 en blijf in controle met functies zoals de ClearSight achteruitkijkspiegel2.

 

1De geconnecteerde navigatie vereist een geschikt data-abonnement dat doorloopt na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

2Functie onderhevig aan lokale voorschriften. Bestuurders die een varifocale of bifocale bril of lenzen dragen, kunnen aanpassingsproblemen ervaren met de digitale modus van de spiegel. De normale spiegelmodus kan echter altijd worden gebruikt.

De afbeelding toont de AC-laadfunctie met de openbare oplaadkabel die beschikbaar is op alle Defender PHEV-modellen.


Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover concessiehoudern naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Een verbinding met het mobiele netwerk kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

 

Offroad-opnames gemaakt op afgesloten terrein, met alle vergunningen.

 

Voor uitdagende offroad-omstandigheden is speciale training en ervaring vereist. Risico op letsel en schade. Rijd niet in omstandigheden die uw rijvaardigheid te boven gaan.

 

Controleer altijd het traject, de ondergrond en de ontkomingsmogelijkheden voordat u op bevroren terrein gaat rijden.

 

Voor updates is een dataverbinding vereist.