UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

« TAKING CARE OF BUSINESS »

Wanneer u een Land Rover voor uw bedrijf kiest, is gemoedsrust standaard. Met ons pakket financieel aantrekkelijke onderhoudsplannen, strenge controles van de voertuigstaat en uitgebreide garantie krijgt u alles wat u nodig hebt om het hele jaar door optimaal van uw wagenpark te profiteren.

ONDERHOUDSPLANNEN MET EEN VASTE PRIJS

Land Rover onderhoudsplannen dekken de prijs van routineonderhoud voor de duur van uw gekozen looptijd, zodat de kosten van uw wagenpark voorspelbaar blijven zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

GRATIS HEALTH CHECKS

Als onderdeel van onze service aan u sturen we een uitgebreide beoordeling van de algehele toestand van uw Land Rover rechtstreeks naar uw inbox. Inclusief een vervolggesprek met een Service Advisor om het rapport met u door te nemen.

ONLINE ONDERHOUDSHISTORIEK

Elke Land Rover beschikt over een beveiligde, online onderhoudshistoriek, zodat u altijd op de hoogte bent van reeds uitgevoerde of nog uit te voeren onderhoudswerkzaamheden - wat helpt om de restwaarde te beschermen.

UITGEBREIDE GARANTIE

Onder de gegarandeerde dienstverlening: probleemloze reparaties en bijstand onderweg met onze standaard en uitgebreide garanties, ontworpen om uw bedrijf draaiende te houden.