ONDERSCHEIDEND DESIGN

MOEITELOOS VERFIJND

Een modern en verfijnd interieur, dat nog eens extra wordt benadrukt door onberispelijk minimalisme en een intuïtieve benadering van relevante technologie. 

LUXUEUZE LEDERSOORTEN

Kies uit verschillende ledersoorten, die alle de luxe en verfijning bieden die u verwacht. Beschikbaar in vijf kleuren.

DUURZAME MATERIALEN

De hoogwaardige en luxueuze niet-lederen bekledingstextielen van KvadratTM en UltrafabricsTM bieden een zacht alternatief met een moderne uitstraling.

UNIEKE AFWERKINGEN

Pas het interieur aan uw persoonlijke stijl aan met een selectie van verfijnde houtfineren en een scala aan materialen en bekledingen.

RAFFINEMENT EN LUXE

Het huwelijk tussen hedendaagse luxe en ongeëvenaarde verfijning, eigen aan Range Rover. Elke rit is een ware belevenis.

Infotainment System Features of the modern luxury car

ACTIVE NOISE CANCELLATION

Active Noise Cancellation van de nieuwste generatie elimineert ongewenste geluiden, trillingen en afleiding. Geleverd via ultramoderne hoofdsteunluidsprekers die afzonderlijke stille zones creëren voor ultiem raffinement in de auto.

Land Rover Range Rover (Technology)

MLA-FLEX

MLA-Flex (Mixed-metal Modular Longitudinal Architecture) biedt een 50% stijvere carrosserie en verbeterde techniek, wat bijdraagt aan een 24% verbeterde geluidsonderdrukking.

New Range Rover cabin air purification pro

CABIN AIR PURIFICATION PRO

De PM2,5-filtratie en nanoeTM X-technologie neutraliseren geuren, bacteriën en allergenen, waaronder het SARS-CoV-2-virus1, terwijl CO2-management het welzijn en de alertheid van inzittenden verbetert door de luchtkwaliteit​ in het interieur te bewaken.

 

New Range Rover four-zone climate control

AIRCO MET 4 ZONES

Met afzonderlijke bedieningselementen voor bestuurder, voorpassagier en passagiers links en rechts op de tweede zitrij, kunt u met de airco met 4 zones de temperatuur en intensiteit van de luchtstroom overal in het interieur naar wens instellen.

INTUÏTIEVE TECHNOLOGIE

Naadloos geïntegreerde connectiviteit en gebruiksgemak, wanneer dan ook.

Range Rover interior dashboard and infotainment system.

DE NIEUWSTE GENERATIE PIVI PRO

Het bekroonde Pivi Pro infotainmentsysteem is ons meest intuïtieve systeem tot nu toe. Alle bedieningselementen zijn geïntegreerd op één touchscreen, zodat u gemakkelijk kunt verbinden met smartphones en toegang hebt tot een groot aantal connectiviteitsopties tijdens het rijden.

Range Rover interior dashboard and infotainment system

13,1" TOUCHSCREEN

Intuïtieve navigatie en bediening van de systemen van de Range Rover zijn mogelijk via het 13,1" scherm met gebogen 'floating glass' interface. Het naadloos geïntegreerde touchscreen biedt haptische feedback en een meer tastbare ervaring.

Range Rover interior dashboard and infotainment system.

INTUÏTIEVE BESTUURDERSSCHERMEN

In harmonie met het Pivi Pro infotainmentsysteem kunt u aan de hand van het virtuele, interactieve instrumentenbord van 12,3" (Interactive Driver Display) de manier aanpassen waarop informatie wordt weergegeven. Head-Up Display is beschikbaar in optie en projecteert belangrijke voertuig- en reisinformatie op ooghoogte op de voorruit.

New Range Rover rear seat entertainment

REAR SEAT ENTERTAINMENT 

Het Rear Seat Entertainment systeem heeft twee 11,4" high-definition schermen die screen mirroring bieden en die via HDMI met diverse apparaten kunnen worden verbonden. Uw passagiers kunnen films bekijken of een spelconsole aansluiten voor entertainment tijdens de rit.

Meridian 3D Surround

INSPIREREND GELUID

Het MeridianTM Signature Sound audiosysteem zorgt voor een levensechte geluidsweergave. Een subwoofer en 34 luidsprekers creëren een meeslepende geluidsbeleving op elke zitplaats dankzij de MeridianTM Trifield 3D-technologie. 

New Range Rover Online Pack

HET GEMAK VAN CONNECTIVITEIT

Het Online Pack biedt naadloze connectiviteit dankzij de WiFi-hotspot en geïntegreerde apps. Met draadloze SOTA-updates (Software-Over-The-Air) blijft uw auto altijd up-to-date.

New Range Rover rear seat touchscreen controller

BEDIENINGSELEMENTEN ACHTERIN

Geef passagiers de controle over het Rear Seat Entertainment systeem en de diverse comfortfuncties met onze 8" touchscreen-controller, die zich in de centrale armsteun van de Executive Class achterzetels bevindt.

Illustration of vector icons

RIJHULPSYSTEMEN

Kies uit een reeks functies om rijden en parkeren gemakkelijker te maken. Er zijn talrijke innovatieve technologieën beschikbaar om uw rijbeleving te verbeteren. 

Land Rover Drive

DIGITALE LED-KOPLAMPEN

Door een beter zicht, grotere veiligheid en betere resolutie ziet u 's nachts meer. De digitale LED-koplampen met LED-signature dagrijverlichting, beeldprojectie en Adaptive Front Lighting gebruiken navigatiegegevens om proactief de weg vooruit te volgen.

New Range Rover Clearsight Rear View Mirror

CLEARSIGHT ACHTERUITKIJKSPIEGEL

De optionele ClearSight achteruitkijkspiegel kan live videobeelden weergeven vanuit een camera in de dakantenne. Profiteer van een onbelemmerd zicht op de weg achter u, zelfs met passagiers in de achterzetels of grote objecten in de bagageruimte.

New Range Rover 3D surround camera

3D SURROUND CAMERA SYSTEM

ClearSight Ground View8, inbegrepen bij het 3D Surround Camera System, zorgt ervoor dat u als het ware door de motorkap heen kunt kijken, terwijl manoeuvrelichten bij lage snelheid de grond verlichten om u veilig door en naar krappe plekken te loodsen.

NOG BETERE PRESTATIES

ELEKTRISCHE HYBRIDE AANDRIJVING (PHEV)

Beschikbaar als PHEV (Plug-in Electric Hybrid Vehicle) met uitgebreide actieradius. De 3.0 liter zescilinder Ingenium benzinemotor met elektromotor van 160 kW is beschikbaar in P460e- of P550e-variant. Met snelladers op gelijkstroom (DC - Direct Current) kunt u tot 80% opladen in minder dan een uur.

Range Rover Side View

MILD HYBRID (MHEV)

Schoon en efficiënt. De semi-hybride motoren (MHEV - Mild Hybride Electric Vehicle) van de Range Rover recupereren, bewaren en hergebruiken energie die normaal gesproken tijdens het afremmen verloren gaat. Beschikbaar in combinatie met dieselmotoren.

The New Range Rover driving along a coastal road

V8 BENZINE

Compromisloos vermogen en prestaties met verhoogde efficiëntie. De nieuwe       4.4 liter V8-benzinemotor biedt een vermogen van 530 pk en een koppel van        750 Nm. Met Dynamic Launch Pro ingeschakeld stuwt deze de Range Rover in        4,6 seconden van 0-100 km/u.

SPECIFICATIES ELEKTRISCHE HYBRIDE AANDRIJFLIJN††

ELEKTRISCHE ACTIERADIUS (TOT)

121

KM

WLTP. Verwachte actieradius onder werkelijke rijomstandigheden tot 94 km.

CO2-UITSTOOT (VANAF)

16

G/KM

Profiteer zelfs van volledig emissieloos rijden
in integraal elektrische rijmodus (EV).

OPLAADTIJD OPENBAAR

<60

MIN

Snel DC-laden van 0 naar 80 procent in <60 minuten.

OPLAADTIJD THUISLADEN (VANAF)

5

UUR

Opladen van 0 tot 80 procent.

New Range Rover adaptive dynamics

MOEITELOZE CONTROLE

Met het Adaptive Dynamics ophangingssysteem worden stuurcommando's en carrosseriebewegingen tot wel 500 keer per seconde geanalyseerd. Dit reduceert het overhellen en zorgt voor een optimale wendbaarheid. Met zijn continu variabele demperafstemmingen reageert het systeem op de input van weg en bestuurder.

New Range Rover electronic active rear locking differential

EVENWICHTIGE RIJERVARING 

De actieve, elektronische vergrendeling van het achterdifferentieel biedt het extra voordeel van meer tractie in bochten enerzijds en meer grip off-road anderzijds, door de slip tussen de wielen op de achteras te beperken.

Range Rover Torque Vectoring

GEBALANCEERD VERMOGEN

 

Het koppelverdeelsysteem Torque Vectoring zorgt voor een alerter bochtgedrag en een betere wendbaarheid in de scherpste bochten. Het elektronisch gestuurde differentieel en het remsysteem verdelen tijdens het nemen van bochten het aandrijfkoppel over de vier wielen.

New Range Rover electric air suspension

SEREEN COMFORT

De elektronische luchtvering bezorgt de Range Rover optimaal rijgedrag in bochten en biedt sereen comfort. Dynamic Response Pro verbetert de wendbaarheid met elektronische actieve rolregeling (eARC - Electronic Active Roll Control), waardoor de prestaties op de weg worden geoptimaliseerd.

UITZONDERLIJKE CAPACITEITEN

New Range Rover parked on a road

ELEKTRONISCH GESTUURDE LUCHTVERING

De Range Rover biedt u een soepele en ontspannen rijbeleving door de rijhoogte aan te passen via de elektronisch gestuurde luchtvering. Deze verlaagt ook de auto voor gemakkelijke toegang tot de bagageruimte en zorgt met Automatic Access Height voor een elegante aankomst en gemakkelijker uit- en instappen.

Range rover back side view on off road

CONFIGUREERBARE PROGRAMMA'S

Met acht terreinmodi waaruit u kunt kiezen, kan de Range Rover de respons van de motor, transmissie, differentiëlen en onderstelsystemen van uw auto aanpassen met behulp van Terrain Response 2. Met de technologie van Configurable Terrain Response kunt u uw systeemvoorkeuren voor offroad-rijden aanpassen.

PERSONALISERING OP MAAT


OP MAAT OF
BESTELKLAAR

Selecteer eerst de uitvoering, de motor en het uitrustingsniveau voordat u uw auto personaliseert met een keuze uit lak-, wiel- en interieuropties.

BLIJF ONTDEKKEN

New Range Rover SE Short Wheel Base

UITVOERINGEN EN SPECIFICATIES

Bekijk de volledige modelreeks en specificaties.

Range Rover SV in white profile view

RANGE ROVER SV

De glans van de Range Rover familie.

Range Rover

OVERZICHT

Geniet van de ongeëvenaarde verfijning van de Range Rover.

*Elektrisch bediende portieren beschikbaar vanaf medio 2023.


††Klik hier om de Range Rover WLTP-waarden te bekijken.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO2-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden voor voertuigen in elektrische modus (EV) worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute.


1Texcell-onderzoek, 2020, uitgevoerd voor en resultaat aangeleverd door Panasonic.

 

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn) en land, of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.


De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.


Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.


Apple CarPlay® is een handelsmerk van Apple Inc. Mogelijk zijn voorwaarden voor eindgebruikers van Apple Inc van toepassing.

Android AutoTM is een handelsmerk van Google LLC.

App Store is een handelsmerk van Apple Inc.

Google Play Store is een handelsmerk van Google LLC.

MeridianTM is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. TrifieldTM en het 'three fields' logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd.