INCONTROL APPS

HOE INCONTROL APPS GEBRUIKEN

Zodra u uw smartphone hebt aangesloten, kunt u InControl Apps bedienen via het aanraakscherm van uw wagen. Voor compatibele apps en meer informatie over hoe u InControl Apps installeert, kunt u klikken op de koppeling hieronder. Zodra u de apps van uw keuze gedownload hebt, sluit u uw smartphone aan op de USB-poort in de wagen en kunt u ze bedienen via het aanraakscherm van uw wagen.

Downloaden voor Apple iOS
Downloaden voor Android

MEER WETEN
COMPATIBELE APPS EN APPARATEN

InControl Apps zijn beschikbaar voor de meeste Android- en Apple iOS-smartphones. InControl Apps maakt naadloos de verbinding met het aanraakscherm van uw wagen. Plan, ontdek en blijf verbonden met uw geoptimaliseerde apps voor gebruik in de wagen.

MEER WETEN OVER DE APPARATEN DIE U KUNT GEBRUIKEN MET INCONTROL APPS.

Tijdens de introductieperiode van InControl zijn bepaalde functies mogelijk optioneel en afhankelijk van de markt of de gekozen motorisatie. Raadpleeg uw nationale Land Rover website of plaatselijke Land Rover concessiehouder voor informatie over de beschikbaarheid en de precieze voorwaarden in uw land. Bepaalde functies vereisen een geschikte SIM-kaart en een geschikt datacontract dat ook nog doorloopt na de door uw concessiehouder geadviseerde aanloopperiode. Niet op alle locaties kan een mobiele verbinding worden gegarandeerd.

U kunt onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid voor InControl hier lezen.

INCONTROL APPS SUPPORT

We hebben de belangrijkste informatie over de werking en functies bij elkaar gezet om u nog beter wegwijs te maken in Land Rover InControl Apps.

/
INFOTAINMENT

Ons intuïtieve en volledig nieuwe multimediasysteem.

MEER WETEN
INCONTROL PROTECT

Houd uw wagen in de gaten en vraag om hulp waar u zich ook bevindt.

MEER WETEN
INCONTROL SECURE

Bij diefstal kan uw wagen worden opgespoord en gerecupereerd.

MEER WETEN
INCONTROL SUPPORT

Kom meer te weten over de InControl-producten en contactgegevens.

MEER WETEN

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070


De vermelde cijfers zijn het resultaat van officiële tests door de constructeur conform de wetgeving van de EU. Het werkelijke brandstofverbruik van een wagen kan verschillen van het in de tests behaalde verbruik. De cijfers zijn enkel bedoeld om vergelijkingen mogelijk te maken.