UPDATE UW BROWSER

Helaas is uw browser verouderd en kan deze niet worden ondersteund. Upgrade uw browser om te profiteren van de geavanceerde functies op deze site.

INCONTROL APPS

HOE INCONTROL APPS GEBRUIKEN

Zodra u uw smartphone hebt aangesloten, kunt u InControl Apps bedienen via het aanraakscherm van uw wagen. Voor compatibele apps en meer informatie over hoe u InControl Apps installeert, kunt u klikken op de koppeling hieronder. Zodra u de apps van uw keuze gedownload hebt, sluit u uw smartphone aan op de USB-poort in de wagen en kunt u ze bedienen via het aanraakscherm van uw wagen.

 

Downloaden voor Apple iOS

Downloaden voor Android

COMPATIBELE APPS EN APPARATEN

InControl Apps zijn beschikbaar voor de meeste Android- en Apple iOS-smartphones. InControl Apps maakt naadloos de verbinding met het aanraakscherm van uw wagen. Plan, ontdek en blijf verbonden met uw geoptimaliseerde apps voor gebruik in de wagen.

INCONTROL APPS VOOR OPTIMAAL GEBRUIK AAN BOORD VAN UW LAND ROVER

Met InControl Apps kunt u diverse voor gebruik in de auto geoptimaliseerde apps op uw smartphone bedienen via het aanraakscherm van uw wagen.

ACCUWEATHER

De app Weather for Life biedt u de best mogelijke weersinformatie voor elke locatie met Superior Accuracy<sup>TM</sup>. Met een handsfree beeld van de huidige weersomstandigheden, uurlijkse voorspellingen, weeralarmen en een MinuteCast®-overzicht kunt u veilig en vertrouwd op weg, zonder afleiding.

FAMILONET

Familonet geeft in een oogwenk antwoord op de vraag “waar bent u nu?”. Het is een gratis app die uw locatie verstuurt naar familie, vrienden en andere kleine groepen, zodat u gemakkelijk in contact blijft met de mensen in uw leven.

PARKOPEDIA

Parkopedia is de grootste aanbieder van parkeerinformatie ter wereld die elke maand door miljoenen bestuurders wordt gebruikt, zowel online als via de Parkopedia smartphone app. Parkopedia geeft gedetailleerde informatie over 28 miljoen parkeerplaatsen op ruim 90.000 locaties verspreid over 6.000 steden in 40 landen.

SYGIC

Sygic is een offline gps-navigatieapp die elke dag 33 miljoen gebruikers in 115 landen helpt om zelfzeker en veilig te reizen.

MILEAGE TRACKER PRO

Houd het aantal kilometer van ritten bij met Mileage Tracker Pro. Met deze handige app beschikt u over alle gegevens van de ritten die u het vaakst maakt, zoals hoelang ze duurden, het aantal kilometer en de hoeveelheid brandstof die u verbruikte.

STITCHER

Met Stitcher luistert u naar uw favoriete nieuws-, comedy-, sport- en praatprogramma's op de radio op het moment dat u dat het beste uitkomt. Ontdek het beste van NPR, CNN, Fox, BBC, WSJ, Adam Carolla, Joe Rogan, Rachel Maddow, Rush Limbaugh, Fresh Air, Freakonomics, Radiolab en ruim 20.000 programma's, podcasts en live zenders.

AUDIOBOOKS

Deze gratis app heeft een bibliotheek met meer dan 45.000 gratis audioboeken, waaronder bestsellers, nieuwe publicaties en klassiekers in elk genre. Download of stream een audioboek en luister naar een schitterend verhaal.

NEWS ON BOARD

News on Board biedt via "text-to-speech"-technologie hoogwaardig nieuws verzameld van bij de voornaamste nieuwsagentschappen over de hele wereld in zes verschillende categorieën, zodat u onderweg in real time op de hoogte blijft van wat er gebeurt.

RIVET RADIO

Rivet Radio brengt het nieuws dat u wil horen op het moment dat u het wil horen. De app vindt de digitale audio-ervaring opnieuw uit met gepersonaliseerde nieuwsberichten en functies.

GLYMPSE

Met behulp van gps-tracking biedt Glympse een snelle, eenvoudige en gratis manier om uw locatie veilig te delen met vrienden en familie.

EVENTSEEKER

Eventseeker is uw gepersonaliseerde evenementendienst voor in de auto die u zo weinig mogelijk tijd laat verliezen met zoeken en zo veel mogelijk laat ontdekken, zodat u nooit een evenement om de hoek mist. Of u nu nooit eerder in een stad bent geweest of er al jaren woont, we bevelen voor elke stad waar u doorheen rijdt evenementen aan op basis van uw voorkeuren en muziekbibliotheken.

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de gekozen motorisatie. Raadpleeg uw nationale Land Rover website of plaatselijke Land Rover concessiehouder voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden in uw land. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.

 

U kunt onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid voor InControl hier lezen.

INFOTAINMENT

Ons intuïtieve en volledig nieuwe multimediasysteem.

INCONTROL PROTECT

Surveille votre véhicule et demande de l'aide au besoin, où que vous soyez.

INCONTROL SECURE

Le système assure le suivi du véhicule en cas de vol et permet de le récupérer rapidement.

INCONTROL SUPPORT

En savoir plus sur les produits InControl et les coordonnées.