DEZELFDE DOELGERICHTHEID. EEN NIEUWE WERELD VAN RAFFINEMENT

In een Land Rover plug-in hybride (PHEV) worden meer dan 70 jaar aan capaciteiten en evenwichtig rijgedrag aangevuld met de elegantie en de directe beschikbaarheid van elektrisch vermogen.

Deze combinatie voegt een nieuw niveau van duurzame luxe toe aan de auto’s waarop u vertrouwt om u overal naartoe te brengen. En dat betekent niet dat u over minder vermogen beschikt. Alleen minder bezoeken aan het tankstation.

WAT KAN IK SLEPEN MET EEN LAND ROVER PLUG-IN HYBRIDE MODEL (PHEV)?

Net als elke andere Land Rover bieden onze PHEV's uitzonderlijke sleepmogelijkheden.

 

Voertuig Maximaal sleepvermogen3 Caravan (1.300 - 1.800 kg)3 Paardentrailer en paard (1.200 - 1.700kg)3 Motorboot en aanhangwagen (1.600 - 2.000 kg)3
Range Rover PHEV 3.000 kg Ja Ja Ja
Nieuwe Range Rover Sport PHEV 3.000 kg Ja Ja Ja
Range Rover Velar PHEV 2.000 kg Ja Ja Ja
Nieuwe Range Rover Evoque PHEV 1.600 kg Tot 1.600 kg Tot 1.600 kg Nee
Discovery Sport PHEV 1.600 kg Tot 1.600 kg Tot 1.600 kg Nee
Defender PHEV 3.000 kg Ja Ja Ja

Het gewicht van een eengezinscaravan (4-6 personen), middelgrote paardentrailer met één paard en een middelgrote motorboot met aanhangwagen zijn slechts enkele voorbeelden.

LAND ROVER ELEKTRISCHE AUTO’S

Ontdek ons gamma oplaadbare hybrides (PHEV - Plug-in Hybrid Electric Vehicle) en semi-hybrides (MHEV - Mild Hybrid Electric Vehicle) die onze moderne visie op de capaciteiten en luxe van Land Rover weerspiegelen.

LAND ROVER ELEKTRISCHE AUTO’S

Ontdek ons gamma oplaadbare hybrides (PHEV - Plug-in Hybrid Electric Vehicle) en semi-hybrides (MHEV - Mild Hybrid Electric Vehicle) die onze moderne visie op de capaciteiten en luxe van Land Rover weerspiegelen.

BLIJF ELEKTRISCH RIJDEN ONTDEKKEN

Electric Charger

EEN PHEV OPLADEN

Van laadtijden tot kostenbesparingen: leer alles wat u moet weten over het thuis of op uw bestemming opladen van uw PHEV.

parked New Range Rover Sport middle of the road

DE PHEV-ACTIERADIUS UITGELEGD

In een Land Rover PHEV is geen enkele afstand ooit te ver. Bekijk hoe u de elektrische kant van uw auto tijdens elke rit kunt maximaliseren.

Offroad-opnames gemaakt op eigen/afgesloten terrein met alle vergunningen.


1Offroad rijden en het gebruik van lage verhoudingen (wanneer beschikbaar) zullen de EV-actieradius aanzienlijk beïnvloeden.

2Controleer altijd de route en de ontkomingsmogelijkheden voordat u gaat waden.

3Afhankelijk van de categorie van het rijbewijs van de bestuurder.