UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

CLOSE LABEL

BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

 • AAN U DE KEUZE

  Alle accessoirepacks stemmen de Defender af op uw favoriete terrein. Aanvullende upgrades bieden functies op maat.

 • WELK PACK IS GESCHIKT VOOR U?

  Of u nu onbekend terrein verkent of door druk stadsverkeer navigeert: beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle om uw ideale accessoirepack te vinden.

 • IN STAAT TOT TOPPRESTATIES

  Accessoires voor Defender zijn ontworpen om grenzen te verleggen. Van de opblaasbare waterdichte luifel tot het Expedition-dakimperiaal* en de externe aan de zijkant gemonteerde accessoiredrager*, alles draait om verbeterde prestaties.

 • DE MEEST CONFIGUREERBARE LAND ROVER OOIT

  Creëer uw perfecte Defender met een keuze uit interieur- en exterieurafwerkingen, functies, kleuren en technologie.

EXPLORER PACK

Baan uw eigen pad op elk terrein. Het Explorer Pack rust uw Defender uit om met conventies te breken en de meest onherbergzame landschappen te verkennen.

Hoogtepunten:

- Expedition dakimperiaal
- Externe, aan de zijkant gemonteerde accessoiredrager*
- Verhoogde luchtinlaat
- Matzwarte motorkapversiering
- Wielkastbescherming
- Klassieke spatlappen voor en achter

ADVENTURE PACK

Verleg de grenzen van uw passie. Het Adventure Pack rust uw Defender uit om de natuur in te gaan, ver van de gebaande paden.

Hoogtepunten:

- Geïntegreerde luchtcompressor
- Externe, aan de zijkant gemonteerde accessoiredrager*
- Draagbaar afspoelsysteem
- Seat Backpack (aan de zetel te bevestigen rugzak)
- Roestvaststalen beschermplaat achter
- Spatlappen voor en achter

COUNTRY PACK

Hoe meer modder, hoe beter. Met het Country Pack is uw Defender uitgerust om de elementen te trotseren en elke rit echt onvergetelijk te maken.

Hoogtepunten:

- Klassieke spatlappen voor en achter
- Bagagevangrek – vloer tot dak
- Draagbaar afspoelsysteem
- Roestvaststalen beschermplaat achteraan
- Wielkastbescherming

URBAN PACK

Heers over de betonnen jungle. Met het Urban Pack valt uw Defender op in de buitenwijken dankzij spraakmakend design, zelfbewustzijn en controle.

Hoogtepunten:

- Gepolijste, roestvaststalen sportpedalen
- Roestvaststalen beschermplaat achteraan
- Reservewielhoes
- Bodembeschermplaat vooraan

WELK ACCESSOIREPACK IS GESCHIKT VOOR U?

Beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle en vind uw ideale accessoirepack.

*Montage van dakrails is vereist.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen per voertuigspecificatie verschillen (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie of configureer uw Land Rover online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.

De Autohome X Land Rover daktent is een product onder licentie dat alleen compatible is met een officieel Land Rover Expedition-imperiaal op de 110.