BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

ADVENTURE PACK

Alles wat u nodig hebt om buiten de gebaande paden te treden.

ADVENTURE PACK OMVAT:

 • GEÏNTEGREERDE LUCHTCOMPRESSOR

  U kunt alles oppompen, van een luchtbed tot de banden van de Defender. In de bagageruimte geïntegreerd voor handige toegang.

 • EXTERNE, AAN DE ZIJKANT GEMONTEERDE ACCESSOIREDRAGER

  U kunt vuile of natte voorwerpen eenvoudig en veilig opbergen in deze waterdichte en vergrendelbare accessoiredrager.

 • DRAAGBAAR AFSPOELSYSTEEM

  Verwijder de modder die u offroad hebt opgepikt. Spoel uw fiets schoon. En laat uw laarzen weer glanzen. U kunt het systeem op druk brengen door het bij een kraan te vullen of met de handpomp.

 • ZETELRUGZAK

  Houd belangrijke zaken onder handbereik met de Seat Backpack, die eenvoudig te bevestigen is aan het midden van de achterbank. Eenvoudig te verwijderen en mee te nemen op uw excursie.

 • RESERVEWIELHOES

  Stijlvolle all-season bescherming voor uw reservewiel op de achterdeur.

 • Bright Rear Scuff Plate

  ROESTVASTSTALEN BESCHERMPLAAT ACHTERAAN

  Beschermt de bumper tegen krassen bij het inladen van uw uitrusting en ook tegen struikgewas en lage begroeiing tijdens offroad-rijden.

 • SPATLAPPEN VOOR EN ACHTER

  Spatlappen reduceren opspattend water en helpen het lakwerk van uw Defender te beschermen tegen vuil.

 • A-FRAME BESCHERMINGSBEUGEL

  Meer bescherming aan de voorzijde van de Defender zodat u uitdagend terrein met extra vertrouwen aankunt.

 • VASTE TREEPLANKEN3

  Stap eenvoudiger over modder heen en in uw Defender.

 • UITKLAPBARE TREEPLANKEN3

  De treeplanken zijn opgeborgen onder de dorpels en klappen automatisch uit bij het openen van de portieren. U kunt ze ook activeren met de afstandsbediening.

 • ROESTVASTSTALEN DORPELBESCHERMERS3

  Roestvaststalen dorpelbeschermers accentueren de flanken van de auto en beschermen de portieren tijdens offroad-rijden.

WELK ACCESSOIREPACK IS GESCHIKT VOOR U?

Beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle en vind uw ideale accessoirepack.

DE LIFESTYLE COLLECTION

 • OMKEERBARE ONDERKLEDING

  De onderkleding is ontworpen om u warm of koel te houden en past zich aan uw omgeving aan. Gemaakt van merinowol en hoogwaardige ademende materialen.

 • RODINA HYBRID-JAS

  DWR-behandelde softshelljas met snel af te ritsen mouwen zodat de jas binnen enkele seconden in een bodywarmer verandert.

 • LITE GORE‑TEX® OPVOUWBARE JAS

  De GORE‑TEX® SHAKEDRY opvouwbare jas kan tot 15% van zijn oorspronkelijke oppervlak worden opgevouwen. De jas is vederlicht, gemakkelijk op te bergen en uiterst waterbestendig.

 • Levora Wallet

  LEROVA-koffer

  Waterbestendig om de inhoud te beschermen tijdens uw avontuurlijke activiteiten.

 • DE ADVENTURE COLLECTION

  - Mirovia seam-sealed rugzak
  - Microfibre Active-handdoek
  - Multitool
  - Veldfles

BEKIJK MEER ACCESSOIREPACKS

 • EXPLORER PACK

  Baan uw eigen pad op elk terrein. Met het Explorer Pack is uw Defender uitgerust om met conventies te breken en de meest onherbergzame landschappen te verkennen.

 • COUNTRY PACK

  Hoe meer modder, hoe beter. Met het Country Pack is uw Defender uitgerust om de elementen te trotseren en elke rit echt onvergetelijk te maken.

 • URBAN PACK

  Heers over de betonnen jungle. Met het Urban Pack valt uw Defender op in de buitenwijken dankzij spraakmakend design, zelfbewustzijn en controle.

1Montage van dakrails is vereist.

2Upgrades beschikbaar vanaf midden 2020.

3Vaste treeplanken, uitklapbare treeplanken en buisvormige, roestvaststalen dorpelbeschermers zijn niet compatibel met elkaar en kunnen daarom niet samen worden gemonteerd. Buisvormige, roestvaststalen dorpelbeschermers zijn alleen beschikbaar voor Defender 110.

De informatie, specificaties, motoren en kleuren op deze website zijn gebaseerd op Europese specificaties, kunnen per land verschillen en zijn onderhevig aan verandering zonder kennisgeving. Sommige auto's worden getoond met fabrieksopties en/of achteraf geplaatste accessoires die mogelijk niet beschikbaar zijn in elk land. Uw concessiehouder geeft u graag meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen per voertuigspecificatie verschillen (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie of configureer uw Land Rover online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.


De productie en uitlevering van de nieuwe Defender 90 werden vertraagd als gevolg van omstandigheden waarop wij geen invloed hebben. De nieuwe Defender 90 kan op dit moment wel al besteld worden bij uw concessiehouder; de eerste auto’s worden pas vanaf januari 2021 geleverd. Leveringstermijnen voor de nieuwe Defender 110 blijven ongewijzigd.