Teams van het Italiaanse Rode Kruis vertrouwden op de Defender toen de lockdown n.a.v. COVID-19 het leven voor daklozen in Rome in de koude, natte winter nog moeilijker maakte. 

 

Het team van het Italiaanse Rode Kruis stond klaar om te helpen met hun Defender 110, die was volgepakt met warme maaltijden, warme kleding en medische benodigdheden. Ze reden rond in de stad en boden hulp aan groepjes mensen die zich ophielden in steegjes en winkelportieken.

 

Het ondersteunen van daklozen in Rome was slechts een van de manieren waarop de Defender een verschil wist te maken in een jaar van ongekende uitdagingen in de hele wereld.

 

Met hun tomeloze inzet waren hulpverleners in drie continenten ter plaatse in tijden van crisis, om hulp te bieden bij natuurrampen, COVID-beperkingen en medische noodsituaties.

Het Australische Rode Kruis steunde meer dan 36.000 mensen met een herstelprogramma na de verwoestende bosbranden. Defender voertuigen hielpen bij het organiseren van oefeningen om mensen voor te bereiden op toekomstige noodsituaties en psychologische ondersteuning te bieden aan mensen die tijdens de pandemie verplicht in quarantaine verbleven in hotels.

Het Mexicaanse Rode Kruis gaf levensreddende training aan geïsoleerde gemeenschappen die ver van de hulpdiensten wonen. Vrijwilligers en medewerkers hebben 400 km per dag afgelegd over lastig terrein om essentiële EHBO-kennis en -uitrusting te leveren.

Defender voertuigen hielpen bij het organiseren van oefeningen om mensen voor te bereiden op toekomstige noodsituaties en psychologische ondersteuning te bieden aan mensen die tijdens de pandemie verplicht in quarantaine verbleven in hotels. Ze leverden ook persoonlijke beschermingsmiddelen aan Schotse eilanden en ondersteunden de landelijke uitrol van vaccins.  

 

Al die tijd reageerden de teams van het Rode Kruis nog steeds op noodgevallen in het Verenigd Koninkrijk, zoals woningbranden, schade door winterstormen en overstromingen.

 

Jaguar Land Rover leverde 267 Defender modellen en andere auto's om te helpen bij de wereldwijde hulpverlening tijdens de COVID-19 gezondsheidscrisis.

BLIJF ONTDEKKEN

Range Rover Defender in silver

DEFENDER 110

Inpakken en wegwezen, waar dan ook. Optionele derde zetelrij en onbetwistbare capaciteiten.

Defender driving on the desert

GETEST DOOR EXPERTS VAN HET RODE KRUIS

Klaar om hulpverleners overal te steunen.