BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

AAN U DE KEUZE

Alle accessoirepacks stemmen de Defender af op uw favoriete terrein. Aanvullende upgrades bieden functies op maat.

WELK PACK IS GESCHIKT VOOR U?

Of u nu onbekend terrein verkent of door druk stadsverkeer navigeert: beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle om uw ideale accessoirepack te vinden.

AAN DE SLAG

IN STAAT TOT TOPPRESTATIES

Accessoires voor Defender zijn ontworpen om grenzen te verleggen. Van de opblaasbare waterdichte luifel1 tot het Expedition-dakimperiaal2 en de externe aan de zijkant gemonteerde accessoiredrager2, alles draait om verbeterde prestaties.

DE MEEST CONFIGUREERBARE LAND ROVER OOIT

Creëer uw perfecte Defender met een keuze uit interieur- en exterieurafwerkingen, functies, kleuren en technologie.

CONFIGURATOR

EXPLORER PACK

VANAF € 4.043

Baan uw eigen pad op elk terrein. Het Explorer Pack rust uw Defender uit om met conventies te breken en de meest onherbergzame landschappen te verkennen.

Hoogtepunten:

- Expedition dakimperiaal
- Externe, aan de zijkant gemonteerde accessoiredrager
- Verhoogde luchtinlaat
- Matzwarte motorkapversiering
- Wielkastbescherming
- Klassieke spatlappen voor en achter

ADVENTURE PACK

VANAF € 2.819

Verleg de grenzen van uw passie. Het Adventure Pack rust uw Defender uit om de natuur in te gaan, ver van de gebaande paden.

Hoogtepunten:

- Geïntegreerde luchtcompressor
- Externe, aan de zijkant gemonteerde accessoiredrager
- Draagbaar afspoelsysteem
- Seat Backpack (aan de zetel te bevestigen rugzak)
- Roestvaststalen beschermplaat achter
- Spatlappen voor en achter

COUNTRY PACK

VANAF € 1.885

Hoe meer modder, hoe beter. Met het Country Pack is uw Defender uitgerust om de elementen te trotseren en elke rit echt onvergetelijk te maken.

Hoogtepunten:

- Klassieke spatlappen voor en achter
- Bagagevangrek – vloer tot dak
- Draagbaar afspoelsysteem
- Roestvaststalen beschermplaat achteraan
- Wielkastbescherming

URBAN PACK

VANAF € 1.487 (exclusief bodembeschermplaat vooraan)

Heers over de betonnen jungle. Met het Urban Pack valt uw Defender op in de buitenwijken dankzij spraakmakend design, zelfbewustzijn en controle.

Hoogtepunten:

- Gepolijste, roestvaststalen sportpedalen
- Roestvaststalen beschermplaat achteraan
- Reservewielhoes
- Bodembeschermplaat vooraan1

WELK ACCESSOIREPACK IS GESCHIKT VOOR U?

Beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle en vind uw ideale accessoirepack.

1Beschikbaar vanaf midden 2020.

2Montage van dakrails is vereist.

De adviesprijzen zijn inclusief btw en de kosten voor montage door de concessiehouder (indien vereist). Prijzen zijn onderhevig aan verandering. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor de volledige voorwaarden.

De informatie, specificaties, motoren en kleuren op deze website zijn gebaseerd op Europese specificaties, kunnen per land verschillen en zijn onderhevig aan verandering zonder kennisgeving. Sommige auto's worden getoond met fabrieksopties en/of achteraf geplaatste accessoires die mogelijk niet beschikbaar zijn in elk land. Uw concessiehouder geeft u graag meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen per voertuigspecificatie verschillen (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie of configureer uw Land Rover online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.


De productie en uitlevering van de nieuwe Defender 90 werden vertraagd als gevolg van omstandigheden waarop wij geen invloed hebben. De nieuwe Defender 90 kan op dit moment wel al besteld worden bij uw concessiehouder; de eerste auto’s worden pas vanaf januari 2021 geleverd. Leveringstermijnen voor de nieuwe Defender 110 blijven ongewijzigd.