BELANGRIJKSTE KENMERKEN

DESIGN

Met zijn elegante daklijn, doorlopende taillelijn en accentlijsten aan de onderzijde van de flanken hebben wij het karakter van de Range Rover niet proberen te veranderen. Wij hebben de auto gewoon beter gemaakt, met een groot aantal innovatieve kenmerken zoals Pixel-laser LED-koplampen, die hem een nog sterkere uitstraling geven.

RAFFINEMENT

Een absoluut eersteklas rijbeleving. Het prachtige en fraai afgewerkte interieur van de Range Rover is uitgevoerd met nieuwe voorzetels en zitplaatsen achterin, met het comfort van vier luxe zetels of de veelzijdigheid van vijf zitplaatsen. Over een grotere hoek verstelbare rugleuningen en diepere zitkussens van voorzetels en zitplaatsen achterin bieden nu nog meer zitcomfort.

TECHNOLOGIE

De Range Rover biedt talrijke technologieën die zijn ontworpen voor een geraffineerde en communicatieve rijbeleving, van de aanraakgevoelige bedieningstoetsen op het stuurwiel die verborgen blijven totdat ze worden verlicht, tot de prachtig geïntegreerde 10" touchscreens van Touch Pro Duo.

ONTWERP


KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN
Please enable javascript on your browser.

BEKIJK EXTERIEUR

Het design is nonchalant, iconisch en zelfs nóg eigentijdser met een nieuw radiatorrooster, voorbumper en motorkap in combinatie met geïntegreerde uitlaten en markante, nieuwe LED-koplampen.

/
/
Please enable javascript on your browser.

Klik en ontdek

Tik en ontdek

INTERIEURDESIGN

Uitzonderlijk comfortabel, schitterend uitgerust en afgewerkt met een perfect oog voor detail. De details en nieuwe fineersoorten en interieurafwerkingen versterken het gevoel van verfijning van de Range Rover nog verder.

/
/

TECHNOLOGIE

/
/

VEELZIJDIGHEID


KLIK OM IN INTERACTIE TE GAAN TIK OM IN INTERACTIE TE GAAN

*PHEV-uitvoeringen hebben een iets kleinere bagageruimte. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie.
Alle vermelde waarden zijn voor Standard Wheelbase.

/

CAPACITEITEN

/
/
/

PRESTATIES

/
/
/

Range Rover

UW MODEL KIEZEN

Range Rover

UW MODEL KIEZEN

* Afbeelding kan verschillen van de recentste specificaties
N.B.: alle eigenschappen zijn afhankelijk van gekozen motorisatie en markt.

/

Bepaalde InControl-functies zijn mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de gekozen motorisatie. Voor meer informatie over beschikbaarheid en de volledige voorwaarden in uw land kunt u contact opnemen met een Land Rover concessiehouder. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw Land Rover concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.