EEN SUBLIEME INTERPRETATIE 

Verfijnd. Luxueus. Exclusief. De meest verfijnde Range Rover die wij ooit hebben gecreëerd. 

LUXE VAN RANGE ROVER

Bewonder het prachtige exterieur met de exclusieve voorbumper en radiatorrooster, en het tweekleurig Range Rover woordmerk. Neem plaats in de hoogwaardige semi-aniline lederen zetels. Raak de luxueuze keramische bedieningselementen in Gloss White aan. Elke rit voelt als een speciale gelegenheid.

PERSONALISEER UW SV

Het samenstellen van uw Range Rover SV is een persoonlijke ervaring. Exclusief voor SV zijn materialen als de keramische afwerking in Gloss White met mozaïekpatroon in reliëf of het contrasterende Natural Dark Linear Wenge houtfineer met ingelegd metalen mozaïek.

NAADLOZE CONNECTIVITEIT

Het Pivi Pro infotainmentsysteem is intuïtief te gebruiken en eenvoudig te connecteren met uw smartphone, en is een aanwinst voor zowel bestuurder als passagiers. Twee 13,1" touchscreens, exclusief voor SV, bieden de achterpassagiers alle informatie en entertainment die ze nodig hebben.

SV SIGNATURE SUITE 

De SV Signature Suite met vierzitsconfiguratie, beschikbaar in optie, biedt passagiers de ultieme ervaring op Long Wheelbase modellen. Moeiteloos gemak wordt er gecombineerd met verhoogd comfort.

EEN HARMONISCHE CREATIE

De achterconsole is over de gehele lengte afgewerkt in Windsor leder of ledervrij UltrafabricTM1 en heeft een bovenzijde in houtfineer en geïntegreerde sfeerverlichting. Met de touchscreen-controller achterin kunnen passagiers achterin hun comfort en entertainment instellen.

SUPERIEUR COMFORT STAAT VOOROP

De SV Signature Suite brengt het comfort van de Range Rover nog scherper in beeld. De bekerhouders en de verlichte klep van het koelvak in de middenconsole worden elektrisch uitgeklapt en kunnen eenvoudig worden bediend met de touchscreen-controller achterin. Dartington kristallen glazen met uniek SV-design voegen extra finesse toe.

RUIMTE IS VEELZIJDIG

De elektrisch uitklapbare 'Club'-tafel met gewelfde armsteun en exclusieve verlichting wordt bediend met de touchscreen-controller achterin. U zult zien dat de ruimte eronder slim is benut met geïntegreerde en veilige opbergruimtes in de middenconsole.

SV INTREPID THEMA

Dynamisch. Stealth-achtig karakter.

ACCENTEN EN DETAILS

Interieurdetails van dit thema omvatten exclusieve fineersoorten, sierlijsten en keramische bedieningselementen in Satin Black afwerking. Metalen exterieuraccenten in Anthracite en Graphite Atlas afwerking zorgen voor een nog opvallender uiterlijk.

VERDER GEPERSONALISEERD

De dynamische focus van het SV Intrepid thema kan nog verder worden benadrukt met een zwart contrasterend dak, rode remklauwen en 23" velgen in Satin Black afwerking met accenten in Narvik Black Gloss en Dark Tinted Lacquer.

 

ZONDER LEDER

Het duurzame UltrafabricsTM ledervrije textiel is beschikbaar i.c.m. het thema SV Intrepid. Het zachte, soepele en sterke materiaal heeft een unieke rechthoekig geperforeerde afwerking.

SV SERENITY THEMA

Pure luxe met subtiele accenten om de exclusiviteit te benadrukken.

ACCENTEN EN DETAILS

Elke millimeter van het SV Serenity thema is gericht op luxe. Exterieurdetails schitteren in Corinthian Bronze en de exclusieve tweekleurige interieurthema’s benadrukken de indrukwekkende kenmerken van de auto.

VERDER GEPERSONALISEERD

Het exterieur van de SV Serenity kan nog onderscheidender worden gemaakt met een Corinthian Bronze contrasterend dak en 23" velgen in Gloss Dark Grey afwerking met Corinthian Bronze Satin accenten.

HOUTEN MOZAÏEKINLEG

Uit de reeks exquise nieuwe houtfineer- en afwerkingen met inleg en accenten in mozaïekpatroon blijkt een nauwgezette aandacht voor detail. Mozaïekborduurwerk in de zetels maakt het interieur compleet.

RANGE ROVER SV MOTOREN

De Range Rover SV wordt geleverd met onze meest geavanceerde motoren ooit.

ELEKTRISCHE HYBRIDE AANDRIJVING (PHEV)

De Range Rover SV is beschikbaar met een nieuwe PHEV-motor (Plug-In Hybrid Electric Vehicle) met uitgebreide actieradius. De 3.0 liter zescilinder Ingenium benzinemotor met elektromotor van 160 kW levert een gecombineerd vermogen van 550 pk (404,5 kW)*.

Range Rover SV in white driving in seaside background

BENZINE EN DIESEL

Er is keuze uit benzine- en dieselmotoren, waaronder de nieuwe V8 Twin Turbo benzinemotor van 615 pk (452 kW)** en de semi-hybride Ingenium zescilinder dieselmotor van 350 pk (258 kW).

 

BLIJF ONTDEKKEN

SV logo

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Unieke auto's van Land Rover.

New Range Rover First Edition

UITVOERINGEN EN SPECIFICATIES

Bekijk de volledige modelreeks en specificaties.

1Afhankelijk van de kleurkeuze.

*P550e enkel beschikbaar met standard wielbasis.

**Enkel beschikbaar op SV-uitvoeringen.