HET BEGIN VAN EEN NIEUW TIJDPERK

De originele luxe SUV. Range Rover bij uitstek. Volledig elektrisch.

ONGEËVENAARDE VERFIJNING EN LUXE

BAANBREKENDE INNOVATIE

De Range Rover heeft een rijke bloedlijn van baanbrekende innovatie en blijft de regels voor precisie en kwaliteit herschrijven. 

RANGE ROVER SV

Een sublieme interpretatie van Range Rover luxe en personalisering. 

ELECTRIC HYBRID AANDRIJVING

De Range Rover PHEV (Plug-In Hybrid Electric Vehicle) met uitgebreide actieradius staat garant voor nieuwe niveaus van prestaties, efficiëntie en raffinement. 

INSPIRATIE

Deze zorgvuldig door onze ontwerpers geselecteerde en vakkundig geconfigureerde combinaties zijn een uitdrukking van de harmonie en het erfgoed en innovaties waar Range Rover om bekendstaat; u hoeft alleen nog maar een keuze te maken en uw bestelling te plaatsen.

New Range Rover SV Intrepid

ULTIEME LUXE

Aan de absolute top: de belichaming van luxe.

New Range Rover SV Serenity

ULTIEME LUXE

Aan de absolute top: de belichaming van luxe.

Placeholder - Slate Blue

GEÏNSPIREERD DOOR

RANGE ROVER DESIGN

Stijlvol design: speciaal door ons gemaakt om u te inspireren.

Placeholder - Slate Blue

GEÏNSPIREERD DOOR

RANGE ROVER DESIGN

Stijlvol design: speciaal door ons gemaakt om u te inspireren.

VIND EEN RANGE ROVER DIE NU BESCHIKBAAR IS

Front view of Range Rover

NIEUWE AUTO LOCATOR

Ontdek onze selectie van nieuwe Range Rover, direct beschikbaar bij onze dealers.

Range Rover Approved

RANGE ROVER APPROVED

Ontdek onze selectie van hoogwaardige Range Rover occasions op Approved. Elke Approved auto is gecertificeerd, zodat u onder alle omstandigheden gegarandeerd bent van de beste en veiligste rit.

RANGE ROVER

HOOGTEPUNTEN

New Range Rover in gold front side view

ONDERSCHEIDEND DESIGN

Zonder overbodige details. De meest begeerlijke Range Rover ooit.

Woman sitting in the New Range Rover with light brown interior

VERFIJNING EN LUXE

Luxueuze reisbeleving en comfort voor maximaal zeven volwassenen.

Placeholder - Slate Blue

INTUÏTIEVE TECHNOLOGIE

Ontworpen om uw leven makkelijker te maken, met een scala aan rijfuncties.

The car is moving on the road

VERBETERDE PRESTATIES

Nieuwe niveaus van prestaties, efficiëntie en raffinement.


Indien vergeleken met een gesloten segment van directe concurrenten, november 2023. Controleer altijd het traject en de ontkomingsmogelijkheden voordat u gaat waden.
 

††Klik hier om de Range Rover WLTP-waarden te bekijken.

De hier vermelde waarden zijn het resultaat van officiële WLTP-fabrieksmetingen conform de EU-wetgeving, met een volledig opgeladen accu. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real-world'-omstandigheden kunnen verschillen. Cijfers m.b.t. brandstof- en energieverbruik, actieradius en CO2-uitstoot kunnen variëren al naargelang factoren als rijstijl, weersomstandigheden, traject, wegenstaat, belading van het voertuig, gemonteerde velgen, banden, opties en accessoires, en de staat van de accu. Actieradiuswaarden voor voertuigen in elektrische modus (EV) worden bepaald met een productiemodel over een standaardroute.

 

N.B.: bij het selecteren van een andere uitvoering kan bepaalde standaarduitrusting worden vervangen door andere uitrusting. Uitrusting kan ook verschillen afhankelijk van geselecteerde motor of transmissie.


Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen verschillen per uitvoering (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw concessiehouder voor meer details of configureer uw auto online.

 

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Pivi- en InControl-functies, opties, diensten van derden en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Land Rover concessiehouder naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. Getoonde informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties.


MeridianTM is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd.