ADVENTURE TRAVEL BESTEMMINGEN

 • SCHOTLAND

  We ontdekten de Schotse Highlands terwijl we ons een weg baanden door het prachtige gebied en de ruwe landschappen.
  Een ervaring rijk aan erfgoed met een geprivilegieerde toegang tot eeuwenoude kastelen en de beste malts ter wereld.
  MEER TONEN MINDER TONEN
 • IJSLAND

  We verkenden een land van geheimen terwijl we in de nieuwe Discovery Sport door vulkanisch gebied trokken, op één van de mooiste maar tegelijk uitdagendste ongerepte plekken van de planeet.
  MEER TONEN MINDER TONEN
 • HET BESTE VAN GROOT-BRITTANNIË

  We trokken door beroemde landschappen en langs het historische erfgoed van Engeland, en testten onze rijvaardigheden aan het stuur van een Discovery. Ondertussen genoten we van spannend terreinwerk, namen we een exclusieve blik achter de schermen bij Land Rover en overnachtten we in typisch Britse luxe.
  MEER TONEN MINDER TONEN
 • MAROKKO

  De platgetreden paden werden verlaten voor een tocht door het opmerkelijke Atlasgebergte in het comfort van de terreinvaardigste wagen ter wereld. We verkenden de uitgestrekte soeks van Marrakech, overnachtten in alle luxe en proefden de schitterende plaatselijke keuken.
  MEER TONEN MINDER TONEN
 • SPANJE

  We reden door een van de prachtigste streken van Spanje aan het stuur van een Land Rover, proefden de verfijndste Catalaanse wijnen en gingen volledig op in het schitterende Montserrat-gebergte.
  MEER TONEN MINDER TONEN

VOORBIJE AVONTUREN

Ontdek onze wereld van verkenning en avontuur

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.