BROWSER-UPDATE

Wij hebben vastgesteld dat u niet de allernieuwste versie van uw internetbrowser gebruikt. Door de nieuwste versie van Internet Explorer te installeren, kunt u onze site zien en gebruiken zoals deze is bedoeld. Ook zal uw internetbezoek veiliger zijn, omdat de nieuwste uitvoering beter is beveiligd tegen de nieuwste internetrisico's.

URBAN PACK

Val op in de buitenwijken dankzij spraakmakend design, vertrouwen en controle.

URBAN PACK OMVAT:

 • GEPOLIJSTE, ROESTVASTSTALEN SPORTPEDALEN

  Deze pedalen dragen bij aan het doelmatige ontwerp en het duurzame interieur van de Defender.

 • ROESTVASTSTALEN BESCHERMPLAAT ACHTERAAN

  Laad alle bagage voor uw weekendje weg zonder bang te zijn voor krassen.

 • RESERVEWIELHOES

  Stijlvolle all-season bescherming voor uw reservewiel op de achterdeur.

 • BODEMBESCHERMPLAAT VOORAAN

  De bodembeschermplaat vooraan1 vóór beschermt het onderste bumpergedeelte en de radiateur tijdens rijden over zwaar terrein.

 • WIELEN/VELGEN

  Kies uit twee stijlen om uw Defender te upgraden.3

 • VASTE TREEPLANKEN4

  Stap eenvoudiger in uw Defender.

 • UITKLAPBARE TREEPLANKEN4

  De treeplanken zijn opgeborgen onder de dorpels en klappen automatisch uit bij het openen van de portieren. U kunt ze ook activeren met de afstandsbediening.

 • ROESTVASTSTALEN, BUISVORMIGE DORPELBESCHERMERS4

  Roestvaststalen, buisvormige dorpelbeschermers accentueren de flanken van de auto en beschermen de portieren tijdens offroad-rijden.

WELK ACCESSOIREPACK IS GESCHIKT VOOR U?

Beantwoord drie korte vragen over uw lifestyle en vind uw ideale accessoirepack.

DE LIFESTYLE COLLECTION

 • LITE GORE‑TEX® OPVOUWBARE JAS

  De GORE‑TEX® SHAKEDRY opvouwbare jas kan tot 15% van zijn oorspronkelijke oppervlak worden opgevouwen.

 • 'ABOVE AND BEYOND' PET

  Perfect voor dag en nacht. Deze pet is gemaakt van sneldrogend materiaal dat UPF 40-bescherming biedt. Dankzij reflecterende details bent u ook in het donker zichtbaar.

 • LAND ROVER ZAKELIJKE KOFFER

  Met deze zakelijke koffer in Graphite Grey, die qua ontwerp doet denken aan onze Land Rover beschermingsplaat, bent u klaar voor de werkdag. Met een behuizing van polycarbonaat, een frame van aluminium en door de TSA goedgekeurde sloten zijn uw belangrijke documenten altijd veilig.

 • MERRICK-ZONNEBRIL

  Een strak een hoogwaardig frame van acetaat. Beschikbaar in Tortoiseshell of Black met lenzen in Cobalt.

 • DE URBAN COLLECTION

  - Mirovia-koffer
  - 'Above and Beyond' pen
  - Glazen waterfles
  - Bluetooth-luidspreker
  - Sleutelhanger

BEKIJK MEER ACCESSOIREPACKS

 • EXPLORER PACK

  Baan uw eigen pad op elk terrein. Met het Explorer Pack is uw Defender uitgerust om met conventies te breken en de meest onherbergzame landschappen te verkennen.

 • ADVENTURE PACK

  Verleg de grenzen van uw passie. Met het Adventure Pack is uw Defender uitgerust om de natuur in te gaan, ver van de gebaande paden.

 • COUNTRY PACK

  Hoe meer modder, hoe beter. Met het Country Pack is uw Defender uitgerust om de elementen te trotseren en elke rit echt onvergetelijk te maken.

1Beschikbaar vanaf midden 2020.

2Upgrades beschikbaar vanaf midden 2020.

320" lichtmetalen velgen met 5 dubbele spaken 'Style 5095' in Dark Grey afwerking, alleen beschikbaar als accessoire. 22" lichtmetalen velgen met 5 spaken 'Style 5098' in Gloss Black afwerking ook beschikbaar als optie af-fabriek.

4Vaste treeplanken, uitklapbare treeplanken en buisvormige, roestvaststalen dorpelbeschermers zijn niet compatibel met elkaar en kunnen daarom niet samen worden gemonteerd. Buisvormige, roestvaststalen dorpelbeschermers zijn alleen beschikbaar voor Defender 110.

De informatie, specificaties, motoren en kleuren op deze website zijn gebaseerd op Europese specificaties, kunnen per land verschillen en zijn onderhevig aan verandering zonder kennisgeving. Sommige auto's worden getoond met fabrieksopties en/of achteraf geplaatste accessoires die mogelijk niet beschikbaar zijn in elk land. Uw concessiehouder geeft u graag meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.

Opties en de beschikbaarheid hiervan kunnen per voertuigspecificatie verschillen (model en aandrijflijn), of kunnen alleen i.c.m. andere opties worden geselecteerd. Raadpleeg uw plaatselijke concessiehouder voor meer informatie of configureer uw Land Rover online.

De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode.


De productie en uitlevering van de nieuwe Defender 90 werden vertraagd als gevolg van omstandigheden waarop wij geen invloed hebben. De nieuwe Defender 90 kan op dit moment wel al besteld worden bij uw concessiehouder; de eerste auto’s worden pas vanaf januari 2021 geleverd. Leveringstermijnen voor de nieuwe Defender 110 blijven ongewijzigd.