OPTIES EN ACCESSOIRES

Niet alle opties zijn beschikbaar op alle uitvoeringen. Neem voor meer informatie contact op met uw Land Rover concessiehouder.

OPTIE PACKS

/
/
/
/
/

EXTERIEURUITRUSTINGEN

/

GLAZEN PANORAMADAK

Een groot, glazen panoramadak (vast of met elektrisch bediend schuif-/kanteldeel voor) versterkt het gevoel van ruimte in de Range Rover en laat inzittenden nog meer genieten van de wereld om hen heen. Kan worden gecombineerd met dak in carrosseriekleur of met dak in contrastkleur Narvik Black of Indus Silver.

/
/
/
/

INTERIEUREIGENSCHAPPEN

INTERIEURAFWERKING

Kies een van de zeven nieuwe soorten houtfineer, waaronder Kalahari, Argento Pinstripe, Satin Straight Walnut en Black Burr Ash.

ZETELS

De zitplaatsen van de Range Rover zijn ontworpen en vervaardigd met ultiem comfort voor ogen en zijn beschikbaar met bekleding in diverse hoogwaardige ledersoorten en stoffen. De uitgebreide functionaliteit van de zitplaatsen omvat onder meer de opties 'Hot Stone'-massagefunctie en extra verstelbaar bovendeel van de rugleuningen.

INTERIEURKLEUREN

Het interieur van de Range Rover verenigt de beste elementen voor een eigentijdse lifestyle. De warme uitstraling van fraai hout en soepel leder in combinatie met koel aanvoelende metalen details creëert een dynamische ambiance. Met de keuze uit een uitgebreid programma interieurkleuren en premium bekledingsmaterialen is er een uitvoering voor elke smaak.

INTERIOR PACKS

Er is een scala aan extra's beschikbaar om uw Range Rover te personaliseren. Van Entertainment Packs tot een Connect Pro Pack met 4G WiFi en een Smartphone Pack waarmee synchronisatie met de meeste smartphones mogelijk is, is er altijd wel een pack beschikbaar dat voldoet aan uw wensen.

TECHNOLOGIE

De Range Rover biedt onze meest innovatieve, intuïtieve en ultramoderne SUV-technologieën om u te informeren en entertainen.

LAND ROVER GEAR – ACCESSOIRES

CLICK-AND-GO-SYSTEEM

Dit multi-purpose accessoiressysteem voor passagiers op de tweede zitrij wordt aan de hoofdsteunstijlen bevestigd en kan worden uitgebreid met bevestigingen voor tablets, tassen en jassen.

UITKLAPBARE TREEPLANKEN

Deze slimme, praktische treeplanken blijven opgeborgen onder de dorpels totdat ze nodig zijn en maken in- en uitstappen gemakkelijker.

DAKDRAGERACCESSOIRES

Geniet van een flexibel draagvermogen en van een groot gebruiksgemak, met ons assortiment dakdrageraccessoires, zoals de fietsdrager voor op het dak, de watersportartikelendrager en de sportbox.

BAGAGERUIMTEACCESSOIRES

Optimaliseer de bagageruimte met accessoires zoals een bagagevangrek, een bagageruimteverdeler om de bagageruimte in twee delen te verdelen en een rubber mat om de vloer van de bagageruimte te beschermen.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.