BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

EXPLORER PACK

Breek met conventies en verken de meest onherbergzame landschappen.

EXPLORER PACK OMVAT:

 • exterior side mounted gear carrier

  EXTERNE, AAN DE ZIJKANT GEMONTEERDE ACCESSOIREDRAGER

  U kunt vuile of natte voorwerpen eenvoudig en veilig opbergen in deze waterdichte en vergrendelbare accessoiredrager.

 • EXPEDITION DAKIMPERIAAL

  Ongelooflijk licht en toch in staat een dynamische belasting van 132 kg* te dragen.

 • Defender air intake

  VERHOOGDE LUCHTINLAAT

  Wanneer uw avontuur u naar stoffige of zanderige gebieden brengt, zorgt deze inlaat ervoor dat schonere lucht naar de motor wordt geleid.

 • WIELKASTBESCHERMING

  Voor de gevaarlijke offroad-routes. Biedt aanvullende bescherming in de vorm van duurzaam en hoogwaardig composietmateriaal en draagt bij aan de onmiskenbare uitstraling van de Defender.

 • classic mud flaps

  KLASSIEKE SPATLAPPEN VOOR EN ACHTER

  Spatlappen reduceren opspattend water en helpen het lakwerk van uw Defender te beschermen tegen vuil. Ze vormen een nuttige aanvulling op het exterieurdesign van de auto.

 • Defender matte black bonnet decal

  MATZWARTE MOTORKAPVERSIERING

  Stijlvolle motorkapdetails in 'Matte Black'. Geef uitdrukking aan uw individualiteit.

 • RESERVEWIELHOES

  Stijlvolle all-season bescherming voor uw reservewiel op de achterdeur.

 • FRONT EXPEDITION PROTECTION SYSTEM

  Combineert de bodembeschermplaat vooraan met een hoogwaardige A-frame beschermingsbeugel voor optimale bescherming. De verhoogde hoeken zorgen voor een grotere bodemvrijheid.

 • VASTE TREEPLANKEN3

  Stap eenvoudiger over modder heen en in uw Defender.

 • Deployable roof ladder

  UITKLAPBARE DAKLADDER1

  Klapt uit in twee stappen en maakt het laden van uw spullen op het dak nog eenvoudiger.

 • UITKLAPBARE TREEPLANKEN3

  De treeplanken zijn opgeborgen onder de dorpels en klappen automatisch uit bij het openen van de portieren. U kunt ze ook activeren met de afstandsbediening.

 • ROESTVASTSTALEN, BUISVORMIGE DORPELBESCHERMERS3

  Roestvaststalen dorpelbeschermers accentueren de flanken van de auto en beschermen de portieren tijdens offroad-rijden.

WELK ACCESSOIREPACK IS GESCHIKT VOOR U?

Beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle en vind uw ideale accessoirepack.

DE LIFESTYLE COLLECTION

 • OMKEERBARE ONDERKLEDING

  De onderkleding is ontworpen om u warm of koel te houden en past zich aan uw omgeving aan. Gemaakt van merinowol en hoogwaardige ademende materialen.

 • TEPHRA GORE‑TEX® SHELL-PARKA

  Duurzaamheid, bescherming en comfort. De parka is vervaardigd van een drielaags GORE‑TEX®-materiaal en is zowel ademend als volledig waterdicht.

 • GELASTE THERMOJAS

  Het ontwerp omvat PrimaLoft®, gelaste naden en een ingebouwd RECCO®-reddingssysteem. Direct klaar voor onvoorspelbare outdoor landschappen.

 • DE EXPLORER COLLECTION

  - 'Above and Beyond' handschoenen
  - Rodina-riem
  - Multitool
  - 'Above and Beyond' pen

BEKIJK MEER ACCESSOIREPACKS

 • ADVENTURE PACK

  Verleg de grenzen van uw passie. Met het Adventure Pack is uw Defender uitgerust om de natuur in te gaan, ver van de gebaande paden.

 • COUNTRY PACK

  Hoe meer modder, hoe beter. Met het Country Pack is uw Defender uitgerust om de elementen te trotseren en elke rit echt onvergetelijk te maken.

 • URBAN PACK

  Heers over de betonnen jungle. Met het Urban Pack valt uw Defender op in de buitenwijken dankzij spraakmakend design, zelfbewustzijn en controle.

1Montage van dakrails is vereist.

2Upgrades beschikbaar vanaf midden 2020.

3Vaste treeplanken, uitklapbare treeplanken en buisvormige, roestvaststalen dorpelbeschermers zijn niet compatibel met elkaar en kunnen daarom niet samen worden gemonteerd. Buisvormige, roestvaststalen dorpelbeschermers zijn alleen beschikbaar voor Defender 110.

*Op 110-modellen uitgerust met offroad-banden.

De informatie, specificaties, motoren en kleuren op deze website zijn gebaseerd op Europese specificaties, kunnen per land verschillen en zijn onderhevig aan verandering zonder kennisgeving. Sommige auto's worden getoond met fabrieksopties en/of achteraf geplaatste accessoires die mogelijk niet beschikbaar zijn in elk land. Uw concessiehouder geeft u graag meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen per voertuigspecificatie verschillen (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie of configureer uw Land Rover online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.


De productie en uitlevering van de nieuwe Defender 90 werden vertraagd als gevolg van omstandigheden waarop wij geen invloed hebben. De nieuwe Defender 90 kan op dit moment wel al besteld worden bij uw concessiehouder; de eerste auto’s worden pas vanaf januari 2021 geleverd. Leveringstermijnen voor de nieuwe Defender 110 blijven ongewijzigd.